Αγορα νεου Media Player: "Ποιο να αγοράσω?"

Φίλος πήγε Αμερική και επί της ευκαιρίας του ζήτησα και μου έφερε 2 onn από Walmart, ένα 4k και ένα 4k pro, στα 60$ και τα 2.

Στον 1 μήνα που τα έχω έχω τις καλύτερες εντυπωσεις, είναι ταχύτατα και απροβληματιστα.

Τα τροφοδοτικά τους δουλεύουν με 220v οπότε χρειάζονται μόνο ένα ανταπτορα.

Μόνο αρνητικό το ότι χρειάζονται VPN για 1 λεπτό κατά την αρχή του setup να δουν ότι βρίσκονται Αμερική, μετά παίζουν χωρίς πρόβλημα.

Φίλος πήγε Αμερική και επί της ευκαιρίας του ζήτησα και μου έφερε 2 onn από Walmart, ένα 4k και ένα 4k pro, στα 60$ και τα 2.

Στον 1 μήνα που τα έχω έχω τις καλύτερες εντυπωσεις, είναι ταχύτατα και απροβληματιστα.

Τα τροφοδοτικά τους δουλεύουν με 220v οπότε χρειάζονται μόνο ένα ανταπτορα.

Μόνο αρνητικό το ότι χρειάζονται VPN για 1 λεπτό κατά την αρχή του setup να δουν ότι βρίσκονται Αμερική, μετά παίζουν χωρίς πρόβλημα.

Στην Ευρωπη κυκλοφορουν ως Thompson (με ποιο αυξημενες τιμες, στις ΗΠΑ η τιμη ειναι χαμηλη γιατι υπαρχει απο οτι λεγεται καποια επιδοτηση απο τη Google και τις εταιρειες που εχουν streaming services). Στις ΗΠΑ το Walmart τις δινει φτηνα για να φερει κοσμο στο καταστημα.

To Thompson 270 π.χ. ειναι το ιδιο με το Onn pro.
Κατασκευαστης ειναι η κινεζικη SDMC

Οι φημες βεβαια λενε οτι επειδη οι εταιρειες με τα streaming services δεν πανε και πολυ καλα (γιατι παρεχουν χειροτερες και πιο ακριβες υπηρεσιες, και πρεπει να πληρωνεις πολλες για να βλεπεις 5 πραγματα που θες), τους εχουν ταραξει στην πειρατεια, και θελουν να αρχισουν να κλειδωνουν τις συσκευες (με google updates).
Αν περασει αυτο, θα μεινουμε με τα παλια, ή θα μπλεξουμε με χακινγκ συσκευων (ηδη περιμενω μια να τη χακαρω για DV FEL :-) ) ή θα το γυρισουμε σε mini pc.

Last edited:
Καλησπερα παιδια
Εχω ενα google tv streamer και ενα google sabrina που δεν εχω κανενα παραπονο
Θελω ενα ακομη κατα προτιμιση stick για το δωματιο της κορης μου(εχω ενα mi stick αλλα τα κολληματα του ειναι απιστευτα πλεον) κυριως για cosmote tv,netflix κτλ
Ιδανικα να εχει εθερνετ θυρα η usb για να βαλω ανταπτορακι δεν με πειραζει.Αν υπαρχει και προταση για καποιο συμαζεμμενο κανονικο μποξακι δεκτη

Και μια οφ τοπικ
Υπαρχει προγραμματακι για tv box να κλεινει απευθειας ολες τις εφαρμογες για να μην χρειαζεται να κανω αναγκαστικη διακοπη σε καποιες για να μην τρεχουν στο παρασκηνιο;;;

Καλησπερα παιδια
Εχω ενα google tv streamer και ενα google sabrina που δεν εχω κανενα παραπονο
Θελω ενα ακομη κατα προτιμιση stick για το δωματιο της κορης μου(εχω ενα mi stick αλλα τα κολληματα του ειναι απιστευτα πλεον) κυριως για cosmote tv,netflix κτλ
Ιδανικα να εχει εθερνετ θυρα η usb για να βαλω ανταπτορακι δεν με πειραζει.Αν υπαρχει και προταση για καποιο συμαζεμμενο κανονικο μποξακι δεκτη

Και μια οφ τοπικ
Υπαρχει προγραμματακι για tv box να κλεινει απευθειας ολες τις εφαρμογες για να μην χρειαζεται να κανω αναγκαστικη διακοπη σε καποιες για να μην τρεχουν στο παρασκηνιο;;;
mibox gen3 και βαλε gigabit usb to etherner adapter (το wifi του δεν ειναι καλο)

