Αγορα νεου Media Player: "Ποιο να αγοράσω?"

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Sorry αλλά με 102 , με το ΦΠΑ, το 600Α έχει παραφουσκωμένη τιμή???

114Ε το βλέπω αυτή τη στιγμή στο site σας, η οποία είναι νέα τιμή... μέχρι πολύ πρόσφατα, ήταν στα 129Ε (στο δικό σας site πάντα). Τα οποία 129Ε ήταν υπερβολικά πολλά.

Στα 102Ε φυσικά και είναι καλή αγορά (αφού είναι αρκετά πλήρες σαν μηχανάκι).

Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Αν κοιτάξεις στο skroutz ξεκινάει από 102 στο EBW.

Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

τώρα πλέον, ναι... μόνο που άργησε (το γιατί το γράφω στα προηγούμενα μηνύματα μου)

Re: Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Ποιος media player (εκτός του Xtreamer) σου παρέχει τη δυνατότητα επιλογής γραμματοσειράς υποτίτλων;
Το Mede8ter 400x που έχω, διαθέτει αυτή την επιλογή. σίγουρα υπάρχουν κι άλλα.

Eννοεις οτι δεν μπορεις να κανεις το c200 να διαβασει πχ το nas σου?Μηπως κανεις κατι λαθος?

Ευχαριστώ για την απάντηση.
Όλα αυτά μπορώ να τα κάνω με το popcorn.... Δεν μπορώ όμως να το ελέγξω από μακρυά.... Έχω δοκιμάσει όλα τα Upnp Control προγράμματα (Kinsky κ.τ.λ.) αλλά δεν έχω καταφέρει να το ελέγχω από το pc μου....

Παιδιά είμαι ανάμεσα στα WD TV Live Gen3 & Netgear 550. Το budget είναι γύρω στα 120 και η κύρια χρήση του θα είναι streaming ταινιών (avi, mkv) από τοπικό δίκτυο. Θα ήθελα να έχει καλό jukebox με movisheets, fanart, εξώφυλλα και movie info και έξτρα εφαρμογές όπως πχ web radio. Προορίζεται να αντικαταστήσει ένα Xtreamer SW2. Κάθε πρόταση και βοήθεια θα εκτιμηθεί πολύ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Επειδή ενδιαφέρομαι και γω, γιατί όχι το WD TV Live Gen3???

Λογικά ο vadergr θα τον επέλεξε για το γεγονός της εξαιρετικής του απόδοσης σε αναπαραγωγή μέσω δικτύου......

Υπάρχει media player που να υποστηρίζει ftp λειτουργίες ;

Τα popcorn ναι (είναι τα πιο δυνατά δικτυακά). Για άλλα δεν γνωρίζω να σου πω.

Τα popcorn ναι (είναι τα πιο δυνατά δικτυακά). Για άλλα δεν γνωρίζω να σου πω.

Σε αναπαραγωγη αρχειων απο δικτυο , τα dune ειναι πρωτα και με διαφορά.
Σε δικτυακες ευκολίες ισως να ειναι και τα popcorn.

Δεν ξερω σε ποιο media player να καταληξω τελικα... :furious3::furious3::furious3:
Εχω διαβασει ολο το thread του WD TV Live gen3,εχω διαβασει και απο εδω σχεδον ολες τις σελιδες,και απο οτι συμπεραινω στα χρηματα που μπορω να διαθεσω (μεχρι 120-130 ) τα πιο αξιολογα ειναι το Live και το NETGEAR NTV550.
Μια τηλεροαση 40αρα full hd εχω της samsung,αγορασμενη αρχες του 2009,ενα netbook της toshiba (τιποτα το ιδιαιτερο δηλαδη απο αποψη υπολογιστη) και ενα ps3 (δε νομιζω να εχει καμια σημασια,ετσι το αναφερω!).Ενισχυτες δεν υπαρχουν,ηχοσυστηματα και τετοια ομορφα πραγματα επισης δεν υπαρχουν,σε γενικες γραμμες ειμαι αυτο που λενε ενας μεσος χρηστης.
Σε οποιο media player τελικα καταληξω θα το χρησιμοποιω στην πιο απλη χρηση του.Δηλαδη,θα συνδεω τον εξωτερικο σκληρο που εχω (ειναι φορμαρισμενος σε FAT32 λογω PS3,ελπιζω να μην εχω καποιο θεμα με αυτο) στο media player και απλα θα βλεπω τις ταινιες και τις σειρες που εχω στην τηλεοραση,αυτα τα ολιγα.
Κατι αναπαραγωγες μεσω δικτυου που διαβαζω να λετε και δεν ξερω τι ειναι (το streaming ταινιων απο τον υπολογιστη εννοειτε?) δε νομιζω να τις εκμεταλευτω και ποτε.
Παμε στα jukebox που διαβαζω συχνα πυκνα να αναφερετε.Απο οτι καταλαβα ειναι γενικα οι πληροφοριες που βρισκει μονο του το media player για την καθε ταινια και τις κατεβαζει μονο του απο το internet σωστα?Σε αυτο το θεμα ποιο απο τα δυο υπερτερει?
Γενικα,για να μην τα πολυλογω και σας τα πρηζω κι'ολας με τα μακροσκελη μου ποστ,θελω στο μαραφετι που θα παρω,να συνδεω τον εξωτερικο σκληρο που εχω και ολο αυτο να το συνδεω στην τηλεοραση με ενα καλωδιο HDMI και μετα στην πριζα και τελος.
Να βλεπω ταινιες και σειρες σε οσο το δυνατον καλητερη εικονα και ηχο.

Αυτα τα ολιγα,ελπιζω να με βοηθησετε να επιλεξω.

Για τετοια απλη χρηση (ετσι και αλλιως σε fat32 το πολυ πολυ να βρεις καμμια ματροσκα 720p) καλυτερη δουλεια θα σου κανει το live 3.
Βρισκει αμεσα movie info και δεν θελει εξ. προγραμμα οπως το 550 και εχει και wifi.

Από ότι διάβασα, μάλλον αυτό που ψάχνω είναι μια συσκευή 100% συμβατή με UPnP. Έτσι θα μπορέσω να φτιάξω μόνος μου μια εφαρμογή που θα κάνει αυτά που θέλω. Εσείς ποια μου προτείνετε??

Διαθέτω 250,00-300,00 και σκέφτομαι να αγοράσω το Popcorn A-300. Θέλω να παίζω κατα 90% ΜΚV αρχεια με 5.1 και λίγα VOB και ISO.
Tα αρχεία θα είναι συνδεδεμένα (τα περισσότερα) απευθειας σε HDD και κάποια σε HDD συνδεδεμένο στο LAN. H επικοινωνία του popcorn με το LAN θα είναι ασύρματη.

Είναι η καλύτερη επιλογή, εννοώντας ότι θα ανταποκρίνεται 100% στα παραπάνω;

Τι λέτε;

Aν τα mkv σου ειναι 1080p θα εχεις θεμα με το ασυρματο.Ειδικα σε high bitrate.Με 720p θεωρω οτι δεν θα εχεις προβλημα (draft n πάντα)
Απο την στιγμη που το θες πιο πολυ για video , θα σου ελεγα να κοιτάξεις και προς dune μεριά.Στο prime που είχα με το wifi stick επαιζε ανετα 1080p απλές ματρόσκες (8-10gb).