Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)
Δεν ξερω σε ποιο media player να καταληξω τελικα... :furious3::furious3::furious3:
Εχω διαβασει ολο το thread του WD TV Live gen3,εχω διαβασει και απο εδω σχεδον ολες τις σελιδες,και απο οτι συμπεραινω στα χρηματα που μπορω να διαθεσω (μεχρι 120-130 ) τα πιο αξιολογα ειναι το Live και το NETGEAR NTV550.
Μια τηλεροαση 40αρα full hd εχω της samsung,αγορασμενη αρχες του 2009,ενα netbook της toshiba (τιποτα το ιδιαιτερο δηλαδη απο αποψη υπολογιστη) και ενα ps3 (δε νομιζω να εχει καμια σημασια,ετσι το αναφερω!).Ενισχυτες δεν υπαρχουν,ηχοσυστηματα και τετοια ομορφα πραγματα επισης δεν υπαρχουν,σε γενικες γραμμες ειμαι αυτο που λενε ενας μεσος χρηστης.
Σε οποιο media player τελικα καταληξω θα το χρησιμοποιω στην πιο απλη χρηση του.Δηλαδη,θα συνδεω τον εξωτερικο σκληρο που εχω (ειναι φορμαρισμενος σε FAT32 λογω PS3,ελπιζω να μην εχω καποιο θεμα με αυτο) στο media player και απλα θα βλεπω τις ταινιες και τις σειρες που εχω στην τηλεοραση,αυτα τα ολιγα.
Κατι αναπαραγωγες μεσω δικτυου που διαβαζω να λετε και δεν ξερω τι ειναι (το streaming ταινιων απο τον υπολογιστη εννοειτε?) δε νομιζω να τις εκμεταλευτω και ποτε.
Παμε στα jukebox που διαβαζω συχνα πυκνα να αναφερετε.Απο οτι καταλαβα ειναι γενικα οι πληροφοριες που βρισκει μονο του το media player για την καθε ταινια και τις κατεβαζει μονο του απο το internet σωστα?Σε αυτο το θεμα ποιο απο τα δυο υπερτερει?
Γενικα,για να μην τα πολυλογω και σας τα πρηζω κι'ολας με τα μακροσκελη μου ποστ,θελω στο μαραφετι που θα παρω,να συνδεω τον εξωτερικο σκληρο που εχω και ολο αυτο να το συνδεω στην τηλεοραση με ενα καλωδιο HDMI και μετα στην πριζα και τελος.
Να βλεπω ταινιες και σειρες σε οσο το δυνατον καλητερη εικονα και ηχο.
Αυτα τα ολιγα,ελπιζω να με βοηθησετε να επιλεξω.