Αγορα νεου Media Player: "Ποιο να αγοράσω?"

Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

To himedia 900a μπορεί να δει διαδικτυακά ασύρματα ή ενσύρματα τους κοινόχρηστους φακέλους που έχω στο pc μου με win7 64bit μόνο με dlna server programs ή και χωρίς αυτά απλά κάνοντας τον όποιο φάκελο θέλω κοινόχρηστο στα windows7/xp?

AΓΟΡΑ MEDIA PLAYER ΣΤΑ 65-75

θα ηθελα να αγορασω ενα φτηνω media player στα 65-75 ταβανι χωρις πολλες απαιτησεις δηλαδη αναπαραγωγη avi,720p αντε και λιγο 1080p,υποστηριξη ελληνικων υποτιτλων,αναπαραγωγη απο σκληρο δισκο και usb.Eχω βρει αυτα - 1) Mediaplayer PHILIPS HMP3000 http://www.zero1.gr/product_info.php?products_id=267322
2) Asus O! Play Mini http://www.you.gr/b2c_iqshop/b2c/pd...BBB8FF244&pa=66E122E377026448BDC72201B693729A
Αυτα εχω βρει.Ποια η γνωμη σας για αυτα και αν υπαρχει κατι καλυτερο στα χρηματα αυτα?Ευχαριστω

Εχω το 900Α χωρις wifi. Ενσυρματα ειδε αμεσως τους κοινοχρηστους φακελους χωρις καμια ρυθμιση και στριμαρει τελεια. (Εχω windows 7 χωρις password στους φακελους.). Tα posts ομως λενε οτι απο wi fi σε βαρια αρχεια εχει θεμα.

Re: Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Έχετε να μου προτείνετε ένα hd media player μέχρι 100-120 ευρώ το πολύ που να παίζει ΤΑ ΠΑΝΤΑ(Mkv, avi, jpg, mp3, dts-hd, bluray iso, dvd iso, 3d bluray iso, 3d mkv κ.α.) από μια ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ μάρκα/εταιρία που να συνεχίζει να το υποστηρίζει με συνεχείς αναβαθμίσεις λογισμικού και ΟΧΙ να το παρατήσει μετά από ένα χρόνο όπως κάνει η western digital.
Το ποιο πιθανό είναι να συνδεθεί στην hdmi in του pioneer bcs-414 ή bcs-717
Αν γίνετε να μου πείτε το top5 των μοντέλων με ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ

1)H Himedia 900B (Εγώ προτιμώ αυτά τα players που έχουν εσωτερικό δίσκο λόγω μεγαλύτερης ταχύτητας ανάγνωσης του υλικού..) ή το Xtreamer Prodigy black.
2)Αναβάθμιση του διαθέσιμου budget σου στα 180 ευρώ. (είναι καλύτερα να πάρεις κάτι καλό παρά να σκας που δεν μπορείς να το βρεις σε λιγότερα χρήματα..Εξ 'αλλου η διαφορά δεν είναι πολύ μεγάλη για αυτά που προσφέρουν.)

Ωραια και εσυ ποιο προτεινεις μεχρι 180 ευρω? Μην μου πεις το 900Β μονο και μονο επειδη εχει ενσωματομενο σκληρο δισκο γιατι δεν θελω το media player να εχει ενσωματομενο δισκο γιατι στη τιμη πληρωνεις και το δισκο με αποτελεσμα να ειναι πολυ κατωτερη η υλοποιηση του ολου media player...

Γειά σας κι από εμένα παιδιά!Απ'ότι είδα οι ερωτήσεις για αγορά νέου media player πρέπει να
μπαίνουν εδώ.Λοιπόν κοιτάξτε πως έχουν τα πράγματα:

Πάνω-κάτω έχω δει τι παίζει εδώ σε διάφορα threads με τα media player αλλά επειδή νομίζω
ότι σύμφωνα με τις απαιτήσεις μου ο κατάλογος των δυνατών επιλογών που έχω είναι αρκετά
μικρός θα ήθελα να αναφέρω το τι θα ήθελα να παίζει το μηχανάκι και εσείς αν σας είναι εύκολο
να μου λέγατε ανάμεσα σε ποιά media players θα πρέπει να κοιτάω!

