Αγορα νεου Media Player: "Ποιο να αγοράσω?"

Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

ΠΑιδια δοκιμασα το Samsung AllShare το οποιο μου δουλεψε για streaming apo PC => Router => Samsung αλλα για καποιον λογο οταν κλεινει η τηλεοραση ή ο υπολογιστης μετα δεν μπορει να την ξαναβρει. δοκιμασα ολα τα πρωτοκολαλ επικοινωνιας(b/g/n) apenergopoisa kai windows firewall, τιποτα.

Νευρισα το εβγαλα και εβαλα το Serviio που νεω βλεπει την TV κανονικα και του οριζω κοινοχρητοσυς φακελους δεν φαινεται στην τηλεοραση για να το επιλεξω.
Τι φταιει? η τηλεοραση φαινεται κανονικα στο συκσυες και εκτυπωτες των windows οπως και μεσα απο το Serviio.

Γιατι συμβαινουν αυτα?

Re: Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

αφού router και laptop είναι δίπλα - δίπλα ένωσέ τα με καλώδιο δικτύου.

το HG530 δεν είναι N σύμφωνα με το link

αν το αφήσεις στο auto το router θα βρει μόνο του σε πιο κανάλι να εκπέμπει.
.

Εχει επιλογη μεσα να εκπεμπει σε b/g/n παντως το HG530

Oσο για το καναλι το ρουτερ με βαση ποια λογικη αποφασιζει σε ποιο καναλι(συχνοτητα) θα εκπεμψει ?

Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Αξιότιμοι,

επειδή θέλω να κάνω ένα δώρο στους δικούς μου.. Player που να παίζει 1080p - να κάνει downmix dts και να δείχνει εξώφυλλα (αποθηκευμένα τοπικά στο δίσκο μαζί με την ταινία) υπάρχει? (με passive cooling)
(τα αγαπημένα μου ποπκορνια κοστίζουν μια 200ρα, κάτι πιο οικονομικό κοιτάω γιατί θα είναι το 2ο player των δικών μου)

ΠΑιδια δοκιμασα το Samsung AllShare το οποιο μου δουλεψε για streaming apo PC => Router => Samsung αλλα για καποιον λογο οταν κλεινει η τηλεοραση ή ο υπολογιστης μετα δεν μπορει να την ξαναβρει. δοκιμασα ολα τα πρωτοκολαλ επικοινωνιας(b/g/n) apenergopoisa kai windows firewall, τιποτα.

Νευρισα το εβγαλα και εβαλα το Serviio που νεω βλεπει την TV κανονικα και του οριζω κοινοχρητοσυς φακελους δεν φαινεται στην τηλεοραση για να το επιλεξω.
Τι φταιει? η τηλεοραση φαινεται κανονικα στο συκσυες και εκτυπωτες των windows οπως και μεσα απο το Serviio.

Γιατι συμβαινουν αυτα?

Μήπως έχεις τίποτα peerblock κλπ; Εμένα μου δημιουργούσε πρόβλημα και έπρεπε να βάλω την ip της tv στα allow. Επίσης δες το firewall του router. Φαντάζομαι ότι στο samsung allshare κάνεις "αποδοχή" την πρώτη φορά που βλέπει την tv.

ολα οκ λυθηκε το θεμα δουλευει πολυ καλα πλεον! ακουσα και για το Serviio το δοκιμασα επισης πολυ καλο αλλα ολα ταακνεις αποο την τηλεοραση ενω με το AllShare επιλεγεις και απο το pc τι θρς να δεις καισ ε ποιο χρονικο σημειο θες να πας.

καλημερα παιδια, πηρα προσφατα το HiMedia 910a και ειναι οτι λεει δηλαδη τελειο, το μονο που δεν εχει ειναι jukebox και θα ηθελα να ρωτησω αν γινεται να το εγκαταστησω εγω ή να βαλω καποιο custom firmware και απο ποιον?

Διαβαζει jpg εξώφυλλα και τα αντιστοιχα nfo? θελει προετοιμασια στο pc?

το wd tv live έχει δικό του media library και φτιάχνει τη βιβλιοθήκη μόνο του. Δε θέλει κάτι από το PC.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Εχει επιλογη μεσα να εκπεμπει σε b/g/n παντως το HG530

Oσο για το καναλι το ρουτερ με βαση ποια λογικη αποφασιζει σε ποιο καναλι(συχνοτητα) θα εκπεμψει ?

η λογική είναι όποιο κανάλι έχει λιγότερη συμφόρηση.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

η λογική είναι όποιο κανάλι έχει λιγότερη συμφόρηση.

δηλαδη σκαναρει ολες τις συχνοτητες πριν αποφασισει σε ποια θα εκπεμψει?

καναλι = συχνοτητα εκμπομπης ετσι?

2+1 απορίες παιδιά.

1. Ποιο media player αποκωδικοποιεί HD φορμά ήχου .? υπάρχει κανένα της WD που έχω συνηθίσει.?

2. Ένα τέτοιο player δίνει από την ψηφιακή του έξοδο σήμα 5.1 για ΜΗ συμβατό με HD φορμα ήχου ενισχυτή. ?

3. Σε περίπτωση που το παραπάνω 2 απαιτούμενο είναι μη εφικτό , ποιο media player δίνει αναλογική 5.1 ?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

δηλαδη σκαναρει ολες τις συχνοτητες πριν αποφασισει σε ποια θα εκπεμψει?

