Αγορα νεου Media Player: "Ποιο να αγοράσω?"

Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Παιδιά μπορεί κάποιος να μου πει ποιά είναι η καλύτερη επιλογή μεταξύ wd tv live 2011 και Popcorn A300, και γιατί;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Η επιλογή αγαπητέ φίλε είναι ανάλογη των προσδοκιών του καθενός μας.
Τεχνικά : Το Α-300 έχει πιο γρήγορο chipset , έχει DTS-MA passthrough , USB 3.0 , gigabit ethernet , Coaxial .

Τεχνικά : Το Α-300 έχει πιο γρήγορο chipset , έχει DTS-MA passthrough , USB 3.0 , gigabit ethernet , Coaxial .

Ευχαριστώ φίλε.

Δεν υπερέχει κάπου το wd tv live 2011 δηλαδή;

Το Α-300 φαίνεται άψογο. Είναι λίγο τσιμπιμένο στην τιμή φυσικά αλλά θα έχει καλύτερη απόσβεση π.χ. το A-300 βλέπω να αντέχει ένα 5άρι χρόνια στο σαλόνι μου, ενώ του wd tv live 2011 του δίνω 2-3 χρόνια.

Το μόνο αρνητικό που βλέπω είναι ότι το τηλεχειριστήριο είναι μόνο IR άρα δεν μπορώ να "κρύψω" το κουτί πίσω απο την τηλεόραση.

Ευχαριστώ όλους για τις προτάσεις - ευπρόσδεκτες άλλα προτάσεις για παρόμοια μηχανάκια.

Παιδιά μπορεί κάποιος να μου πει ποιά είναι η καλύτερη επιλογή μεταξύ wd tv live 2011 και Popcorn A300, και γιατί;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Να βάλω με τη σειρά μου και τον Netgear NTV550 ? Πάντα σε σχέση με τον WD TV Live που είναι και κοντά στην τιμή ?

αν κρινω οτι το A-100 μεχρι και τωρα παιζει βεβαια καποια αρχεια πλεον δεν μπορει να τα τρεξει και καποια αλλα ενω ειναι sd ποιοτητα δεν μου δινει ηχο σιγουρα το Α-300 θα βγαλει τουλαχιστον 3 χρονια

ποιο απο ολα βγαζει ηχο dts απο την hdmi χωρις χρηση ενισχυτη η με ποιο για να το πω αλλιως αναπαραγη ολες τις μορφες ηχου απο την hdmi βρισκομαι σε αναζητηση media player αλλιως με βλεπω να βαζω το φορητο για player η χρηση του θα γινεται στο υπνοδωματιο οποτε η χρηση ενισχυτη δεν παιζει

ποιο απο ολα βγαζει ηχο dts απο την hdmi χωρις χρηση ενισχυτη η με ποιο για να το πω αλλιως αναπαραγη ολες τις μορφες ηχου απο την hdmi βρισκομαι σε αναζητηση media player αλλιως με βλεπω να βαζω το φορητο για player η χρηση του θα γινεται στο υπνοδωματιο οποτε η χρηση ενισχυτη δεν παιζει

Φίλε takis , όποιο και να πάρεις αφού δεν θα χρησιμοποιήσεις ενισχυτή για να αποκωδικοποιήσει το DTS δεν πρέπει να σε απασχολεί. Πιθανόν θα θέλεις να το συνδέσεις στην TV. Αρα χρειάζεσαι κάποιον player να κάνει downmix dts σε stereo. Τα περισσότερα νέαε γενιάς πια το κάνουν , Pico , WDTV , Xtreamer , HiMedia...κτλπ.

σε ευχαριστω για την απαντηση οντως σε tv θα παιζει στον προβολεα παιζει pc οποτε ναι θελω καποιο που να κανει downmix το dts γιατι το a-100 δεν εκανε

Να βάλω με τη σειρά μου και τον Netgear NTV550 ? Πάντα σε σχέση με τον WD TV Live που είναι και κοντά στην τιμή ?

Επειδή μάλλον δεν έγινε αντιληπτό το ερώτημά μου ας το διατυπώσω καλύτερα: ποιος media player υπερτερεί μεταξύ των παραπάνω δύο? Δείχνουν να έχουν παρόμοιες δυνατότητες αλλά ο WD πρέπει να είναι νεώτερο μοντέλο. Τι γίνεται στην πράξη? Ποιες είναι οι ουσιαστικές διαφορές τους? ευχαριστώ!

Εγω θα διαλεγα ευκολα το netgear
Καλυτερη υποστηριξη , παιζει hd audio , παιζει blu ray menu, και πιθανοτατα παιζει καλυτερα και απο δικτυο.

Εγω θα διαλεγα ευκολα το netgear
Καλυτερη υποστηριξη , παιζει hd audio , παιζει blu ray menu, και πιθανοτατα παιζει καλυτερα και απο δικτυο.

