Αγορα νεου Media Player: "Ποιο να αγοράσω?"

Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Ναι αλλά πλέον πάιζει και το vorke z1 που μου φαίνεται ένα mecool bb2 pro με 32 gb/

Σωστα το τσιμπισα και αυτο , απλα το 2ο δεν ηθελα να ειναι το ιδιο

τελικά εσείς που τα έχετε δοκιμάσει ποιο να πάρω το
MECOOL BB2 PRO
ή το
VORKE Z1 ???

Για όσους ενδιαφέρονται κυρίως για Kodi καλά είναι να επισκέπτονται το forum του Kodi για το Hardware . Ειδικότερα υπάρχει και το θέμα START HERE - Pick the Right Kodi Box που έχει πολλές ερωτήσεις και απαντήσεις ως προς την υποστήριξη του Kodi από διάφορες κατασκευαστές και ως προς τις δυνατότητες των συσκευών τους.
Η δική μου γνώμη είναι να επιλέγετε εταιρίες που προσφέρουν υποστήριξη και δεν σκοτώνουν τις συσκευές σε 6 μήνες. Αυτή τη στιγμή την καλύτερη υποστήριξη προσφέρουν Nvidia, Wetec, Xiaomi, Minix, Zidoo, HiMedia.(δεν αποκλείω να υπάρχουν και άλλες).
Υπάρχουν και άλλοι (κυρίως Κινέζοι) κατασκευαστές που αφού βγάλουν το προϊόν παύουν να το υποστηρίζουν.

Για όσους ενδιαφέρονται κυρίως για Kodi καλά είναι να επισκέπτονται το forum του Kodi για το Hardware . Ειδικότερα υπάρχει και το θέμα START HERE - Pick the Right Kodi Box που έχει πολλές ερωτήσεις και απαντήσεις ως προς την υποστήριξη του Kodi από διάφορες κατασκευαστές και ως προς τις δυνατότητες των συσκευών τους.
Η δική μου γνώμη είναι να επιλέγετε εταιρίες που προσφέρουν υποστήριξη και δεν σκοτώνουν τις συσκευές σε 6 μήνες. Αυτή τη στιγμή την καλύτερη υποστήριξη προσφέρουν Nvidia, Wetec, Xiaomi, Minix, Zidoo, HiMedia.(δεν αποκλείω να υπάρχουν και άλλες).
Υπάρχουν και άλλοι (κυρίως Κινέζοι) κατασκευαστές που αφού βγάλουν το προϊόν παύουν να το υποστηρίζουν.

Πολύ πολύ σωστό ποστ. Για κάποιον που θέλει να δουλέψει τη συσκευή του απροβλημάτιστα, το καλό support είναι το παν. Βέβαια συνήθως αυτό συνοδεύεται και από ανεβασμένη τιμή...

Δεν προτείνει πάντως τα boxes που βλέπουμε εδώ στο forum .Μάλιστα κάπου τα αποκαλεί κινέζικα σκουπίδια .Πάντως έχει απόλυτο δίκιο για την υποστήριξη και αυτά που αναφερεις πιστεύω ότι είναι η ελίτ .

Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μερικές προσφορές απο την Gearbest για οσους ενδιαφέρονται

Z83S Mini PC
Coupon:GBZ83SE
$72.99
http://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_580666.html?wid=21?lkid=10383030

Z83II Mini PC Windows 10 64bit
Coupon: GBZ83IIE
$79.99
http://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_562952.html?wid=21?lkid=10383030

MECOOL BB2 PRO TV Box Android 6.0 3GB DDR4 + 16GB - EU PLUG GUN METAL
Coupon: GBMBB2PE
$69.99
http://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_591550.html?wid=21?lkid=10383030

Gole 1 Mini PC-EU plug
Coupon: GBGOLE1U
$151.99
http://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_372954.html?wid=21?lkid=10383030

Παιδιά παρήγγειλα το Amlogic H96 pro s912 με 3gb ram.
Πως το βλέπετε;
Λετε να εχω πρόβλημα με Dts,dolby digital κλπ;

Φίλος ψάχνει να αγοράσει media player, θέλει απλά πράγματα να βάζει ένα εξωτερικό δίσκο και να διαβάζει ελληνικούς εξωτερικούς υποτίτλους.
Αν υπάρχει κάτι από εδώ Ελλάδα για αγορά ακόμα καλύτερα.

Παιδιά ανεβάζω εδώ την ερώτηση, χωρίς να είμαι απόλυτα σίγουρος ότι πρέπει να μπει σε αυτό το φορουμ. Ξέρω απο τεχνολογία αλλά είμαι άσχετος με τα τηλεοπτικά.

