Αγορα νεου Media Player: "Ποιο να αγοράσω?"

Εγώ έχω το 300 είμαι ικανοποιημένος απο την απόδοση του, το 400 δείχνει να αξίζει για το διπυρηνο αλλα σκέψου ότι μέχρι να έρθει, να εξαλειφθούν τα αρχικά bugs - καλό Πάσχα! Αμα βρεις μεταχειρισμένο το 300 τσιμπα το.

Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Αυτό είναι δεν θέλω να περιμένω να κυκλοφορήσει.Ήδη είμαι στην αναμονή 3+ μήνες. Άστε που όταν βγεί το 400 εδώ στο Eλλάντα κάπου τόσο θα πάει η τιμή. Εδώ το 300αρι από 260 το πήγαν όλοι σε 1 εβδομάδα 280+ ... Για μεταχειρισμένο αν δεν ξέρεις τη χρήση που έχει κάνει ο άλλος δεν το ρισκάρεις.

Οι επιλογές μου είναι 219 το Popcorn A300 ή 239 το Popcorn A300 + wi/fi. Και στις 2 περιπτώσεις μου κάνουν και δώρο 32αρι usb stick. Λέω να το πάρω χωρίς wi/fi.

Γενικά ένα player σαν το 300 ειναι δύσκολο να το κακομεταχειριστείς, στο skroutz τόχει 260 απο εκεί το πήρα κι εγώ. Εγώ το έχω σε Ethernet δεν ξέρω πόσο καλά τα παει με wifi

Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Παιδιά καλησπέρα. Περιμένω να μου έρθει η panasonic 50ut50'' και θέλω να προχωρήσω και στην αγορά media player. Δεν με ενδιαφέρει ασύρματο παίξιμο παρά μόνο αρχεία 2D και 3D, αποθηκευμένα σε σκληρό εξωτερικό δίσκο, τύπου avi, mp4 και mkv 720p και 1080p με ενσωματωμένους αλλά και εξωτερικούς υπότιτλους.
Τι μου προτείνετε? Σας ευχαριστώ.
Υ.Σ. Διαβάζω συνέχεια για ταινίες 3D iso, frame packing... Συγνώμη για την αμάθειά μου αλλά τι ακριβώς είναι? Είναι αρχεία σαν τα παραπάνω ή κάτι άλλο?

:nounder::nounder::bigcry:

Μολις εκανα rename ενα .mp4 se .mkv και αναπαραχθηκε σωστα και στην TV και στο PC. Ωραια!

Πως το εξηγειται οι επαιξε?

Είναι θέμα player. Άλλοι players κοιτάνε μόνο την επέκταση και άλλοι την δομή του αρχείου. Θα μπορούσε ένας άλλος player να το βγάλει ως προβληματικό αρχείο...

kai o VLC το αναπαρηγαγε και ο
WMP kai i Samsunbg TV.

Mα δεν παιζει ρλο η διαφορετικη εσωτερικη δομη του καθε container? Δεν την ελεγχουνε? μονο το video stream koitazoyn oi πλαυερσ?

Μα για να πάρουν το σωστό stream video ή audio, πρέπει να ξέρουν την δομή του container. Απλά πολλοί players βλέπουν το header του container, αναγνωρίζουν έτσι την δομή του και αγνοούν την επέκταση του αρχείου.

Ναι αλλα η δομη ειναι τυπου mp4 και αν κοιταξει το header θα δει mkv οποτε θα προσπαθησει να το ανοιξει σαν mkv.

Διατίθεται ήδη από καταστήματα του εξωτερικού το Popcorn Hour A-400 στη τιμή των 300 ευρώ.

Απάντηση: Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Παιδιά καλησπέρα. Περιμένω να μου έρθει η panasonic 50ut50'' και θέλω να προχωρήσω και στην αγορά media player. Δεν με ενδιαφέρει ασύρματο παίξιμο παρά μόνο αρχεία 2D και 3D, αποθηκευμένα σε σκληρό εξωτερικό δίσκο, τύπου avi, mp4 και mkv 720p και 1080p με ενσωματωμένους αλλά και εξωτερικούς υπότιτλους.
Τι μου προτείνετε? Σας ευχαριστώ.
Υ.Σ. Διαβάζω συνέχεια για ταινίες 3D iso, frame packing... Συγνώμη για την αμάθειά μου αλλά τι ακριβώς είναι? Είναι αρχεία σαν τα παραπάνω ή κάτι άλλο?

