Αγορα νεου Media Player: "Ποιο να αγοράσω?"

Ασχετο. ποιος ΗΛΙΘΙΟΣ ενέκρινε αυτή την αλλαγή στο skroutz να ψάχνουμε να βρούμε τα κατάστημα και να βγαίνουν στα δεξιά;;
Το τονιζω το ΗΛΙΘΙΟΣ και μακάρι να μας διαβάζουν 😡😡
Από κινητό είναι ακόμα πιο χάλια, τα μαγαζιά τα βγάζει σε παράθυρο..

Από κινητό είναι ακόμα πιο χάλια, τα μαγαζιά τα βγάζει σε παράθυρο..
Ναι απίστευτο. Στην αρχή νόμιζα ότι εξαντλήθηκε το πράγμα που ήθελα και δεν υπήρχαν καταστήματα. Η λίστα από κάτω δηλαδή τι τους πείραζε; Πολύ θα ήθελα να μιλήσω με αυτόν που το σκέφτηκε αυτό. Εννοείται τους έστειλα email από την πρώτη μέρα.

• Haha
Reactions: billpeppas
Πραγματικά τραγικό αλλά είναι προφανές ότι έγινε επίτηδες προκειμένου να προωθούν τα μαγαζιά που θέλουν.

Και παλιά γινόταν, έβλεπες πάνω πάνω τα «προτεινόμενα» και έπρεπε να σκρολαρεις για να δεις τα πρώτα με αύξουσα τιμή.

Τωρα το έκαναν πολύ πιο δύσκολο / σε εκνευριστικό βαθμό.

Ασχετο. ποιος ΗΛΙΘΙΟΣ ενέκρινε αυτή την αλλαγή στο skroutz να ψάχνουμε να βρούμε τα κατάστημα και να βγαίνουν στα δεξιά;;
Το τονιζω το ΗΛΙΘΙΟΣ και μακάρι να μας διαβάζουν 😡😡

Τώρα εσύ γιατί τους ξυπνάς;

Σε λίγο θα μας πεις να κάνουμε την παραγγελία από νέο παράθυρο κατ' ευθείαν από το e-shop που μας ενδιαφέρει, και έτσι να έχουμε πιθανότητες διαπραγμάτευσης καλύτερης τιμής... . 😁

• Like
Reactions: kosmous
Θα ήθελα να μου προτείνετε ένα TV box που να έχει ικανοποιητική αναπαραγωγή περιεχομένου από τοπικό δίκτυο. Αν λειτουργεί και σαν streaming player ακομα καλύτερα αλλά με ενδιαφέρει περισσότερο να προβάλλω ταινίες που έχω μέσω τοπικού δικτύου. Σκέφτομαι σοβαρά για το BOXY with Dune HD Media Center. Πιστεύετε θα με καλύψει για τη χρήση που το θέλω? Το έχει κάποιος να μου πει εντυπώσεις? Θέλω να αντικαταστήσω το Zidoo X8 που έχω και θα πήγαινα άνετα σε Zidoo πάλι αλλά πρέπει να ανέβω πολύ παραπάνω σε τιμή και δεν νομίζω οτί αξίζει για αναπαραγωγή στο υπνοδωμάτιο.

Ποιο είναι το zidoo X8 που λες;
Ένα από τα δύο θα είσαι υπερκαλυμενος. Ζ9Χ pro realtek ή Ζ9Χ 8Κ amlogic.
Με 200 ευρώ καθάρισες.
Δεν κάνουν όμως για Netflix, Disney κλπ
https://www.zidoo.tv/Product/index/model/X8/target/WhrwiBL1anZKKmVViAFMcQ==.html
Το zidoo x8 είναι αυτό! Ήταν σκυλί πάνω από 8 χρόνια, έπαιζε τα πάντα όμως τελευταία ζοριζεται αρκετά. Αυτό θέλω να αντικαταστήσω και θέλω να δώσω παρόμοια λεφτά με τα 70-80 ευρώ που είχα δώσει τότε. Για αυτό μου φαίνονται πολλά τα λεφτά για τα καινούρια zidoo και για αυτό σκέφτομαι να πάω στο boxy της duneHD. Αλλά δεν έχω προηγούμενη εμπειρία με τα dune μηχανάκια και θέλω να μου πει τη γνώμη του κάποιος. Επίσης αν δεν πάμε σε zidoo , ποια θα ήταν η επόμενη επιλογή σε αυτά τα λεφτά?

Όπως λένε και κάποιοι οικονομολόγοι η οικονομία ειναι ψυχολογία και απλά μαθηματικά. Τα 80 ευρώ πριν καμιά δεκαριά χρήματα παίζει να είναι σημερινά 200 λόγω πληθωρισμού και ευκαιρία αισχροκέρδειας σε όλα τα προιοντα. Νομίζω μια βόλτα σε σούπερ μάρκετ θα σε πείσει άνετα. Επομένως αφού έχεις εμπειρία από zidoo και θες κάτι φρέσκο που να παίζει όλα τα νέα φορμάτ, με 180 ευρώ (Z9x pro) θα είσαι υπερκαλυμενος.

Το Z9x pro ειναι όντως η καλυτερη λύση γενικά αυτή τη στιγμή (αν επαιζε και BD menus οπως τα Dune.....)

