Αγορα νεου Media Player: "Ποιο να αγοράσω?"

Re: Ποιο media player?

Ευχαριστώ για την απάντηση σου. Να σου πω την αλήθεια δεν με αγχώνει τόσο η ταχύτητα του δικτύου γιατί πρέπει να αλλάξω και τη μισή μου εγκατάσταση. με βολευει όμως αφάνταστα το pc να βλέπει τον δίσκο του Player και να ρίχνω μέσα τις ταινίες γιατί έτσι δεν κάνω βάλε βγάλε το δίσκο και είναι μακριά το ένα απο το άλλο. Το μόνο βασικά που με χάλαγε στο wdtvl είναι η ελλειψη dts-ma passthrough που δυστυχώς απ ότι βλέπω δεν άλλαξε ούτε στο καινούριο

Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Γεια σας κ παλι!

Λοιπον χρειαζομαι βοηθεια να ξεδιαλυνω τις επιλογες μου για αγορα. εκτιμω τα σχολια σας κ ελπιζω να ειναι εγγυρα κ απο προσωπικη εμπειρια.

Τα κριτιρια μου ειναι τα εξης
-1-2 ΤΒ
-firmware updates (ωστε ναμπορουν να προστιθενται καινουρια codecs)
-να περιλαμβανει flac,dts,divx..etc
-dvd menu on iso θα ηταν επιθυμητο!!
-information και summary και cover να γινονται απ το Internet...σα ταινιοθηκη!
-συνδεση και left-right-video...η τουλαχιστον καποια αλλη κ για παλιες τηλεορασεις (HDMI σιγουρα!)
-μεχρι 200..210 euro

Αυτα που εχω κοιταξει κ θελω σχολια:
-iomega MULTIMEDIA SCREENPLAY DIRECTOR TUNER TV - 1 TΒ 186 euro
-iomega MULTIMEDIA SCREENPLAY DX HD - 2 TΒ 197 euro
-iomega MULTIMEDIA SCREENPLAY MX2 HD - 2 TΒ 167 euro
-xtreamer sidewinder2-165euro + samsung internal hard drive 113euro
-wd Elements Play 1TB -163euro

(χωρις μεταφορικα οι τιμες)

σχολια πανω σ αυτα:

ξεκινω λεγοντας οτι τα iomega δε τα βλεπω πουθενα σε φορουμ κ για reviews ..που μ φαινεται περιεργο!
2on απ οτι ειδα το DX HD δε παιζει flac!!(IMARTON! http://go.iomega.com/en/products/mul..._specsItem_tab)

επισης για iomega παρατηρω οτι: [http://go.iomega.com/en/products/mul.../?partner=4740]
το tuner στην official σελιδα ειναι πιο ακριβω απ το dx hd...το οποιο το βρισκω αναποδα!δηλ οτι το tuner ειναι πιο φτηνο απ το DX HD!!! (περιεργο!) τα fware updates δε καταλαβαινω αν ισχυουν παρεπιμπτοντος..και αν μπορουν με αναβαθμισεις να περιελαβουν καινουριες μορφες.

για το MX2 δεν εχω φοβερα σχολια παρα του οτι με προβληματιζει ο εσωτερικος δισκος...(αν χαλασει δηλ τη βαψαμε!)

για το xtreamer...απ οτι βλεπω ξεκιναει 99euro χωρις μεταφορικα κλπ...π φαινεται φτηνο..βεβαια προσθετοντας ενα φτηνο δισκο φτανεις 290 euro!!!κανοντας το το πιο ακριβο! καλο ειναι οτι εχει fw updates, dvd menus... στα μειον απ οτι καταλαβα αργει να παιξει βιντεο file (π δε βρισκω λογο ενα σωστο μηχανημα το κανει αυτο!)...κ σε συγκριση με αλλα chipset εχει πιο παλιο (απο WD πχ) βεβαια, κυκλοφορουν πολλα reviews σε forums!!...

το WD απλα βλεπω οτι πολλοι το υποστηριζουν full k αλλοι καθολου!!

ριξτε λιγο φως στην ολη αναζητηση!!!!!!!