η βασική διαφορά για το 3D που λες... θα είναι mkv 3D (SBS O/U κλπ), ή θα είναι BR ISO? (αυτά είναι τα MVC / frame packed που ρωτάς στο υστερόγραφο σου. Ουσαστικά είναι ολόκληρα τα αυθεντικά bluray, που έχουν γίνει ένα αρχείο - image, με επέκταση .ISO).

Για τα πρώτα οποιοδήποτε σύγχρονο (επώνυμο) media player θα σε καλύψει.

Για BR ISO θες μηχανημα με τσιπάκι 1186 (με περιορισμούς στην σωστή αναπαραγωγή μέσω δικτύου, ζορίζονται) ή σύντομα -λογικά- και αυτά που θα φέρουν τσιπάκι 8672 της Sigma (σε κανά μήνα περίπου).

εκτος απο Blu-ray rip se mkv μορφη υπαρχει και Blu-ray rip σε .iso τωρα παιδια? Πρωτη φορα το ακουω!

εκτος απο Blu-ray rip se mkv μορφη υπαρχει και Blu-ray rip σε .iso τωρα παιδια? Πρωτη φορα το ακουω!

Το bd.iso (και γενικά κάθε iso) είναι ακριβές αντίγραφο 1-1 του αυθεντικού. Δεν είναι rip. Για αυτό και όλα τα bd.iso έχουν μέγεθος 30-40+GB. Καθώς περιλμβάνουν τα πάντα που περιέχει το αυθεντικό δισκάκι (ταινία,μενού,διάφοραα φορμάτ ήχου,extra κτλ.).

Last edited:

Αν εχεις media player που παιζει κανονικα 3D και οχι μονο sbs τοτε πρεπει να εχεις σε iso τις ταινιες στον σκληρο-δικτυο σου και οχι σε mkv που θα ειναι sbs

Το bd.iso (και γενικά κάθε iso) είναι ακριβές αντίγραφο 1-1 του αυθεντικού. Δεν είναι rip. Για αυτό και όλα τα bd.iso έχουν μέγεθος 30-40+GB. Καθώς περιλμβάνουν τα πάντα που περιέχει το αυθεντικό δισκάκι (ταινία,μενού,διάφοραα φορμάτ ήχου,extra κτλ.).

Και δημιουργουνται με το ImgBurn φιλε μου με ταυτοχρονη εκτελεση του dvd-decrypter?

Μπορεις και με το dvdfab και αν δεν κανω λαθος μπορεις να φτιαξεις iso 3D αλλα χωρις "σκουπιδια" μονο η ταινια οι υποτιτλοι και οι ηχοι που θελεις.

Μπορεί κάποιος να μου πει έναν media player να αγοράσω μέχρι 100 ευρώ με πολύ καλό wifi?(με ενδιαφερει να βλέπει τον υπολογιστή μου και να διαβάζω από εκει τις ταινίες) και φυσικά να παίζει τα γνωστά αρχεία και εξωτερικούς υπότιτλους,δεν με ενδιαφέρουν 3D αλλά το wifi του κυρίως να μην κολλάει

εγγύηση με το wifi δεν υπάρχει. Ακόμα και αν κάποιος πει ότι παίζει άνετα HD ταινίες μέσω wifi δε σημαίνει αυτομάτως ότι ισχύει για όλους.

Μαλιστα,εχεις να προτεινεις καποιον μεχρι 100 ευρω;

Αν υποστηριζει το 802.11n πρωτοκολλο και ο υπολογιστης και ο media player που θα αγορασεις δεν θα κολλαει καθολου ουτε και σε 1080p video.

Αν υποστηριζει το 802.11n πρωτοκολλο και ο υπολογιστης και ο media player που θα αγορασεις δεν θα κολλαει καθολου ουτε και σε 1080p video.

A πα πα πα ...Θα σας μαλώσω!! :D Μην τα λέτε αυτά, γιατί εκτός από εσάς υπάρχουν κι άλλοι που μπορεί να τα πιστέψουν και να οδηγηθούν σε άσκοπες αγορές.
Εγώ, με router Netgear wndr4500 (N900) και σε ευθεία απόσταση 6 μέτρων από τον media player έχω σπασίματα σε 1080p. Να ξαναμανα εξηγήσουμε ότι φυσικά μιλάμε για υψηλής ανάλυσης αρχεία κι όχι 2άρια avi ή mp4...