Αγορα νεου Media Player: "Ποιο να αγοράσω?"

Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Ο S905 ειναι απο τα καλύτερα ολοκληρωμένα για media player.
Που τον βρηκες και πόσο ?

δεν σου λεω για να μην τον τσιμπησεις....:drool1::ADFAD2:

Φιλε μου κρατησα τελικά το Dune 4k solo που εχει και dvb-t .Δεν παιζει να αγοράσω και κατι ακομα, δεν βγαινω :p

Φιλε μου κρατησα τελικά το Dune 4k solo που εχει και dvb-t .Δεν παιζει να αγοράσω και κατι ακομα, δεν βγαινω :p

κααααλα..και εγω ετσι λεω συνεχεια αλλα παντα κατι παιρνω...:Banane0:

το shield συχρονιζει στα 24p? αυτο το spmc ειναι εφαρμογη η ρυθμιση μεσα στο kodi εστω να παιζει dts ma και atmos?

ναι παιζει 24ρ. Το spmc ειναι ξεχωριστο προγραμμα. Fork του kodi. Οταν το kodi στην εκδοση 16 δεν υποστηριζε dts-hd/dolby truehd, το spmc το εκανε. Η εκδοση 17 του kodi υποστηριζει κανονικα hd audio, αλλα το spmc εξακολουθει να κρυβει μερικους ασους στο μανικι σε σχεση με το "ορθοδοξο" kodi, π.χ. voice search απο το home menu του shield. Αν θελεις, τα βαζεις και τα δυο και επιλεγεις μονος σου. atmos, επισης παιζουν και τα δυο.

Αύριο παραλαμβάνω το Alfawise S92 αντικαθιστώντας μετά από τρία χρόνια το S89 Elite. Αυτό που ήθελα να ρωτήσω σε όποιον το 'χει ή γνωρίζει ποιο είναι το καλύτερο firmware να βάλω;

Αύριο παραλαμβάνω το Alfawise S92 αντικαθιστώντας μετά από τρία χρόνια το S89 Elite. Αυτό που ήθελα να ρωτήσω σε όποιον το 'χει ή γνωρίζει ποιο είναι το καλύτερο firmware να βάλω;

Ριξε αν θελεις κι εδω μια ματιά

http://freaktab.com/forum/tv-player...beelink-gt1-alfawise-s92-superceleron-v8b-rom

Ευχαριστώ, τελικά κράτησα το stock το οποίο έλαβε και τρεις αναβαθμίσεις μέσω ΟΤΑ, η τελευταία βγήκε σήμερα.

Το ρούταρα με ένα twrp recovery που είναι για το Beelink GT1, καθώς είναι ακριβώς ίδιες συσκευές και όλα καλά.

Επιτέλους μπορώ να βλέπω στο youtube σε 1080p χωρίς θέματα. Εξαιτίας της google τον τελευταίο χρόνο οι συσκευές κάτω από 5, είχαν περιορισμό στα 360p.

Τελικά είναι prerooted δεν το είχα αντιληφθεί. Επομένως δεν χρειάζεται SuperSU. Σήμερα ξαναβγήκε και άλλη αναβάθμιση. Το μοναδικό μεμπτό είναι ότι το yatse δεν βλέπει το Krypton.

Τελικά είναι prerooted δεν το είχα αντιληφθεί. Επομένως δεν χρειάζεται SuperSU. Σήμερα ξαναβγήκε και άλλη αναβάθμιση. Το μοναδικό μεμπτό είναι ότι το yatse δεν βλέπει το Krypton.

το ότι δεν το βλέπει δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να το προσθέσεις χειροκίνητα

To ξέρω ότι μπορώ να το περάσω, επειδή όμως το είχα περάσει και πριν, είχα θέμα με τα OTA updates, δεν μου τα 'κάνε γιατί έβλεπε κατεστραμμένο σύστημα αρχείων. Εκτός και αν έφταιγε ότι είχα γράψει την τελευταία έκδοση εντολών του busybox.

Παιδια διαβασα εδω μεσα και αποφασισα θα παρω ενα VORKE Z1 για μενα
Και θα παρω άλλο ενα για τους γονεις μου και ειμαι αναμεσα σε αυτα τα 2
Alfawise H96 Pro+ και το άλλο ειναι το MECOOL BB2 PRO
Η διαφορα τους ειναι η ram και η rom
στο 1ο ειναι η ram 3gb DDR3 - rom 32gb
στο 2ο ειναι η ram 3gb DDR4 - rom 16gb
Ti να προτιμησω ram ή rom καλυτερη ?

Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Παιδια διαβασα εδω μεσα και αποφασισα θα παρω ενα VORKE Z1 για μενα
Και θα παρω άλλο ενα για τους γονεις μου και ειμαι αναμεσα σε αυτα τα 2
Alfawise H96 Pro+ και το άλλο ειναι το MECOOL BB2 PRO
Η διαφορα τους ειναι η ram και η rom
στο 1ο ειναι η ram 3gb DDR3 - rom 32gb
στο 2ο ειναι η ram 3gb DDR4 - rom 16gb
Ti να προτιμησω ram ή rom καλυτερη ?

Το vorke z1 πάντως μου ήρθε και είναι πολύ καλό! Έχω φτιάξει ένα βίντεο παρουσίαση για το itechnews.gr

Re: Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Καλησπερα πρωην κατοχος του mede8er 600x(μου το τσιμπησε ο αδελφος),ψαχνω να αγορασω ενα media player αντιστοιχο που να παιζει και 4Κ απο σκληρο και να δινει hd audio.Μπορειτε να μου προτινετε καποιο μεχρι 200 ευρω;

Επειδή το gearbest με κορόιδευε συνεχώς σε παραγγελία του alfawise (προφανώς δεν είχε στοκ, μάζευε παραγγελίες και έλεγε συνέχεια θα το στείλουμε σε 2 μέρες από τις 4 φεβρουαρίου) είμαι σε αναζήτηση νέου. Ποιο προτείνετε ? Κατά προτίμηση 3 gb.

Επειδή το gearbest με κορόιδευε συνεχώς σε παραγγελία του alfawise (προφανώς δεν είχε στοκ, μάζευε παραγγελίες και έλεγε συνέχεια θα το στείλουμε σε 2 μέρες από τις 4 φεβρουαρίου) είμαι σε αναζήτηση νέου. Ποιο προτείνετε ? Κατά προτίμηση 3 gb.
Μέσο PayPal μπορείς να πάρεις τα λεφτά σου πίσω.

Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μου έκανε refund, απλά τώρα είμαι σε αναζήτηση νέου.

Φιλε μου δεις 4 ποστ πανω και γω σε αυτο το διλημα ημουν και διαλεξα το MECOOL BB2 PRO 16gb rom αλλα πιο γρηγορη ram , απο gear

Ναι αλλά πλέον πάιζει και το vorke z1 που μου φαίνεται ένα mecool bb2 pro με 32 gb/