Αγορα νεου Media Player: "Ποιο να αγοράσω?"

Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

οκ. πολυ διαβασμα...εχει πεσει....C-200 Η A-300???αυτο το καιρο ειναι νομιζω στα ιδια λεφτα...το c-200 υποστηριζεται ακομα με αναβαθμισεις....και εχουν λυθει τυχον προβληματα που ειχε???θα δω μεγαλες διαφορες στις ταχυτητες...επειδη ειναι παλαιοτερο το c-200...απλα εμφανισιακα μου αρεσει περισσοτερο...ειναι πιο ομορφο το ατιμο....υποκειμενικο βεβαια....τι λετε???πιο απο τα δυο???να τονισω οτι εχω 3d τηλεοραση ...και στα himedia εχω τις ενστασεις μου με ολα αυτα που εχω διαβασει...ευχαριστω.

Το ιδιο και απο εμενα. Ποιον απο ολους? Εναν να τα κανει ολα, και δεν θα δωσω τοσο μεγαλη σημασια στο τηλεκοντρολ η στο αν ειναι απο κορυφαια ποιοτητα κατασκευης. Απλα να τα κανει ολα, τελεια, αξιοπιστα. Ποιος λοιπον???? Και οκ, δινω και 300 Ευρω αν ειναι.

Το ιδιο και απο εμενα. Ποιον απο ολους? Εναν να τα κανει ολα, και δεν θα δωσω τοσο μεγαλη σημασια στο τηλεκοντρολ η στο αν ειναι απο κορυφαια ποιοτητα κατασκευης. Απλα να τα κανει ολα, τελεια, αξιοπιστα. Ποιος λοιπον???? Και οκ, δινω και 300 Ευρω αν ειναι.

Δεν υπαρχει τετοιο πραγμα.
Αν υπηρχε δε θα κουβεντιαζαμε τοσο, θα λεγαμε παρε αυτο και τελος. Ακομα και τα Dune που θεωρουνται κορυφαια μπορεις να δεις στο αντιστοιχο thread οτι εχουν και αυτα θεματα.
Βαλε σε προτεραιοτητα τις αναγκες σου και πιστευω οτι και με τα μισα χρηματα που λες, θα βρεις μηχανημα να σε ικανοποει. Τα αλλα μισα θα τα δωσεις σε κανα δυο χρονια για καινουριο...:flute:

ok ακομα δεν εχω παρει απαντηση για το c-200 σε σχεση με το a-300 πιο να προτιμησω?

εχει σταματησει η υποστηριξη για το c-200? απλα θελω να βρω τροπους να το απορριψω αν υπαρχει λογος για να επιλεξω το a-300...ειναι θεμα αισθητικης...ειναι σχεδον σιγουρο οτι θα επιλεξω ποπκορν αν οχι καποιο απο τα dune...αλλα θελω και τη φινετσα μου στο σαλονι πραμα που το c-200 νομιζω αν και δε τα εχω δει απο κοντα...οτι προσφερει..απλα το a-300 ειναι λιγο πιο ''σκετο''εμφανισιακα....αστειο οπως ακουγετε σε σχεση με τις τεραστιες δυνατοτητες του...

Δεν εχει σταματησει η υποστηριξη.Ισα ισα λενε οτι καποια στιγμη θα του περασουν και το fw με το Α300.

ok φιλε μου με καλυψες οσο αφορα αυτα τα δυο...εχω διαβασει επισης για τα dune αληθευει οτι οντως ειναι τα κορυφαια?

παρτε pc να βρειτε την υγεια σας και να χασεται τον υπνο σας :p

ok φιλε μου με καλυψες οσο αφορα αυτα τα δυο...εχω διαβασει επισης για τα dune αληθευει οτι οντως ειναι τα κορυφαια?

Σε οτι εχει να κανει αποκλειστικα με αναπαραγωγη βιντεο, ναι ειναι.

....πως ρε παιδια ειναι κορυφαια τα dune σε αναπαραγωγη;;;γιατι εγω που τα ειδα διπλα διπλα,παιξαμε το <βρες την διαφορα>. Μονο σε ποιοτητα κατασκευης υπερεχουν και αυτο μονο στα κορυφαια μοντελα...

Δοκιμασε bd.iso απο δικτυο και συγκρινε αποκριση/ταχυτητα με οποιοδηποτε αλλο player θες...

Να σου πω??? Διαθετω Intel Quad Core 9550/3.5 GHZ(Overclock), Windows 7 64 BIT , 8 GB Ram, GTX 470, μια καρτα ηχου τελεια που θελω να παρω τωρα τελεια, CAT-6 GBIT εχω παντου σπιτι, ειλικρινα αυτον βλεπω να κραταω με 4χ2 ΤΒ 7.200 RPM και να ησυχαζω.

λιγη βοηθεια pls...

υπαρχει καποιο player στα 100-150 ευρ. που να με καλυπτει στα εξης?

1. υποστηριξη αντιγραφου ταινιας 3d με υποτιτλους

2. wifi με web browser και δυνατοτητα συνδεσης ασυρματου πληκτρολογιου/ποντικιου

θα συνδεθει σε tv plasma 50" UT30E.

Απάντηση: Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

γεια σας,
θα ειμαι συντομος για να μην σπαταλω τον χρονο σας,
διαβαζω πολλα αλλα λιγα καταβαινω και θα ηθελα την βοηθεια σας στο παρακατω:
ειναι κακο να συνδιασω στο ιδιο μηχανακι media player και σκληρο δισκο???
αν εχετε καποια προταση για καποιο media με σκληρο θα ηθελα να την ακουσω, αλλα να μην ειναι και πολυ ακριβο.
Θελω να το βαλω σε μια πλασμα panasonic.
Ευχαριστο!

Καποιος μου ειπε οτι καπου ειδε υποστηριξη 3D & USB 3 σε Media player? Αληθευει????

Ξέρω ότι η Xtreamer πχ έχει USB 3.0 και τα περισσότερα νέα chipsets έχουν και 3D support.

λιγη βοηθεια pls...

υπαρχει καποιο player στα 100-150 ευρ. που να με καλυπτει στα εξης?

1. υποστηριξη αντιγραφου ταινιας 3d με υποτιτλους

2. wifi με web browser και δυνατοτητα συνδεσης ασυρματου πληκτρολογιου/ποντικιου

θα συνδεθει σε tv plasma 50" UT30E.

Έχω το WDTV Live (gen 3)
1. Δεν ξέρω, έχω 2D τηλεόραση
2. Εν μέρη.
ασύρματο πληκτρολόγιο - ΝΑΙ, Ποντίκι - Δεν Ξέρω,
wifi- ΝΑΙ, web browser - ΟΧΙ, αλλά έχει youtube κτλ...

Βασικά, μάλλον σε κάτι προς SideWinder3 θα πρέπει να κοιτάξει αν και το 3 δεν έχει την κεραία για το wi-fi όπως την είχε το 2 οπότε extra χρήματα και το budget θα ανέβει. Και δεν ξέρω αν μπορεί να συνδέσει generic πληκτρολόγιο του εμπορίου.

Επίσης, στο WDTV Live gen3 έπαιξα SBS 3D ταινία με υπότιτλους 'μονταρισμένους' με το 3D subtitler αν εννοεί αυτό ο φίλος. 3D BD ISO δεν έχω δοκιμάσει.

Last edited: