Αγορα νεου Media Player: "Ποιο να αγοράσω?"

Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Ποιον 3D media player να παρω για την κρεβατοκαμαρα; Δεν θα συνδεθει σε σοβαρη τηλεοραση μια Sony KDL-32EX720 εχω οποτε δεν περιμενω και καμια σουπερ ποιοτητα απλα μιας και ειναι 3D λεω να ειναι και ο player.

Με ενδιαφερει να περνει μεσα τον δισκο για να βγαζω τον δισκο απο το ΜΑΧ που εχω στο σαλονι και να τον βαζω.

Ασχετο, δεν εχει κυκλοφορησει ακομα κανενα player με τα νεα τσιπακια της Sigma 3D?

Απάντηση: Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Μιας και είμαι κάτοχος του Mede8er med1000x3D να αναφέρω ότι το τελευταίο firmware 1.0.3 29.9.2012 είναι πλέον σταθερότατο.Θέματα δικτύου δεν έχει,τόσο σε smb όσο και σε nfs είναι άψογο και ταχύτατο.Εχουν προσθέσει auto framerate καθώς και αυτοματη ανίχνευση nfs server.Γενικά σε θέματα δικτύου είναι σαφέστατα πιο γρήγορο σε σχέση με τα υπάρχοντα μοντέλα Dune.

Να ξεκαθαρίσω ότι μόνο στο ίντερνετ το έχω δει οπότε δεν έχω εμπειρία μαζί του στην πράξη, αλλά δεδομένου ότι είναι 1186 (του οποίου είναι γνωστές οι δυνατότητες αλλά και οι αδυναμίες του), θεωρώ ότι όσο fine tuning και αν γίνει, δεν γίνεται να καταφέρει να φτάσει αντίστοιχες (με sigma δλδ) συσκευές σε αναπαραγωγή δικτυακά... Ξαναλέω όμως, αυτά στην θεωρία βάση εμπειριών με άλλες συσκευές

BD 3D ISO έχεις δοκιμάσει? Δεν κομπιάζει ποτέ?

Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Μιας και είμαι κάτοχος του Mede8er med1000x3D να αναφέρω ότι το τελευταίο firmware 1.0.3 29.9.2012 είναι πλέον σταθερότατο.Θέματα δικτύου δεν έχει,τόσο σε smb όσο και σε nfs είναι άψογο και ταχύτατο.Εχουν προσθέσει auto framerate καθώς και αυτοματη ανίχνευση nfs server.Γενικά σε θέματα δικτύου είναι σαφέστατα πιο γρήγορο σε σχέση με τα υπάρχοντα μοντέλα Dune.

Thanks for the update.
Το νεο mede8er δηλαδή παιζει αψεγαδιαστα μεσω δικτυου απαιτητικα full blu ray ? πχ το ext avatar και το terminator salvation ειναι τα πρωτα που μου έρχονται στο μυαλο...Με hd audio παράλληλα ...

Να ξεκαθαρίσω ότι μόνο στο ίντερνετ το έχω δει οπότε δεν έχω εμπειρία μαζί του στην πράξη, αλλά δεδομένου ότι είναι 1186 (του οποίου είναι γνωστές οι δυνατότητες αλλά και οι αδυναμίες του), θεωρώ ότι όσο fine tuning και αν γίνει, δεν γίνεται να καταφέρει να φτάσει αντίστοιχες (με sigma δλδ) συσκευές σε αναπαραγωγή δικτυακά... Ξαναλέω όμως, αυτά στην θεωρία βάση εμπειριών με άλλες συσκευές

BD 3D ISO έχεις δοκιμάσει? Δεν κομπιάζει ποτέ?

Thanks for the update.
Το νεο mede8er δηλαδή παιζει αψεγαδιαστα μεσω δικτυου απαιτητικα full blu ray ? πχ το ext avatar και το terminator salvation ειναι τα πρωτα που μου έρχονται στο μυαλο...Με hd audio παράλληλα ...

Για 3D iso δεν έχω δοκιμάσει μιας και δεν έχω 3D δέκτη.BD iso 2D τα παίζει μια χαρά.Το Avatar πχ. σε 47 GB bd iso το παίζει κανονικά με hd ήχο βέβαια.Σε σύνδεση με καλώδιο με το router,όχι ασύρματη.Με ασύρματη σύνδεση,τόσο βαριά αρχεία δεν μπορεί να τα παίξει σωστά ούτε το med1000x3d ούτε και τα Dune.
Προσοχή να μην παρξηγηθώ,δεν εννοώ ότι τα dune δεν παίζουν καλά μέσω δικτύου,άλλωστε έχω και το Duo και το Lite 53D.Μια χαρά μηχανάκια είναι και τα 2.Και το Mede8er όμως δεν υστερεί καθόλου απέναντι τους.Σε ταχύτητα δικτύου για μεταφορά αρχείων από τον υπολογιστή προς τον εσωτερικό δίσκο του med ή του dune,το med υπερτερεί σε ταχύτητα.Ενώ για η περιήγηση σε Nas ειδικά σε όσους έχουν τεράστιες βιβλιοθήκες ταινιών είναι επίσης πολύ πιο γρήγορη από το Mede8er,απ'ότι με το Dune.

Για 3D iso δεν έχω δοκιμάσει μιας και δεν έχω 3D δέκτη.BD iso 2D τα παίζει μια χαρά.Το Avatar πχ. σε 47 GB bd iso το παίζει κανονικά με hd ήχο βέβαια.
είδες όλη την ταινία ή ένα μικρο απόσπασμα;
Τα σπασιματα μπορει να μην είναι συνεχόμενα αλλα 5-10 σε όλη την ταινία..
Δοκίμασε κάποια δύσκολη σκηνή με πολυ δράση και παρακολούθησε συνεχομενα 15-20 λεπτά. μόνο τότε θα βγουν ασφαλή συμπεράσματα. Ευχαριστούμε για τις πληροφοριες.

Επειδή το Avatar σε bd iso το έχω για να τεστάρω τα media players το αφήνω κάθε φορά 30-45' και αλλάζω κάθε τόσο chapters.Τόσο σε smb όσο και σε nfs δεν έχει παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα στη ροή ούτε στο Mede8er ούτε και στο Dune βέβαια.Το med είναι συνδεδεμένο ενσύρματα σε Gigabit router (Time Capsule) και το Avatar βρίσκεται στο MyBookWorld II 2TB που επίσης είναι συνδεδεμένο καρφί επάνω στο router.

Επειδή το Avatar σε bd iso το έχω για να τεστάρω τα media players το αφήνω κάθε φορά 30-45' και αλλάζω κάθε τόσο chapters.Τόσο σε smb όσο και σε nfs δεν έχει παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα στη ροή ούτε στο Mede8er ούτε και στο Dune βέβαια.Το med είναι συνδεδεμένο ενσύρματα σε Gigabit router (Time Capsule) και το Avatar βρίσκεται στο MyBookWorld II 2TB που επίσης είναι συνδεδεμένο καρφί επάνω στο router.
Ε ναι ασύρματα δεν παίζουν ούτε Mkv 1080p που να παίξει bluray rip.. Δεν είναι θέμα των players αλλα του bandwidth του ασυρμάτου..

Πολύ βαριά mkv 1080p,σε wifi δεν μπορούν να παίξουν έχεις δίκιο.Πάντως σε ασύρματο N αν όλη η αλυσίδα,player,router και υπολογιστής είναι σε N και σε κοντινή απόσταση βέβαια player,router,υπολογιστής και χωρίς παρεμβολές τοίχων,ματρόσκες μέχρι 20GB παίζουν συνήθως ok.Καμμιά φορά μπορεί να γίνει κάποιο στιγμιαίο κόλλημα βέβαια γιατί ποτέ δεν ξέρεις με το wifi.Το wifi είναι λύση ανάγκης,καλό θα είναι να προτιμάμε σύνδεση με καλώδιο.

Χαιρετω ολη την παρεα και σας συνχαιρω για την προσπαθεια σας να μας κρατατε ενημερους.
Τωρα και γω αποφασισα να παρω ενα καλο mp και θα ηθελα να μου πειτε πιο τελικα θεωρειτε top gun που τα εχει και τα κανει ολα μεχρι τα σημερινα μοντελα, και να ρωτησω γιατι δεν αναφερεται κανενας στα: iconbit, measy,acryan, Egreat, Geniatech, και τελος αξιζει να περιμενουμε κανα μηνα εως δυο για καποιο πιο αξιολογο μοντελο.
ευχαριστω και παλι μπραβο σας.

τι εγινε ρε παιδια κανενας δεν ξερει τις υπολοιπες μαρκες δεν ειναι κανενας χρηστης?αν και το mede8er ειναι στις επιλογες μου ποσο κοστιζει?

φιλε μου νομιζω οτι κλεινω προς Xtreamer Prodigy black 219E,mede8er 220E,popcorn hour A-300 260E,Himedia 910B ,Dune TV-301 και μου αρεσαν το iconbit xds73 kai measy x5 αλλα δεν βλεπω πολλα σχολια και ειμαι καχυποπτος ή κανω υπομονη για το A-400 ? εσυ πιο θα διαλεγες?

Ενα εκ των Mede8er med1000x3d ή Dune TV-301.Προσωπική γνώμη βέβαια.

Να ευχαριστήσω τον χρήστη lesarros. Καλυψε πάρα πολλές απο τις απορίες μου.

Δίλημμα τώρα. Dune Smart ή Mede8er ? To Dune ειδα HDMI 1.3 ενώ το Mede8er 1.4

Και μια τελευταία ερώτηση για τους πιο ψαγμένους εδώ.

Τα MP

1)Σε αφήνουν να οργανώσεις οπως εσυ θες τα αρχεία στο δίσκο τους ? ΠΧ - Σε φακελάκια ? Action - Sci-Fi κτλ ?

2)Ποιο απο όλα τα MP ειτε σε ISO είτε σε files θα μπορούσε να δείχνει εξώφυλλο και info μέσω IMDB ? <-- Η αυτά γίνονται μονο με PLEX/XMBC ?

Ευχαριστώ.

Last edited:

το ενα ειναι 3d me realteck kai to allo me sigma kai 2d ποιο το μετρο συγκρισης?

ΟΚ. Ποιό είναι τί ακριβώς ?

Sorry που ρωτάω πολλά αλλά δεν εχω ασχοληθεί ποτε με MP.

Οσον αφορά τα 2 ερωτήματα μου προηγούμενως μπορεί κάποιος να με κατατοπίσει ?

Πες μας καλύτερα τι θέλεις να κάνεις με το media player που θα αγοράσεις.

για τα ελληνικα εκανες παρατηρηση μια γνωμη ειναι τοσο δυσκολη? τελος παντων να στε καλα για τη βοηθεια .