Λοιπόν θέλω το μηχανάκι να μπορεί να αναπαράγει:

1. Blu-ray ISO (BD ISO) κανονικά με όλα τα μενού
2. Blu-ray σε δομή φακέλων (BDMV,CERTIFICATE) κανονικά με όλα τα μενού
3. Blu-ray 3D ISO κανονικά με όλα τα μενού
4. MKV

4.1. MKV με DTS-HD Master Audio (μέχρι και 7.1)
4.2. MKV με Dolby True HD (μέχρι και 7.1)
4.3. MKV με DTS-HD High Resolution Audio (μέχρι και 7.1)
4.4. MKV με Dolby Digital Plus (μέχρι και 7.1)
4.5. MKV με απλό DTS (μέχρι και 5.1)
4.6. MKV με απλό Dolby Digital (μέχρι και 5.1)

5. MKV με codec VC1 και όλα τα παραπάνω δυνατά φορμά ήχου!
6. DVD ISO κανονικά με όλα τα μενού
7. DVD σε μορφή φακέλου κανονικά με όλα τα μενού

Τονίζω πως για τα ISO και τα Blu-ray/DVD folders θα ήθελα να τα
αναπαράγει κανονικά με όλα τα μενού ακριβώς σαν να έχω βάλει
το αυθεντικό δισκάκι και το αναπαράγω!

Επίσης αν ξέρει κανείς αν υπάρχει κάποιο μηχανάκι που να μπορεί να προσθέσει
εξωτερικούς υπότιτλους .srt σε BD-ISO ή σε BD folder αντίστοιχο με το Oppo.
(Δύσκολο έως αδύνατο το βλέπω απλά το ρωτάω μήπως το έχει δοκιμάσει κανείς!)

Επίσης με ενδιαφέρει να δέχετε εξωτερικούς δίσκους διαμορφωμένους σε NTFS
και να μπορεί να αναπαράγει όλα τα παραπάνω αρχεία από εξωτερικό δίσκο
διαμορφωμένο σε NTFS.Επίσης θα ήθελα να μπορώ να χρησιμοποιώ τo παρακάτω
docking station που έχω:

http://www.plaisio.gr/Peripherals/P...-5-Sata-HDD-to-USB-3-0-Black-IB-110STU3-B.htm

Θα ήθελα να μπορεί να αναπαράγει όλα τα παραπάνω ήδη αρχείων από εξωτερικό
δίσκο NTFS και να βγάζει κανονικά τον HD ήχο από το BD-ISO/folder ή από το MKV με HD ήχο.
Κι αν γίνεται να επιλέγω αν θέλω να μεταφέρει τον HD ήχο (του BD-ISO/folder ή του MKV με HD ήχο)
ατόφιο (bitstreaming) και να τον πηγαίνει στον ενισχυτή για αποκωδικοποίηση ή να
τον μετατρέπει σε ασυμπίεστο LPCM.

Να σημειώσω ότι προς το παρόν δεν με ενδιαφέρουν ιδιαίτερα οι δικτυακές δυνατότητες.

Αν σας είναι εύκολο πείτε μου ανάμεσα σε ποιά media player θα πρέπει να περιοριστώ εφόσον
θέλω τις παραπάνω δυνατότητες!Φαντάζομαι πως θα είναι αρκετά λίγα...αλλά αναμένω γνώμες!

Σας ευχαριστώ θερμά εκ των προτέρων!

Φιλικά!

Last edited:
Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

ριξε μια ματιά σε αυτόν τον πίνακα

Comparison.jpg

κοιτάς a-300, c-300. για 3d iso realtek 1186 (himedia 900- xtreamer prodigy)

Last edited:
Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Να μας έλεγε και ποια έχουν cinavia...

το μηχάνημα που θέλει ο keraki μάλλον δεν υπάρχει ακόμα, αφού φουλ μενού σε BR παίζουν τα sigma based μηχανάκια με 864Χ, ενώ πραγματικό 3D για την ώρα αποκλειστικά τα realtek 1186..

το μηχάνημα που θέλει ο keraki μάλλον δεν υπάρχει ακόμα, αφού φουλ μενού σε BR παίζουν τα sigma based μηχανάκια με 864Χ, ενώ πραγματικό 3D για την ώρα αποκλειστικά τα realtek 1186..