καναλι = συχνοτητα εκμπομπης ετσι?

καναλι = συχνοτητα εκμπομπης, ναι
δε ξέρω αν σκανάρει ή ξεκινάει από το πρώτο κανάλι και στο πρώτο που βλέπει ότι δεν υπάρχει συμφόρηση τότε αυτό χρησιμοποιεί

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω

Παληκάρια, μια ερώτηση που με ταλαιπωρει αρκετό καιρό. Υπάρχει media player που να παίζει, καλά, αρχεία AVCHD (.mts) 1080p 50 Hz από βιντεοκάμερα (panasonic)?
Το popbox v8 δεν τα παίζει. Τα sigma based mps (864x και 867x) απ'ότι διαβάζω εχουν θέμα. Με τα realtek δεν ξέρω τι γίνεται. Το παλιό μου egreat r1 τα παίζει σπαστά.
Έχω φτάσει στο σημείο να σκέφτομαι την αγορά ενός Blu ray (π.χ. Sony s490, το οποίο τα παίζει τέλεια) μόνο και μόνο για να βλέπω τα αρχεία της βιντεοκάμερας.

Και το Dune MAX τα παιζει μια χαρα.

ρε παιδια μπορουμε στο Himedia 910a να βαλουμε joukebox προγραμα η πρεπει να βαλουμε καποιο custom firmware?

Καλησπέρα κι από μένα.
Ύστερα από 2 μέρες άκαρπων προσπαθειών καίγοντας κύτταρα για να κάνω streaming με PS3 ζητώ τα φώτα σας για αγορά media player.Θέλω να κάνω streaming από pc το οποιο είναι σε δίκτυο.
Σαν υποδομή υπάρχει ενισχυτής YAMAHA RX2010,PANASONIC VT50 3d,KAI EPSON 9000 3d PROJECTOR για παρεούλα.
Κριτήριο αγοράς περίπου 200 ,Δίκτυο gb(wireless δευτερεύον),να υποστηρίζει τα πάντα από συμπιεσμένα ,καλό ήχο ,3d ταινίες-subs,και προαιρετικά αν έχει και ενσωματωμένο ψηφιακό δεκτή(τώρα έχω ένα doom για τον projector), δεν θα έλεγα όχι για να ελαφρώσω από κάνα τηλεκοντρόλ κι από χώρο στο έπιπλο.
Επιθυμία η καλή συμβατότητα, υποστήριξη και χωρίς σπασίματα στις υψηλές απαιτήσεις.

Περιπίπτοντος αφού με το PS3 δεν έβγαλα άκρη γιατί κολαγε(κι ούτε θέλω να μάθω πλέον)ήρθε φίλος με Western Digital WD TV Live Plus 1080p HD Media Player τριετίας κουμπώσαμε κι αυτό ήταν. Σε 3d είχα το Spiderman αλλά δεν είχα φτιάξει τους υπότιτλους με το 3dsubtitler για να τσεκάρουμε αν το υποστηρίζει .Είδαμε όμως μια ταινία 1080p 15gb περίπου και δεν έκανε τσικ μέσω δικτύου.
Ευχαριστώ κι ελπίζω να μην σας κούρασα.

Καλησπέρα κι από μένα.
Ύστερα από 2 μέρες άκαρπων προσπαθειών καίγοντας κύτταρα για να κάνω streaming με PS3 ζητώ τα φώτα σας για αγορά media player.Θέλω να κάνω streaming από pc το οποιο είναι σε δίκτυο.
Σαν υποδομή υπάρχει ενισχυτής YAMAHA RX2010,PANASONIC VT50 3d,KAI EPSON 9000 3d PROJECTOR για παρεούλα.
Κριτήριο αγοράς περίπου 200 ,Δίκτυο gb(wireless δευτερεύον),να υποστηρίζει τα πάντα από συμπιεσμένα ,καλό ήχο ,3d ταινίες-subs,και προαιρετικά αν έχει και ενσωματωμένο ψηφιακό δεκτή(τώρα έχω ένα doom για τον projector), δεν θα έλεγα όχι για να ελαφρώσω από κάνα τηλεκοντρόλ κι από χώρο στο έπιπλο.
Επιθυμία η καλή συμβατότητα, υποστήριξη και χωρίς σπασίματα στις υψηλές απαιτήσεις.

Περιπίπτοντος αφού με το PS3 δεν έβγαλα άκρη γιατί κολαγε(κι ούτε θέλω να μάθω πλέον)ήρθε φίλος με Western Digital WD TV Live Plus 1080p HD Media Player τριετίας κουμπώσαμε κι αυτό ήταν. Σε 3d είχα το Spiderman αλλά δεν είχα φτιάξει τους υπότιτλους με το 3dsubtitler για να τσεκάρουμε αν το υποστηρίζει .Είδαμε όμως μια ταινία 1080p 15gb περίπου και δεν έκανε τσικ μέσω δικτύου.
Ευχαριστώ κι ελπίζω να μην σας κούρασα.

Κατά σειρά προτεραιότητας:
1) Netgear NTV550
2) Xtreamer Prodigy (ψηφιακός δέκτης)
3) Crystal Audio AppsStreamer

Όλα με gigabit υποστήριξη και τεσταρισμένα ότι παίζουν την πλειονότητα των αρχείων .

το netgear δεν έχει gigabit.

υπάρχει επίσης το dune 301