Παιδιά καλησπέρα. Περιμένω να μου έρθει η panasonic 50ut50'' και θέλω να προχωρήσω και στην αγορά media player. Δεν με ενδιαφέρει ασύρματο παίξιμο παρά μόνο αρχεία 2D και 3D, αποθηκευμένα σε σκληρό εξωτερικό δίσκο, τύπου avi, mp4 και mkv 720p και 1080p με ενσωματωμένους αλλά και εξωτερικούς υπότιτλους.
Τι μου προτείνετε? Σας ευχαριστώ.
Υ.Σ. Διαβάζω συνέχεια για ταινίες 3D iso, frame packing... Συγνώμη για την αμάθειά μου αλλά τι ακριβώς είναι? Είναι αρχεία σαν τα παραπάνω ή κάτι άλλο?
Μολις εκανα rename ενα .mp4 se .mkv και αναπαραχθηκε σωστα και στην TV και στο PC. Ωραια!
Πως το εξηγειται οι επαιξε?
Παιδιά καλησπέρα. Περιμένω να μου έρθει η panasonic 50ut50'' και θέλω να προχωρήσω και στην αγορά media player. Δεν με ενδιαφέρει ασύρματο παίξιμο παρά μόνο αρχεία 2D και 3D, αποθηκευμένα σε σκληρό εξωτερικό δίσκο, τύπου avi, mp4 και mkv 720p και 1080p με ενσωματωμένους αλλά και εξωτερικούς υπότιτλους.
Τι μου προτείνετε? Σας ευχαριστώ.
Υ.Σ. Διαβάζω συνέχεια για ταινίες 3D iso, frame packing... Συγνώμη για την αμάθειά μου αλλά τι ακριβώς είναι? Είναι αρχεία σαν τα παραπάνω ή κάτι άλλο?
εκτος απο Blu-ray rip se mkv μορφη υπαρχει και Blu-ray rip σε .iso τωρα παιδια? Πρωτη φορα το ακουω!
Το bd.iso (και γενικά κάθε iso) είναι ακριβές αντίγραφο 1-1 του αυθεντικού. Δεν είναι rip. Για αυτό και όλα τα bd.iso έχουν μέγεθος 30-40+GB. Καθώς περιλμβάνουν τα πάντα που περιέχει το αυθεντικό δισκάκι (ταινία,μενού,διάφοραα φορμάτ ήχου,extra κτλ.).
Αν υποστηριζει το 802.11n πρωτοκολλο και ο υπολογιστης και ο media player που θα αγορασεις δεν θα κολλαει καθολου ουτε και σε 1080p video.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.