Δηλαδή έχει auto frame rate switching, έξοδο στα 23,976 κλπ; Έχει native player όπως π.χ. τα zidoo;
Δηλαδή έχει auto frame rate switching, έξοδο στα 23,976 κλπ; Έχει native player όπως π.χ. τα zidoo;
kodi ε; Εντάξει ΟΚ.....![]()
Λογικο, εχει τον επεξεργαστη του firestick 4k max και 4GB ram αντι για 2 που εχει το max.μεσω kodi και με σωστες ρυθμισεις,παει βουτηρο.
δεν θυμαμαι κομπιασματα σε καμια ταινια που του εχω παιξει εδω και κανα χρονο.
Το NAS ζοριζει τις συσκευες αυτες, αναλογα με το πρωτοκολλο.ολες οι γνωστες streaming υπηρεσιες,πανε τρενο.
απο nas και μεχρι το πολυ δυσκολο remux Mortal Kombat(που το εχω σαν αρχειο αναφορας)με HDR/atmos και περιπου 50gb,επισης απροβληματιστα.
απο κει και πανω δεν ξερω μεχρι που μπορει να αντεξει.
υπαρχει καποιος οδηγος για τις ρυθμισεις ?εισαι λιγο προκατειλημμενος Τασο...
το kodi με 10-15 ρυθμισεις εικονας/ηχου,που θα τις κανεις μια φορα,ειναι σταθεροτατο και δεν υπαρχει κανενα προβλημα.
προφανως καποιο "μαμα" software player της zidoo ή της dune να παιζει καλυτερα,αλλα και το kodi ειναι πια πολυ αξιοπιστο στην αναπαραγωγη τοπικων αρχειων.
καπου εδω μεσα σουλατσαρει ενας οδηγος...δεν θυμαμαι που..υπαρχει καποιος οδηγος για τις ρυθμισεις ?
Αν θέλεις απλότητα και έχεις δικό σου σκληρό:Παιδιά καινούργιος στον τομέα Media PLayers και δεν μπορώ να κατασταλάξω.
Αυτό που βλέπω είναι ότι αρκετοί δείχνετε ενδιαφέρον για τους WD TV, οπότε υποθέτω ότι θα είναι αρκετά συμβατοί με τα περισσότερα αρχεία.
Και τώρα έρχεται το ερώτημα. Ποιόν WD TV να πάρω:
1) Western Digital WD TV Live ,
2) Western Digital WD Elements Play 1TB,
3)Western Digital WD TV Livehub 1TB ;
Εκτός από την προφανή διαφορά του σκληρού δίσκου ( όπου δε με χαλάει, αλλά ντάξει έχω αν χρειαστεί ), τι άλλες διαφορές υπάρχουν ; Μεγαλύτερη συμβατότητα, υπότιτλοι κλπ... ;
Και το πιο σημαντικό είναι σωστή η επιλογή ενός WD TV ή έχω καταλήξει σε λάθος συμπέρασμα και υπάρχουν πολλοί καλύτεροι |Media Players ;
ρε συ Κωστα..Αν θέλεις απλότητα και έχεις δικό σου σκληρό:
WD TV Live είναι τίμια επιλογή για βασική χρήση.
Ανθέλεις ενσωματωμένο δίσκο και καλές δυνατότητες streaming:
WD TV Live Hub είναι ο πιο ισορροπημένος.
Αν θέλεις απλότητα χωρίς Wi-Fi και apps:
WD Elements Play είναι για πλήρως offline χρήση.
Αυτα τα apple tv ολα καλα,γρηγορα κτλ αλλα για ποιο λογο δεν παιζουν εφαρμογες cosmote-eon κτλ δεν μπορω να καταλαβω…Εκτος αν αλλαξε κατι και μου διαφεύγει![]()
New Apple TV Coming Later This Year With A17 Pro Chip
Rumors suggest that Apple is working on an updated version of the Apple TV that's slated for launch later this year. Information about the upcoming device that was found in Apple code indicates that it will be equipped with the A17 Pro chip.www.macrumors.com
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.