Αγορα νεου Media Player: "Ποιο να αγοράσω?"

Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

καλημερα κυριοι , εχω to icybox 3010 της raidsonic , το οποιο πλεον αρχιζει και παραδιδει πνευμα , θα ηθελα καποια προταση με αναλογες δυνατότητες , δλδ , να παιρνει σκληρο δισκο 3,5mm και να παιζει αξιοπιστα αρχεια mkv,mp4 με συνδεση ethernet/poe από Η/Υ.
Ευχαριστω

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

συγνωμμη , το 3011 εννοουσα

Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

καλημερα κυριοι , εχω to icybox 3010 της raidsonic , το οποιο πλεον αρχιζει και παραδιδει πνευμα , θα ηθελα καποια προταση με αναλογες δυνατότητες , δλδ , να παιρνει σκληρο δισκο 3,5mm και να παιζει αξιοπιστα αρχεια mkv,mp4 με συνδεση ethernet/poe από Η/Υ.
Ευχαριστω

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

συγνωμμη , το 3011 εννοουσα

Κάτι σαν αυτό εδώ -> https://itechnews.gr/2017/01/beelin...ealtek-1295-2gb32gb-ή-2gb16gb-και-αποσπώμενη/
Δεν ξέρω εάν σου κάνει σαν χαρακτηριστικά...

Re: Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

γιατρε καλημερα , το κοιταω ηδη , ευχαριστω πολυ

Γειά σας κύριοι , έχουμε και λέμε ψάχνω Box για ένα φίλο και είμαστε ανάμεσα σε h96 pro+ , X92 s912 , mecool , beelink και γενικά κάτι σε 32g rom 3g ram s912 amlogic και να υποστηρίζει ota update. το θέλει για Kodi και παιχνίδια κυρίως . Αν κι εμένα προσωπικά δεν μου γεμίζουν το μάτι αλλά για τα λεφτά(60-70περίπου) που διαθέτει κάτι καλύτερο δεν υπάρχει και πολλά από αυτά δεν είναι διαθέσιμα οπότε είναι οκ. Για ρίξτε και εσείς τι απόψεις σας.

Φίλος ψάχνει να αγοράσει media player, θέλει απλά πράγματα να βάζει ένα εξωτερικό δίσκο και να διαβάζει ελληνικούς εξωτερικούς υποτίτλους.
Αν υπάρχει κάτι από εδώ Ελλάδα για αγορά ακόμα καλύτερα.

Ξέχασα να αναφέρω τιμή 70 max.

Μια ακόμα μπας και βοηθήσουμε ένα συνάνθρωπο μας να δει το φως του. :flipout:

Πολύ καλές προφορές σε media players (σχεδον ολα τα εχουμε δοκιμάσει) απο την Gearbest εδω
Ειδικα το Xiaomi Mi Box ειναι σε εξαιρετική τιμή.

Και αλλες προσφορές, εδω

Ενημερωτικά, για όποιον ψάχνει tv box, στο igeekphone που αρθρογραφώ, βγάλανε giveaway ένα Alfawise S92-Octa Core TV BOX. Εάν θέλει κάποιος να δοκιμάσει...

Γενικά έχει καλές προσφορές το GearBest για τα γενέθλια που έχει αλλά κάποια Tv box αν και έχουν καλές τιμές υπάρχουν και καλύτερες άλλου πχ το mecool το έχει 64 κάτι , στο banggood το έχει κάπου 65 αλλά με κωδικό -20% βαίνει κάπου στα 52. Αυτά μέχρι στιγμής ακολουθούν η καλύτερες προσφορές αυτές τις μέρες και ίσως κάνει καλύτερες .

Ενα Xiaomi Mi Box θα το 'τιμησω'...
Γενικα ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος απο το zidoo αλλα θελω ενα δευτερο μηχανακι και το θελω με οσο το δυνατον 'καθαρο' android.
To MI ειναι ενα πολυ τιμιο μηχανημα με μονο 'μειονεκτημα' την ελλειψη θυρας ethernet.

Review απο το Z83ii μπορείτε να δείτε εδω
Συντομα στα ελληνικά και στο φορουμ μας.

Ερχεται σε λίγες ημέρες και η παρουσίαση του Beelink GT1 Ultimate...

Παιδες αυτο το A5X Plus Mini TV Box με το φρεσκο Rockchip RK3328 και Android 7.1 Nougat λετε να κανει σαν φτηνη λυση για Kodi και μονο ?
Με χαλαει οτι εχει μονο 1GB/8GB

Φίλε προσωπικά δεν θα το έπαιρνα με 1ram και 8γιγια θα έχει κολλήματα σίγουρα. Αν αυτό έχει γύρο στα 40-45 ευρώ βάλε και κανένα εικοσάρικο παραπάνω κ πάρε ένα καλύτερο αυτές τις μέρες έχουν όλα τα κινέζικα προσφορές το mecool στα 62 που είναι δυνατό και πόσα ακόμα είναι σε καλές τιμές δώσε κάτι παραπάνω και δεν θα το μετανιώσεις αν μπορείς βέβαια γιατί είμαστε και σε δύσκολους καιρούς .

Rockchip + kodi απλά με την καμία ...

Re: Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Rockchip + kodi απλά με την καμία ...

Κι εγώ έτσι πίστευα αλλά τελικά έμαθα ότι υπάρχει και το FTMC και διαβάζω γενικά καλά σχόλια και feedback από όσους το χρησιμοποιούν.
Το FTMC ειναι ουσιαστικά το SPMC με κάποια mods / extra settings για Rockchip boxes (υπαρχει έκδοση και για AMLogic).

http://freaktab.com/forum/tv-player-support/general-tv-player-dicussions/xbmc-talk/575588-ftmc

p.s. Εννοείται ότι πλέον είναι παρωχημένα τα boxes με 1/8 RAM/eMMC.