αν ξερετε κ αλλα προιοντα να κοιταξω π να πληρουν αυτα π θελω..πειτε μ!!!!......... [asus εχω διαβασει τα χειροτερα ...k lacie nomizw.. και seagate]

Ποιό media player παίζει απροβλημάτιστα σε ενσύρματο δίκτυο? Δε θέλω να βλέπω δύσκολα ή μεγάλα αρχεία, απλά .avi για σειρές και ταινίες. Το wd live που έχω, τον τελευταίο καιρό δεν θέλει να βλέπει το δίκτυο ή το βλέπει όποτε θέλει, κόβει την φωνή στην αναπαραγωγή και πηδάει δευτερόλεπτα κλπ.
Και 2ον όπως στο wd live να έχει κάποιες δυνατότητες στο internet όπως ραδιόφωνο (το wd έχει το tuneIn που έχει και ελληνικούς σταθμούς) και τα λοιπά καλούδια.

Καλησπέρα
χρειάζομαι επειγόντως την βοήθεια σας για επιλογή Media Player!

Τι έχω..
Στο γραφείο μου υπάρχει ένα Mac Mini με Lion OS το οποίο τρέχει σαν κεντρικός υπολογιστής. Όλοι οι σκληροί δίσκοι είναι συνδεδεμένοι πάνω του.
Στο σαλόνι είναι ο WiFi Router (εκεί είναι η πρίζα τηλεφώνου) και εκεί υπάρχει και η τηλεόραση, μια LG 47' HD Full 1080p.

Τι θέλω..
Να μπει ένας media player στο σαλόνι που να μπορεί να κάνει τα εξής:
Να μπορώ να συνδέσω επάνω σου φλασάκι ή κάποιον εξωτερικό σκληρό δίσκο (καλά θα ήταν να υποστηρίζει και format unix)
Να μπορεί να επικοινωνεί ασύρματα (μέσω Wi Fi, ακόμη καλύτερα και DLNA) με το Mac Mini και είτε να παίζει streaming είτε να τα κατεβάζει από Mac στο Media Player, εικόνες, βίντεο και μουσική η οποία είναι αποθηκευμένη στο mac ή σε κάποιον από τους εξωτερικούς σκληρούς δίσκους που είναι συνδεδεμένοι στο Mac.
Να έχω internet web browsing με την κανονική έννοια, όπως Mozilla ή Chrome, και όχι όπως συνήθως είναι "κλειδωμένοι" browsers σε media players.
Να παίζει 1080p και γενικά όλα τα φορματ που κατεβάζω από το ίντερνετ. Δε με ενδιαφέρει αν για τον ήχο αναγκαστεί να κάνει downmix, αρκεί να ακούω ήχο και να μπορώ να παρακολουθήσω την ταινία.

Τι είδα..
Σκέφτηκα τo Apple TV αλλά δε παίζει 1080p, μέχρι 720p, και το απέκλεισα.
Βλέπω συνέχεια μοντέλα της HiMedia (όπως αυτό) αλλά δε ξέρω αν θα μου κάνουν την δουλειά μου.

Διάβασα μερικά review εδώ μέσα. Μου φαίνεται ικανοποιητικό αλλά δε ξέρω αν πραγματικά θα είναι ή θα το αγοράσω άδικα. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει?

Ευχαριστώ!

Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

κοίτα για himedia 900a ή 900b που παίζει και android
δεν ξέρω πως τα πάει με apple

Re: Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

ποιός media player παίζει σίγουρα 3D ταινίες κατεβασμένες από το internet?

κοίτα για himedia 900a ή 900b που παίζει και android
δεν ξέρω πως τα πάει με apple

βρήκα μόνο πληροφορίες για το 900Β το οποίο έχει κυκλοφορήσει μόνο στην Ιαπωνία προς το παρών.. οπότε θα το περιμένουμε και αυτό. ζητούσα μια άμεση λύση.

άρχισα να ξανασκέφτομαι το Apple TV αφού είδα ότι με jailbreak έχεις και web browser. Επίσης σε 2-3 review είδα ότι έλεγαν ότι το 720p του Apple TV είναι καλύτερο από το 1080p των Android συσκευών. Ανέλυσαν το γιατί. Μπορεί κάποιος να το επιβεβαιώσει αυτό?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

βρήκα μόνο πληροφορίες για το 900Β το οποίο έχει κυκλοφορήσει μόνο στην Ιαπωνία προς το παρών.. οπότε θα το περιμένουμε και αυτό. ζητούσα μια άμεση λύση.