Ευχαριστώ για την απάντηση! Το hd audio το αγνοώ ακόμα και σαν όρο, το blue ray δεν με ενδιαφέρει αλλά η υποστήριξη είναι σημαντικό πράγμα. Αυτό που με κάνει να κλίνω υπέρ του WD είναι το brand name, ομολογώ πως τη netgear δεν τη γνωρίζω. Σε κάθε περίπτωση και οι δύο φαίνονται καλές επιλογές για τα λεφτά τους.

Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Ενδιαφέρομαι και γω για Media player. Για 2 μάλιστα
Στην αρχή κοιτούσα τον asus o! play hd2 στα 130 αλλά τώρα είμαι ανάμεσα στον netgear 550 120 και τον wd tv live gen 3 98

Οι βασικές τους διαφορές από ότι κατάλαβα είναι:
Ο wd είναι πιο καινούργιο μοντέλο με ελάχιστα καλύτερο επεξεργαστή και Gui
O wd κατεβάζει αυτόματα εξώφυλλα πληροφορίες από το net ενώ ο netgear θέλει να βάλεις το χεράκι σου λίγο.
Ο wd εχει wifi ενω ο netgear οχι(μπορείς να βάλεις stick extra)
O netgear έχει e-sata και card-reader ενώ ο Wd όχι
Ο netgear υποστηρίζει bluray menus και hd audio.
O netgear είναι 22 πιο ακριβός

Αυτό που θέλω εκτός του να παίζει τα περισσότερα format είναι να συνδέεται και σε παλιά αναλογική tv, να έχει την δυνατότητα αλλαγής υποτίτλων και να έχει internet ράδιο
Είμαι σε δίλλημα καθώς και τα 2 πληρούν αυτα που θέλω

Καλησπέρα σε όλους.

Έχω αγοράσει πρόσφατα την παννυ 50st30 και εκτός ότι δεν μου έχουν δώσει τα γυαλιά ακόμα (off topic αυτό αλλά σημαντικό για μένα)

Δεν έχω δει ακόμα μία ολοκληρωμένη ταινία hd γιατί κάτι πάντα θα λείπει, ήχος θα είναι, υπότιτλοι θα είναι..:FSGSFGS4:

Αποφάσισα λοιπόν να πάρω ένα media player και αφού διάβασα όλο το thread και μπερδέυτικα περισσότερο θα ήθελα την βοήθεια σας.

Ο media player θα πρέπει να έχει εκτός των άλλων:

Οπτική ίνα ή coaxial για τον ήχο λόγω του ενισχυτή

Να υποστηρίζει τους υπότιτλους σε 3Δ

Να μην ανεβαίνει το ποσό πάνω από τα 100 ευρώ

Υπάρχει κάτι να προτείνει κανείς?
Ευχαριστώ εκ των προτέρον

Θα παιζεις απο σκληρους δισκους η απο δικτυο?Συνηθως κατεβαζεις 720π/1080π η full blu ray?
Κατω απο 100ε δυσκολο , αλλα εισαι πολυ κοντα στο wd live 3.

Απάντηση: Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Δεν έχω πολύ καιρό που μπήκα στη λογική του HD και ομολογώ ότι μου αρέσει, έχω γεμίσει με avi τους σκληρούς μου χρόνια τώρα τα οποία μου φαίνονται άχρηστα πλέον.

Με ενδιαφέρει να αξιοποιήσω τις δυνατότητες της οθονης μου πλέον με αρχεία 1080π και 3Δ.

Θα παίζω από εξωτερικό σκληρο αν και έχω και δίκτυο.

Το κακό είναι ότι έπεσα και στις πλυμμήρες και δεν προλαβα να πάρω ένα αξιόλογο σκληρό φτηνά.

Πρέπει να πάρω και έναν media..

νομίζω himedia 900a κάνει αυτά που θες αλλά έχει πάνω από 100 ευρώ, γύρω στα 125 νομίζω στο multirama

ΝΕΟ MEDIA PLAYER

Γεια σας
σκεφτομαι να αγορασω ενα καινουργιο media player γιατι το παλιο χαλασε η θυρα HDMI και ηταν και παλιο...
ειδα αυτο
http://wdc.com/en/products/products.aspx?id=330
τι νομιζετε...εχετε να μου προτινετε κατι αλλο μηπως
δεν θελω να δωσω πανω απο 150 ευρω
μου φανηκε ωραιο...τελος κατι που δεν μπορεσα να βρω ειναι αν θα υποστηριζει ελληνικους υποτιτλους και DTS ηχο (η οπως λεγεται)
ευχαριστω!
Υ.Γ το μοντελο που λεω να αγορασω ειναι αυτο
[h=1]WDBGXT0000NBK[/h]

Last edited: