Αγορα νεου Media Player: "Ποιο να αγοράσω?"

Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

To hitech Φεβρουαρίου (που βγήκε το Μάρτη) έχει συγκριτικό με media player.

Συγγνώμη που θα το πω....αλλά..διατηρώ τις αμφιβολίες μου για τα τεστς του Hitech....

Απάντηση: Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

ok λοιπον

1)σε μια τν (GT30). Για ηχο εχω ενα σχετικα παλιο στερεοφωνικο το οποιο ειναι συνδεδεμενο με την τηλεοραση.
2) ταινιες 2d και 3d με τα συνηθη διαθεσιμα φορμα που κυκλοφορουν στο διαδικτυο.
3) οσα χρειαζονται για την αγορα μιας συσκευης που καλυπτει τις αναγκες μου.
4) δεν θελω ασωτερικο δισκο. Θα συνδεω τους εξωτερικους που ηδη εχω.

Συγγνώμη που θα το πω....αλλά..διατηρώ τις αμφιβολίες μου για τα τεστς του Hitech....

Και πολυ καλα κανεις..το διαβασα χθες..ο ιδιος τυπος που ειχε κανει το συγκριτικο περσι,βαθμολογει αλλιως τα ιδια μηχανακια φετος,κατα τη συνηθη πρακτικη του χαιτεκ..π.χ το WD TV LIVE HUB που εχω,περσι επαιρνε 9,7στην εικονα,με τα DUNE στο 9,5,και τα popcorn στο 9,8.Φετος ολα αυτα ειναι στο 9,5 με το HUB να εχει "τσιμπημενο κοντραστ" το οποιο βεβαια δεν καταφερε να δει..περσι.

Re: Απάντηση: Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

ok λοιπον

1)σε μια τν (GT30). Για ηχο εχω ενα σχετικα παλιο στερεοφωνικο το οποιο ειναι συνδεδεμενο με την τηλεοραση.
2) ταινιες 2d και 3d με τα συνηθη διαθεσιμα φορμα που κυκλοφορουν στο διαδικτυο.
3) οσα χρειαζονται για την αγορα μιας συσκευης που καλυπτει τις αναγκες μου.
4) δεν θελω ασωτερικο δισκο. Θα συνδεω τους εξωτερικους που ηδη εχω.

Αρα θα ήθελες να έχεις την δυνατότητα να δεις και FHD 3D (frame packing) ...σωστά ? Αλλιώς κρίμα είναι να βλέπεις στην GT30 μόνο SBS . ολα τα μηχανάκια παίζουν sbs.
Τότε πάς στο Himedia900. Εγω θα σου πρότεινα να βάλεις έναν καλό εσωτερικό δίσκο.
Αλλη η ταχύτητα ανάγνωσης από usb κι άλλη από έναν γρήγορο εσωτερικό.

Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

μεχρι ωρας μονο sbs εχω βρει αλλα αυτο δεν λεει και τιποτα.

Για να εχω εσωτερικο δισκο πρεπει να παω σε αλλο MP (και να υποθεσω πιο ακριβο)?
Αν εχω εσ. δισκο πως θα μεταφερω τα αρχεια? Δεν εχω ουτε δικτυο ουτε υπολογιστη στο σπιτι? Θα πρεπει καθε φορα να μεταφερω ολο το ΜΡ?

ΥΓ σε ευχαριστω για τις διευκρινησεις

Παιδια τα frame packing ειναι τα 3d που χωριζετε πανω/κατω και το sbs ειναι αυτο που χωριζετε αριστερα/δεξια.
Εχω δικιο?
Γιατι εγω προσωπικα εχω βρει και πανω/κατω 1080 mkv αρχειο.

οχι , το frame packing ειναι το "ακατεργαστο" 3D στα bd.iso.Τα αυθεντικα δισκακια δηλαδη χωρις καμμια μετατροπη.

Εάν θα υπάρξει στιγμή που θα έχεις δίκτυο, τότε πάρε αυτό που σου πρότεινα πριν.
Εάν όχι , τότε πάρε αυτό που σου πρότεινα πρίν και βάλε επάνω τον εξωτερικό δίσκο.

Υ.Γ. Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να έχεις δυνατότητες ( 3D TV , αρχεία που ίσως πέσουν στα χέρια σου αργότερα και μπορεί να τα δείξει η TV σου) και να μην προβλέψεις την αξιοποίησή τους

Βγάζει καλύτερο ένα himedia HD 900B, κυρίως λόγω χαρακτηριστικών περισσότερο. Απροβλημάτιστος HD ήχος, αναπαραγωγή bluray 3D, και μέχρι samba.

Λες δεν είναι καλό; Εμένα το κειμενάκι με έπεισε, αλλά δεν το έχω για να σου πω...
(Στην πραγματικότητα δεν έχω κανένα media player. Είχα αγοράσει το WD generation 1, και είναι απλά άθλιο... )

Απάντηση: Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

οχι , το frame packing ειναι το "ακατεργαστο" 3D στα bd.iso.Τα αυθεντικα δισκακια δηλαδη χωρις καμμια μετατροπη.
Και τοτε τι διαφορα εχουν τα 3d πανω/κατω απο τα 3d αριστερα/δεξια?

Μπορεις να μου πεις κανενα τιτλο ακατεργαστου 3d frame packing? Επισης δεν υπαρχει ακατεργαστο 3d frame packing σε mkv?

Himedia 560b-t το εχω αγορασει απο Αθηνα και κανει τα παντα.Και γραφει δυο καναλια ταυτοχρονα

Μετά από πολύ ψάξιμο κατέληξα ότι το πιο ολοκληρωμένο μηχάνημα DVB-T Tuner + PVR + Media Player είναι το Xtreamer Prodigy Black.
Περιμένω να έρθει Ελλάδα για να το αγοράσω. Εκτός και αν έχει να προτείνει κάποιος άλλος κάτι καλύτερο.

Re: Απάντηση: Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Και τοτε τι διαφορα εχουν τα 3d πανω/κατω απο τα 3d αριστερα/δεξια?

Μπορεις να μου πεις κανενα τιτλο ακατεργαστου 3d frame packing? Επισης δεν υπαρχει ακατεργαστο 3d frame packing σε mkv?

Ρίξε μια προσεκτική ματιά εδώ ...και θα λυθούν όλες οι απορίες σου.....

http://www.best-3dtvs.com/guides/3d-format-guide/

Το εχω ηδη αναφερει οτι ΔΕΝ γνωριζω πολυ καλα αγγλικα οποτε αν ξερεις κανενα ΕΛΛΗΝΙΚΟ αθρο που να βοηθησει την κατασταση θα σε παρακαλουσα να μου το πεις.

Re: Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Το εχω ηδη αναφερει οτι ΔΕΝ γνωριζω πολυ καλα αγγλικα οποτε αν ξερεις κανενα ΕΛΛΗΝΙΚΟ αθρο που να βοηθησει την κατασταση θα σε παρακαλουσα να μου το πεις.

Μια ιδέα είναι να το έκανες copy και paste στο google translate.......

Και ολους μα ολους τους τυπους 3D MOVIES FILES τους αναπαραγουν σωστα ολες οι 3d τηλεορασεις ανεξαρτητως τι 3d εχει η καθε τηλεοραση?

Ναι, οι τηλεορασεις δεν εχουν θεμα , αλλα οι πηγες.
Σε καθε περιπτωση αν πας στο site του καθε μοντελου tv επιβεβαιωνεις οτι παιζει sbs και 3d frame packing.