Απλά απέφυγε το mibox 3rd gen (πιάνει τη μισή ταχύτητα) εκτός αν το ρούτερ σου είναι λίγα μέτρα δίπλα χωρίς εμπόδια. Τα υπόλοιπα μποξακια συνήθως δεν έχουν θέμα.Καμιά πρόταση για μποξάκι με δυνατό WiFi6 υπάρχει;
To wireless access point (wifi6) είναι στο ακριβώς δίπλα δωμάτιο, ένας τοίχος χωρίζει τις συσκευές. Ενώ η τηλεόραση πιάνει 187mbps στο 5G (από 200ρα FTTH), το μποξάκι που βρίσκεται στο ίδιο σημείο (ένα κινέζικο Η96 Max X3) σέρνεται, δεν πίάνει ούτε 50. Είχα powerlines αλλά τα ξήλωσα γιατί γέμιζαν με παράσιτα τα ηχεία. Γι' αυτό ψάχνω τώρα κάτι με δυνατό wifi. Καταλήγω σε κάνα Homatics ή Mecool ΚΜ2 plus deluxe που παίζουν γύρω στο 100ρικο. Ευχαριστώ!Απλά απέφυγε το mibox 3rd gen (πιάνει τη μισή ταχύτητα) εκτός αν το ρούτερ σου είναι λίγα μέτρα δίπλα χωρίς εμπόδια. Τα υπόλοιπα μποξακια συνήθως δεν έχουν θέμα.
Επίσης θέλει μερικές φορές και κάποιο ψάξιμο, καθώς π.χ. μπορεί να επηρεαστεί το wifi την ώρα που παίζεις ταινία από άλλη συσκευή στο δίκτυο (ακόμα και αν δεν κατεβάζει), ανάλογα με τις ρυθμίσεις που έχει το ρούτερ. Το firewall του ρούτερ μπορει να ρίχνει την ταχύτητα, το VPN αν έχεις βάλει κλπ.
Στο δικο μου δίκτυο (το ρούτερ είναι της Nova σε γραμμή FTTH), στα 5GHz συχνότητα 80, η μαμά αυτόματη ρύθμιση διαλέγει το χαμηλότερο κανάλι που είναι το 36. Σε αυτό το κανάλι (λόγω παρεμβολών μάλλον) η ταχύτητα σε όλες τις συσκευές, είναι το 1/3 αυτής που έχω τώρα που έχω βάλει το κανάλι στο 100.
Η εφαρμογή analiti (δώστε άδεια στις πληροφορίες τοποθεσίας) βοηθάει.
Επίκειται μάλλον σύντομα το stremio Apple TV.
Διαθεσιμο
Δεν χρειάζεται. Απλά με τον λογ/σμό , απ' όπου κάνεις login θα σου έρχονται έτοιμα (addons, σειρα/ταινίες που έχεις σταματήσει) .Γιατί στο καλό χρειάζεται να φτιάξω λογαριασμό στο stremio?
Εννοείται ότι χρειάζεται. Δεν προχωράει παρακάτω αν δεν συνδεθείς. Στο Apple TVΔεν χρειάζεται. Απλά με τον λογ/σμό , απ' όπου κάνεις login θα σου έρχονται έτοιμα (addons, σειρα/ταινίες που έχεις σταματήσει) .
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.