κοιτάς a-300, c-300. για 3d iso realtek 1186 (himedia 900- xtreamer prodigy)

Δηλαδή παιδιά τα παραπάνω και ειδικά τα Himedia για τα οποία έχω ακούσει πολύ καλά
λόγια γενικά δεν παίζουν φουλ μενού σε BD-ISO,BD folder,BD 3D ISO,DVD ISO,DVD folder ??
Ξεκινάνε κατευθείαν με την κύρια τανία δηλαδή? Μπορεί ειδικά κάποιος κάτοχος Himedia να
μου το διευκρινήσει?

Ευχαριστώ θερμά!

Εν ολιγης έχουνε ένα υποτυπώδες bluray menu και όχι το πραγματικό που έχει η ταινία.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

σε DVD έχουν φουλ μενού, σε BR όχι... έχουν το λεγόμενο BD lite -> http://fractalbit.gr/wp-content/uploads/2012/03/brlitemenu.jpg δες φωτό να πάρεις μια ιδέα

Αυτό ισχύει για όλα τα μηχανάκια που μου προτάθηκαν ?
(κοιτάς a-300, c-300. για 3d iso realtek 1186 (himedia 900- xtreamer prodigy) )

Δηλαδή αυτή τη στιγμή για full μενού σε Blu-ray κλπ. δεν υπάρχει ακόμα κανένα media player?
Δεν έχω βάλει κανένα περιορισμό στην τιμή προς το παρόν.Στη συνέχεια βλέπουμε...

... αφού φουλ μενού σε BR παίζουν τα sigma based μηχανάκια με 864Χ, ενώ πραγματικό 3D για την ώρα αποκλειστικά τα realtek 1186..

τα popcorn π.χ. που ειπώθηκαν, έχουν 864Χ και έχουν πλήρη / κανονικά μενού (αλλά δεν έχουν φουλ 3D)

τα 900Α/Β έχουν 1186 με φουλ 3D, αλλά δεν υποστηρίζουν BR menus, παρά μόνο αυτό το lite.

τα popcorn π.χ. που ειπώθηκαν, έχουν 864Χ και έχουν πλήρη / κανονικά μενού (αλλά δεν έχουν φουλ 3D)

τα 900Α/Β έχουν 1186 με φουλ 3D, αλλά δεν υποστηρίζουν BR menus, παρά μόνο αυτό το lite.

Δηλαδή αν κατάλαβα καλά μέχρι στιγμής κάποιος πρέπει να έχει

ένα μηχανάκι με 864Χ για να έχει φουλ μενού από 2D Blu-ray ISO/folder

και

ένα μηχανάκι με 1186 (Himedia 900Α/Β) για να έχει φουλ μενού από Blu-ray 3D ISO.

Δηλαδή μέχρι στιγμής χρειάζεται κάποιος δυο μηχανάκια για να τα καλύψει τις παραπάνω ανάγκες?!

Λογικα με το himedia 900A/B θα εχεις κανονικα φουλ μενου και σε απλα bluray αλλα και σε 3d.

Δεν μπορει καποιο media player να υποστηριζει full 3d bluray menu και οχι 2d full bluray menu ειναι λιγο κουλο.

Απλα εγω ΝΟΜΙΖΩ οτι προς το παρον ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ media player που να υποστηριζει full bluray menus σε 2d/3d.

ΝΟΜΙΖΩ ΕΤΣΙ...
Αν κανω κατι λαθος ας με διορθωσουν οι ειδήμονες.

Ειναι καποιο απο τα popcorn a/c 300 η himedia 900 που θεωρειται πιο αξιοπιστο (απο πλευρας προβληματων) η καλυτερο;

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

τα players που έχουν realek 1186 δεν υποστρηρίζουν full BD menu αλλά παίζουν όλα τα είδη του 3D σε ταινία (SBS, full frame).
τα players με sigma 864x υποστηρίζουν full DB menu αλλά όχι όλα τα είδη 3D σε ταινία.

Ωραια και εσυ ποιο προτεινεις μεχρι 180 ευρω? Μην μου πεις το 900Β μονο και μονο επειδη εχει ενσωματομενο σκληρο δισκο γιατι δεν θελω το media player να εχει ενσωματομενο δισκο γιατι στη τιμη πληρωνεις και το δισκο με αποτελεσμα να ειναι πολυ κατωτερη η υλοποιηση του ολου media player...
το 900Β δεν έχει ενσωματωμένο δίσκο αλλά έχει υποδοχή για εσωτερικό δίσκο 3,5' sata II
τo ίδιο και το xtreamer