Last edited:
  • Like
Reactions: Totti10
Ήρθε ένα Kinhank G1 που είχα βρει σε προσφορά ένα 50ρικο από aliexpress (αδερφάκι του Homatics, αλλά χωρίς USB3 και με 100αρι LAN, παρόμοιο με το google streamer 4k και το Strong leap s3 pro παραπανω). Δυστυχώς ήρθε με κλειδωμένο bootloader με Android 14, και για coreelec (dv fel) θέλει παρέμβαση στην πλακέτα, που δεν έχω διάθεση να ασχοληθώ.
Καλύτερο wifi από το firestick max (λογικό αφού έχει "απλα" η συσκευή εσωτερικά και η κεραία είναι πιο μεγαλη). Κάποια κουμπιά μπορούν να αλλάξουν λειτουργία με το button mapper, κάτι που δε γίνεται στα firestick. Ένα αρνητικό που το έχουν και άλλα είναι ότι αν παίξεις ταινία με DV, όταν σταματήσει μπορεί να μείνει σε DV η εικόνα στο μενού, κάτι που αλλάζει όταν παίξεις κάτι άλλο ή κανεις restart.
Μην αγοράζετε μποξακια με κάτω από 4GB RAM, δίνει μεγάλο αέρα στη συσκευή. Το Kodi έχει 2GB ελεύθερη μνήμη, ενώ το stremio με φορτωμένο trakt plugin με διαφορες λίστες σκρολαρει ατελείωτα τη λίστα ταινιών χωρίς να κολλάει.

Ήρθε η ώρα να βγουν οι νέες συσκευές της Amazon με android 14... 30 Σεπτεμβρίου οι ανακοινώσεις...

Για όποιον ενδιαφέρεται για Media Player που να παίζει mkv remux με Dolby vision και Dolby atmos και hd dts master audio υπάρχει το Dune hd pro vision 4k..

Εκτος απο το Leap S3 pro υπαρχει στην ιδια τιμη στα 70€ περιπου και το Thompson 270 (γνωστο ως Onn 4k pro στις ΗΠΑ) ,με 3GB RAM και ενσωματωμενο ηχειο για φωνητικο ελεγχο:

Καλησπερα
Ενα tv box με 4giga ram να παιζει ολες τις εφαρμογες cosmote,eon,vodafone κτλ μπορειτε να μου πειτε;;Επισης ιδανικα να εχει εθερνετ 1000αρα η να παιρνει 1000αρι εθερνετ ανταπτορακι
Ευχαριστως

Καλησπερα
Ενα tv box με 4giga ram να παιζει ολες τις εφαρμογες cosmote,eon,vodafone κτλ μπορειτε να μου πειτε;;Επισης ιδανικα να εχει εθερνετ 1000αρα η να παιρνει 1000αρι εθερνετ ανταπτορακι
Ευχαριστως
To google streamer 4k έχει τα χαρακτηριστικά που θέλεις. Δεν ξέρω όμως αν καλύπτει όλες τις εφαρμογές

• Like
Reactions: Totti10
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.Εχω ηδη ενα google tv streamer και ειμαι πολυ ικανοποιημένος απλά ελεγα μήπως εβρισκα κάτι πιο οικονομικό…Το shield είναι πολύ καλό αλλά ξεφεύγει στη τιμη

• Like
Reactions: karajim80
3gb ram έχει το προ
Και δουλεύει άριστα ακόμη και το μοντέλο του 17.παίζει τα πάντα από επίσημα κι ανεπίσημα και χωρίς κόπο. Είχα το xiaomi αλλά είναι μέρα με την άλλη μέρα η διαφορά τους πιστεύω. Κάποιοι μπορεί να βολεύονται με το μικρό και φθηνότερο μποξακι εγώ δεν άντεξα.

Same Sh1t...Different Day.

Και δουλεύει άριστα ακόμη και το μοντέλο του 17.παίζει τα πάντα από επίσημα κι ανεπίσημα και χωρίς κόπο. Είχα το xiaomi αλλά είναι μέρα με την άλλη μέρα η διαφορά τους πιστεύω. Κάποιοι μπορεί να βολεύονται με το μικρό και φθηνότερο μποξακι εγώ δεν άντεξα.

Same Sh1t...Different Day.
Το ξέρω. Το έχω από το 2020. Απλά ο Totti10 ζήτησε 4Gb RAM

Τα πρώτα 2 σίγουρα ναι, σύμφωνα με την AI και εφόσον είναι certified και έχει και τα κουμπιά στο τηλεκοντρολ. Cosmote λογικά ναι.
Ένα review για το απλό (όχι το pro) βρήκα εδώ:
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.