Λάθος κάνεις... εδώ και ένα μήνα το 900Β είναι διαθέσιμο για αγορά και στην Ελλάδα... Δες το θέμα τους.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

ποιός media player παίζει σίγουρα 3D ταινίες κατεβασμένες από το internet?
Ολα...σχεδον! Μην ξεχνας οτι ενα αρχειο 3Δ για τον mp ειναι μονον ενα...αρχειο, και τιποτα αλλο - αρα οπως παιζει τα 2πλα (2Δ) θα παιζει και τα 3πλα (3Δ). Απο κει και περα ειναι θεμα τιβι πως θα το δει και θα το "συρραψει".

Και για να μην ξεχναμε (που το ξεχναμε!): το Boxee Box ειναι το μονο (μεχρι στιγμης) που παιζει υποτιτλους σε 3D απ´ευθειας (με μια μικρη ρυθμιση), χωρις να χρειασθει επεξεργασια με το 3DSub κ.ά. Το μονο θεμα που εχω μαζι του ειναι με αρχεια flac, αλλα δεν το εψαξα καλα ακομη

Last edited:

τo Himedia 900 και το xtreamer prodigy έρχονται με chip που παίζει όλα τα 3D κανονικά, και τα 3D mkv.
Υποθέτω ότι δε θα έχει κάποιο από αυτά πρόβλημα με τους υπότιτλους

τo Himedia 900 και το xtreamer prodigy έρχονται με chip που παίζει όλα τα 3D κανονικά, και τα 3D mkv.
Υποθέτω ότι δε θα έχει κάποιο από αυτά πρόβλημα με τους υπότιτλους
Υποθετεις, γιατι τωρα ξερουμε πως: " το Boxee Box ειναι το μονο (μεχρι στιγμης) που παιζει υποτιτλους σε 3D απ´ευθειας "

στο νήμα του himedia δε βλέπω παράπονα στο 3D σε σχέση με τους υπότιτλους

στο νήμα του himedia δε βλέπω παράπονα στο 3D σε σχέση με τους υπότιτλους
Με εκανες και ξαναδιαβασα ολο το θεμα:) Κανενας δεν αναφερει για 3Δ υποτιτλους, μονο για br iso - οποτε εκανα την ερωτηση!

Παιδιά καλησπέρα. Θα ήθελα συμβουλή για Media Player που να μπορεί να "διαβάσει" δίσκους ExFat, είτε από USB θύρα, είτε διακτυακά.

Με ενδιαφέρει γιατί με βολεύει το format λόγω ύπαρξης και Mac και PC.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Ολα...σχεδον! Μην ξεχνας οτι ενα αρχειο 3Δ για τον mp ειναι μονον ενα...αρχειο, και τιποτα αλλο - αρα οπως παιζει τα 2πλα (2Δ) θα παιζει και τα 3πλα (3Δ). Απο κει και περα ειναι θεμα τιβι πως θα το δει και θα το "συρραψει".

Και για να μην ξεχναμε (που το ξεχναμε!): το Boxee Box ειναι το μονο (μεχρι στιγμης) που παιζει υποτιτλους σε 3D απ´ευθειας (με μια μικρη ρυθμιση), χωρις να χρειασθει επεξεργασια με το 3DSub κ.ά. Το μονο θεμα που εχω μαζι του ειναι με αρχεια flac, αλλα δεν το εψαξα καλα ακομη

ωραία τα λες. Ας έρθουμε στην πράξη τώρα. Είναι το wd gen3 δοκιμασμένο από κάποιον να μας πει τη γνώμη του?

Μπορεί να βοηθήσει κάποιος στο θέμα της ενσύρματης δικτύωσης? Με realtek ή με sigma το media player είναι καλύτερο και πιο σταθερό στο δίκτυο?
Το himedia 600a με realtek ή το netgear nv550 με sigma είναι πιο αξιόπιστο στο ethernet?

το netgear nv550 με sigma είναι πιο αξιόπιστο στο ethernet

το netgear nv550 με sigma είναι πιο αξιόπιστο στο ethernet

Φανταζομαι για να εχεις αποψη εχεις κανει δοκιμες και με τα δυο player.

οχι φιλε.Εχω ομως netgear nv550 και βλεπω μεσω δυκτυου 40 γιγα ταινιες με απιστευτη κινηση.