Ψάχνω αυτόνομη συσκευή που να μπορεί να κάνει αυτόνομη εγγραφή από ελεύθερα Ελληνικά κανάλια, (δηλαδή χωρίς να είναι ανοικτή η τηλεόραση, άρα πρέπει να έχει ενσωματομένο δέκτη DVB), σε τοπικό ή δικτυακό αποθηκευτικό μέσο, με χρονικό προγραμματισμό και σε κάποιο κλασσικό φορματ (mpeg) που να μπορώ εύκολα να επεξεργαστώ σε πρόγραμμα χωρίς μετατροπές φορμάτ. Δηλαδή η κύρια λειτουργία πρέπει να είναι αξιόπιστη εγγραφή και όχι να παίζει τα πάντα ή να συνεργάζεται με τα τελευταία app.

Δεκτές και προτάσεις που είναι διπλό σύστημα με ξεχωριστό DVB δέκτη πάνω σε media box και κάποια μονάδα αποθήκευσης.

Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας.

Last edited:

κανα καλο airmouse απο εδω εχουμε?
http://www.gearbest.com/air-mouse-c_11908/

...και εαν ειναι δυνατο να μπορω με καποιο τροπο,να το χρησιμοποιω σε ολες τις συσκευες που θα το χρειαστω χωρις να χρειαζεται να βαζω/βγαζω καθε φορα το usb adapter απο την συσκευη που θελω.
αυτο για να μην αγορασω 3 airmouse απο την στιγμη που η χρηση του,δεν ειναι συνεχεια απαραιτητη,αφου οι συσκευες που θελω εχουν ηδη το δικο τους κοντρολ.
δυσκολο αλλα μπορει να γινει με καποιον τροπο?

αυτο που ζητα,ς υποθετω γινεται, αν παρεις κατι που να συνδεεται με bluetooth με τα player.

καλημερα εχω κανει παραγγελεια απο το gearbest αυτο εδω Alfawise H96 Pro+ TV Box Android 6.0 OS αλλα δεν ειναι αμεσα διαθεσιμο και θα ειναι απο τις 10 του μηνος και μου δινουν την δυνατοτητα να κανω αλλαγη παραγγελειας με οποιο θελω ,σκεδτομαι αυτο MECOOL BB2 PRO TV Box Android 6.0 3GB DDR4 + 16GB

ειναι καλη επιλογη το mecoll η να αφησω το Alfawise;

Παιδιά ανεβάζω εδώ την ερώτηση, χωρίς να είμαι απόλυτα σίγουρος ότι πρέπει να μπει σε αυτό το φορουμ. Ξέρω απο τεχνολογία αλλά είμαι άσχετος με τα τηλεοπτικά.

Ψάχνω αυτόνομη συσκευή που να μπορεί να κάνει αυτόνομη εγγραφή από ελεύθερα Ελληνικά κανάλια, (δηλαδή χωρίς να είναι ανοικτή η τηλεόραση, άρα πρέπει να έχει ενσωματομένο δέκτη DVB), σε τοπικό ή δικτυακό αποθηκευτικό μέσο, με χρονικό προγραμματισμό και σε κάποιο κλασσικό φορματ (mpeg) που να μπορώ εύκολα να επεξεργαστώ σε πρόγραμμα χωρίς μετατροπές φορμάτ. Δηλαδή η κύρια λειτουργία πρέπει να είναι αξιόπιστη εγγραφή και όχι να παίζει τα πάντα ή να συνεργάζεται με τα τελευταία app.

Δεκτές και προτάσεις που είναι διπλό σύστημα με ξεχωριστό DVB δέκτη πάνω σε media box και κάποια μονάδα αποθήκευσης.

Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας.

Για απροβλημάτιστη εγγραφή σου προτείνω να δεις enigma 2 δέκτες και κυρίως τον Edision OS mini που έχει ένα DVBT tuner.

καλημερα εχω κανει παραγγελεια απο το gearbest αυτο εδω Alfawise H96 Pro+ TV Box Android 6.0 OS αλλα δεν ειναι αμεσα διαθεσιμο και θα ειναι απο τις 10 του μηνος και μου δινουν την δυνατοτητα να κανω αλλαγη παραγγελειας με οποιο θελω ,σκεδτομαι αυτο MECOOL BB2 PRO TV Box Android 6.0 3GB DDR4 + 16GB

ειναι καλη επιλογη το mecoll η να αφησω το Alfawise;

Διάβασε τα reviews. Εγώ πήρα το Mecool αλλά δε το εγκατέστησα ακόμα!

Διάβασε τα reviews. Εγώ πήρα το Mecool αλλά δε το εγκατέστησα ακόμα!

τα εχω διαβασει και τα δυο απλα ειναι σχεδον ιδια και δεν ξερω τι να κανω