Εχω 2 google tv streamer…Ειμαι παρα πολυ ικανοποιημένος και γιαυτο πηρα και δευτερο.Δεν ειμαι γνωστης πολλων λεπτομεριων,αλλα ειναι ενα μηχανημα με 4 gb RAM,δεν εχω κανενα παραπονο

Θα ήθελα να μου προτείνετε ένα TV box που να έχει ικανοποιητική αναπαραγωγή περιεχομένου από τοπικό δίκτυο. Αν λειτουργεί και σαν streaming player ακομα καλύτερα αλλά με ενδιαφέρει περισσότερο να προβάλλω ταινίες που έχω μέσω τοπικού δικτύου. Σκέφτομαι σοβαρά για το BOXY with Dune HD Media Center. Πιστεύετε θα με καλύψει για τη χρήση που το θέλω? Το έχει κάποιος να μου πει εντυπώσεις? Θέλω να αντικαταστήσω το Zidoo X8 που έχω και θα πήγαινα άνετα σε Zidoo πάλι αλλά πρέπει να ανέβω πολύ παραπάνω σε τιμή και δεν νομίζω οτί αξίζει για αναπαραγωγή στο υπνοδωμάτιο.
Αν θες να στριμαρεις απροβληματιστα απο το τοπικο σου δικτυο, δες και το Apple TV 4K (περιμενε λιγο γιατι οπου να ναι βγαινει το νεο μοντελο).
Στηνεις εναν plex server και απο εκει στριμαρεις οτι αρχειο θες (including UHD ripped files) στο apple tv ειτε μεσω plex ειτε μεσω infuse.
Εχει by far το καλυτερο interface, ειναι ταχυτατο και απροβληματιστο. Το μονο μειονεκτημα ειναι πως δεν δινει bit perfect ηχο μεσω HDMI (αν και φημολογειται οτι θα εχει το νεο μοντελο).

• Like
Reactions: metoxos76
Αν θες να στριμαρεις απροβληματιστα απο το τοπικο σου δικτυο, δες και το Apple TV 4K (περιμενε λιγο γιατι οπου να ναι βγαινει το νεο μοντελο).
Στηνεις εναν plex server και απο εκει στριμαρεις οτι αρχειο θες (including UHD ripped files) στο apple tv ειτε μεσω plex ειτε μεσω infuse.
Εχει by far το καλυτερο interface, ειναι ταχυτατο και απροβληματιστο. Το μονο μειονεκτημα ειναι πως δεν δινει bit perfect ηχο μεσω HDMI (αν και φημολογειται οτι θα εχει το νεο μοντελο).
Σε ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία. Το Apple TV 4K δεν το είχα σκεφτεί καθόλου είναι η αλήθεια. Έχω έτοιμο plex server στο σπίτι και από εκεί βλέπω όλο το υλικό στο σαλόνι. Bit Perfect ήχος δεν με ενδιαφέρει γιατί θα συνδεθεί σε τηλεόραση στο υπνοδωμάτιο. Οπότε είναι και αυτό μια επιλογή. Η τιμή του είναι χαμηλότερη από του Zidoo? Επίσης όλα τα apps που υπάρχουν σε Google TV μπορούν να μπουν και στο Apple TV 4K?

Το Z9x pro ειναι όντως η καλυτερη λύση γενικά αυτή τη στιγμή (αν επαιζε και BD menus οπως τα Dune.....)

Support BD/BD3D/UHD full Blu-ray menu and complex MPLS structure Blu-ray seamless branching playback.

Κι όπως το κόβω.... από βδομάδα θα γίνει σφαγή... . :cool:

Σε ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία. Το Apple TV 4K δεν το είχα σκεφτεί καθόλου είναι η αλήθεια. Έχω έτοιμο plex server στο σπίτι και από εκεί βλέπω όλο το υλικό στο σαλόνι. Bit Perfect ήχος δεν με ενδιαφέρει γιατί θα συνδεθεί σε τηλεόραση στο υπνοδωμάτιο. Οπότε είναι και αυτό μια επιλογή. Η τιμή του είναι χαμηλότερη από του Zidoo? Επίσης όλα τα apps που υπάρχουν σε Google TV μπορούν να μπουν και στο Apple TV 4K?
Και εγώ στο υπνοδωμάτιο το έχω και αν έχεις AirPods απολαμβάνεις και Spatial Audio όπου έχει πολυκάναλο υλικό. Είναι επίσης φθηνότερο από το zidoo. Υπάρχουν όλα τα mainstream apps πλην κάποιων ελληνικών όπως Cosmote tv.

Και εγώ στο υπνοδωμάτιο το έχω και αν έχεις AirPods απολαμβάνεις και Spatial Audio όπου έχει πολυκάναλο υλικό. Είναι επίσης φθηνότερο από το zidoo. Υπάρχουν όλα τα mainstream apps πλην κάποιων ελληνικών όπως Cosmote tv.
Μόνο ertflix έχει από ελληνικά.

Support BD/BD3D/UHD full Blu-ray menu and complex MPLS structure Blu-ray seamless branching playback.

Γνωστο.

Δεν αναφερομουν φυσικα στο ότι δεν παίζει καθόλου αλλά στο οτι τα Dune παραδοσιακά παίζουν πολύ καλύτερα (aka πολλά περισσότερα / μεγαλύτερη συμβατότητα - γιατί, ως γνωστόν, τα BD menus στα MP δεν παίζουν ποτε εγγυημένα).

Σωστά, και εκεί.

Έχω την εντύπωση ότι ειδικά στις πρώτες γενιές μηχανημάτων της Sigma, μέσω Blu ray engine ίσως να ήταν πιο σωστή και η αναπαραγωγή (23.976 κλπ).

• Like
Reactions: onlineN