Από κινητό είναι ακόμα πιο χάλια, τα μαγαζιά τα βγάζει σε παράθυρο..Ασχετο. ποιος ΗΛΙΘΙΟΣ ενέκρινε αυτή την αλλαγή στο skroutz να ψάχνουμε να βρούμε τα κατάστημα και να βγαίνουν στα δεξιά;;
Το τονιζω το ΗΛΙΘΙΟΣ και μακάρι να μας διαβάζουν![]()
Από κινητό είναι ακόμα πιο χάλια, τα μαγαζιά τα βγάζει σε παράθυρο..Ασχετο. ποιος ΗΛΙΘΙΟΣ ενέκρινε αυτή την αλλαγή στο skroutz να ψάχνουμε να βρούμε τα κατάστημα και να βγαίνουν στα δεξιά;;
Ναι απίστευτο. Στην αρχή νόμιζα ότι εξαντλήθηκε το πράγμα που ήθελα και δεν υπήρχαν καταστήματα. Η λίστα από κάτω δηλαδή τι τους πείραζε; Πολύ θα ήθελα να μιλήσω με αυτόν που το σκέφτηκε αυτό. Εννοείται τους έστειλα email από την πρώτη μέρα.Από κινητό είναι ακόμα πιο χάλια, τα μαγαζιά τα βγάζει σε παράθυρο..
Ασχετο. ποιος ΗΛΙΘΙΟΣ ενέκρινε αυτή την αλλαγή στο skroutz να ψάχνουμε να βρούμε τα κατάστημα και να βγαίνουν στα δεξιά;;
https://www.zidoo.tv/Product/index/model/X8/target/WhrwiBL1anZKKmVViAFMcQ==.htmlΠοιο είναι το zidoo X8 που λες;
Ένα από τα δύο θα είσαι υπερκαλυμενος. Ζ9Χ pro realtek ή Ζ9Χ 8Κ amlogic.
Με 200 ευρώ καθάρισες.
Δεν κάνουν όμως για Netflix, Disney κλπ
Αν θες να στριμαρεις απροβληματιστα απο το τοπικο σου δικτυο, δες και το Apple TV 4K (περιμενε λιγο γιατι οπου να ναι βγαινει το νεο μοντελο).Θα ήθελα να μου προτείνετε ένα TV box που να έχει ικανοποιητική αναπαραγωγή περιεχομένου από τοπικό δίκτυο. Αν λειτουργεί και σαν streaming player ακομα καλύτερα αλλά με ενδιαφέρει περισσότερο να προβάλλω ταινίες που έχω μέσω τοπικού δικτύου. Σκέφτομαι σοβαρά για το BOXY with Dune HD Media Center. Πιστεύετε θα με καλύψει για τη χρήση που το θέλω? Το έχει κάποιος να μου πει εντυπώσεις? Θέλω να αντικαταστήσω το Zidoo X8 που έχω και θα πήγαινα άνετα σε Zidoo πάλι αλλά πρέπει να ανέβω πολύ παραπάνω σε τιμή και δεν νομίζω οτί αξίζει για αναπαραγωγή στο υπνοδωμάτιο.
Σε ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία. Το Apple TV 4K δεν το είχα σκεφτεί καθόλου είναι η αλήθεια. Έχω έτοιμο plex server στο σπίτι και από εκεί βλέπω όλο το υλικό στο σαλόνι. Bit Perfect ήχος δεν με ενδιαφέρει γιατί θα συνδεθεί σε τηλεόραση στο υπνοδωμάτιο. Οπότε είναι και αυτό μια επιλογή. Η τιμή του είναι χαμηλότερη από του Zidoo? Επίσης όλα τα apps που υπάρχουν σε Google TV μπορούν να μπουν και στο Apple TV 4K?Αν θες να στριμαρεις απροβληματιστα απο το τοπικο σου δικτυο, δες και το Apple TV 4K (περιμενε λιγο γιατι οπου να ναι βγαινει το νεο μοντελο).
Στηνεις εναν plex server και απο εκει στριμαρεις οτι αρχειο θες (including UHD ripped files) στο apple tv ειτε μεσω plex ειτε μεσω infuse.
Εχει by far το καλυτερο interface, ειναι ταχυτατο και απροβληματιστο. Το μονο μειονεκτημα ειναι πως δεν δινει bit perfect ηχο μεσω HDMI (αν και φημολογειται οτι θα εχει το νεο μοντελο).
Το Z9x pro ειναι όντως η καλυτερη λύση γενικά αυτή τη στιγμή (αν επαιζε και BD menus οπως τα Dune.....)
Και εγώ στο υπνοδωμάτιο το έχω και αν έχεις AirPods απολαμβάνεις και Spatial Audio όπου έχει πολυκάναλο υλικό. Είναι επίσης φθηνότερο από το zidoo. Υπάρχουν όλα τα mainstream apps πλην κάποιων ελληνικών όπως Cosmote tv.Σε ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία. Το Apple TV 4K δεν το είχα σκεφτεί καθόλου είναι η αλήθεια. Έχω έτοιμο plex server στο σπίτι και από εκεί βλέπω όλο το υλικό στο σαλόνι. Bit Perfect ήχος δεν με ενδιαφέρει γιατί θα συνδεθεί σε τηλεόραση στο υπνοδωμάτιο. Οπότε είναι και αυτό μια επιλογή. Η τιμή του είναι χαμηλότερη από του Zidoo? Επίσης όλα τα apps που υπάρχουν σε Google TV μπορούν να μπουν και στο Apple TV 4K?
Μόνο ertflix έχει από ελληνικά.Και εγώ στο υπνοδωμάτιο το έχω και αν έχεις AirPods απολαμβάνεις και Spatial Audio όπου έχει πολυκάναλο υλικό. Είναι επίσης φθηνότερο από το zidoo. Υπάρχουν όλα τα mainstream apps πλην κάποιων ελληνικών όπως Cosmote tv.
Support BD/BD3D/UHD full Blu-ray menu and complex MPLS structure Blu-ray seamless branching playback.
Ποτέ δεν κατάλαβα αυτή την κάψα με τα menu.
Σε μουσικά Blu ray μια χαρά χρειάζονται
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.