Αγορα νεου Media Player: "Ποιο να αγοράσω?"

Re: Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

το netgear δεν έχει gigabit.

υπάρχει επίσης το dune 301

To Netgear όμως είναι optimized να δουλεύει καλύτερα από αυτά που έχουν gigabit :D
Σωστά και το Dune . Δυστυχώς δεν το έχω δοκιμάσει .....

Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Καλησπέρα κι από μένα.
Ύστερα από 2 μέρες άκαρπων προσπαθειών καίγοντας κύτταρα για να κάνω streaming με PS3 ζητώ τα φώτα σας για αγορά media player.Θέλω να κάνω streaming από pc το οποιο είναι σε δίκτυο.
Σαν υποδομή υπάρχει ενισχυτής YAMAHA RX2010,PANASONIC VT50 3d,KAI EPSON 9000 3d PROJECTOR για παρεούλα.
Κριτήριο αγοράς περίπου 200 ,Δίκτυο gb(wireless δευτερεύον),να υποστηρίζει τα πάντα από συμπιεσμένα ,καλό ήχο ,3d ταινίες-subs,και προαιρετικά αν έχει και ενσωματωμένο ψηφιακό δεκτή(τώρα έχω ένα doom για τον projector), δεν θα έλεγα όχι για να ελαφρώσω από κάνα τηλεκοντρόλ κι από χώρο στο έπιπλο.
Επιθυμία η καλή συμβατότητα, υποστήριξη και χωρίς σπασίματα στις υψηλές απαιτήσεις.

Περιπίπτοντος αφού με το PS3 δεν έβγαλα άκρη γιατί κολαγε(κι ούτε θέλω να μάθω πλέον)ήρθε φίλος με Western Digital WD TV Live Plus 1080p HD Media Player τριετίας κουμπώσαμε κι αυτό ήταν. Σε 3d είχα το Spiderman αλλά δεν είχα φτιάξει τους υπότιτλους με το 3dsubtitler για να τσεκάρουμε αν το υποστηρίζει .Είδαμε όμως μια ταινία 1080p 15gb περίπου και δεν έκανε τσικ μέσω δικτύου.
Ευχαριστώ κι ελπίζω να μην σας κούρασα.

ps3 με custom firmware(με showtime)παιζει σχεδον τα παντα και πολλες επιλογες σε υποτιτλους και μεγεθος εικονας.
οπωσδηποτε ομως-ειδικα για μεγαλα αρχεια-επιγεια δικτυακη συνδεση.

ps3 με custom firmware(με showtime)παιζει σχεδον τα παντα και πολλες επιλογες σε υποτιτλους και μεγεθος εικονας.

:D Απαιτεί διάθεση να μάθεις (installation) και θέληση να κρατήσεις μόνο το PS3 σαν μέσο. Στην δεύτερη περίπτωση χρησιμοποιείς PS3 server.

ενδεικτικα αναφερω:
mkv αρχειο 23gb και biltrate 17.8 Mbps παιζει νερακι χωρις κανενα απολυτως κολλημα.

:D Απαιτεί διάθεση να μάθεις (installation) και θέληση να κρατήσεις μόνο το PS3 σαν μέσο. Στην δεύτερη περίπτωση χρησιμοποιείς PS3 server.

μιλαω για streaming μεσω δικτυακου σκληρου(zyxel310).
εαν δεν εχεις server,οντως δεν μπορεις να κανεις δουλεια.

Απάντηση: Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

ενδεικτικα αναφερω:
mkv αρχειο 23gb και biltrate 17.8 Mbps παιζει νερακι χωρις κανενα απολυτως κολλημα.

το dune 101 έπαιζε απροβλημάτιστα μέσω της "μόλις" 100άρας θύρας του, τεστ αρχείο 60mbit...
τα BRs χτυπάνε 40+ σε peek...

Re: Απάντηση: Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

το dune 101 έπαιζε απροβλημάτιστα μέσω της "μόλις" 100άρας θύρας του, τεστ αρχείο 60mbit...
τα BRs χτυπάνε 40+ σε peek...

μεχρι εκει το δοκιμασα και το πηγαινε ανετα.
ειπαμε ομως-βολευει μονο εαν υπαρχει mediaserver.
διαφορετικα με τους περιορισμους της usb θυρας μονο για fat32,δεν παλευεται.
ειδικα εαν εχεις και το remote control του ps3,εχεις ενα αξιοπρεπεστατο media player streaming.

ps3 παιδια εννοειται το application ps3 media server ή το harware media server?

Ποιο παιζει μονο fat32?

το παλιο fat με 60gb σκληρο και custom firmware(multiman),
δεν εχω βρει τροπο να αναγνωριζει ntfs δισκους.

ps3 παιδια εννοειται το application ps3 media server ή το harware media server?

μιλαω για hardware media server.
τον software το θεωρουσα ανεκαθεν αχρηστο,απο την στιγμη που εχεις και το pc σου ανοιχτο,ενω μπορει το ιδιο το pc να παιξει μονο του οτι υλικο θελεις.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ.Π;1056639940 μιλαω για hardware media server. τον software το θεωρουσα ανεκαθεν αχρηστο said:
Δεν νομιζω, δεδομενου οτι απλα βαζεις το λαπτοπ να κατεβασει την .mkv ταινια που θελεις και μεσω wireless streaming την απολαμβανεις καλυτερα στην τηλεοραση του σαλονιου.

Δεν βλεπω τον λογο για αγορα hardware media player.

Δεν νομιζω, δεδομενου οτι απλα βαζεις το λαπτοπ να κατεβασει την .mkv ταινια που θελεις και μεσω wireless streaming την απολαμβανεις καλυτερα στην τηλεοραση του σαλονιου.

Δεν βλεπω τον λογο για αγορα hardware media player.

1)Δεν είναι η άποψη και η ανάγκη των περισσοτέρων αυτό που προτείνεις. Επίσης η λύση αυτή προϋποθέτει έναν άνθρωπο που μένει μόνος του.
2)Ξέχνα το wireless streaming εάν έχεις ένα set up (ενισχυτή, ηχεία και καλή TV ) που περιμένεις να σου δώσει το καλύτερό του.

να μπω λιγο κι`εγω στο θεμα του νηματος.

επιλογες που εχω βρει...τρεις..

-netgear neotv 550
-crystal audio g
-dune hd 101 w(μονο εαν υπαρχει τροπος να παρω πολυκαναλο ηχο εκτος της hdmi)

τι θελω:

-καλη εικονα(συνδεση με pionner 5090H)
-οσο το δυνατο μεγαλυτερη συμβατοτητα με διαφορα φορμα εικονας
-bluray rip(Image και χυμα).να υποστηριζει και εξωτερικους υποτιτλους.
-δυναμη...να μην σκεφτομαι εαν θα το παιξει ή οχι..
-οσο το δυνατο αξιοπιστο,χωρις σοβαρα προβληματα.

δεν με ενδιαφερει το 3d.

Απάντηση: Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

να μπω λιγο κι`εγω στο θεμα του νηματος.

επιλογες που εχω βρει...τρεις..

-netgear neotv 550
-crystal audio g
-dune hd 101 w(μονο εαν υπαρχει τροπος να παρω πολυκαναλο ηχο εκτος της hdmi)

τι θελω:

-καλη εικονα(συνδεση με pionner 5090H)
-οσο το δυνατο μεγαλυτερη συμβατοτητα με διαφορα φορμα εικονας
-bluray rip(Image και χυμα).να υποστηριζει και εξωτερικους υποτιτλους.
-δυναμη...να μην σκεφτομαι εαν θα το παιξει ή οχι..
-οσο το δυνατο αξιοπιστο,χωρις σοβαρα προβληματα.

δεν με ενδιαφερει το 3d.

εχω appstreamerg, είχα για λίγο 101, και για το 550 μόνο βάση των τεχνικών χαρακτηριστικών και αυτών που γράφανε τα παιδιά στο θέμα του, παραθέτω την προσωπική μου γνώμη:

εικόνα μάλλον 550 >= 101 >> appg, μιλάμε για sigma vs. realtek
για αρχεία, εξαρτάται και από το τι πρόκειται να δεις. Τα realtek μου έχουν φανεί πιο... universal σε ότι "χαζομάρα" αρχείο τους εχω πετάξει... \
το 101 όταν το είχα δοκιμάσει (με αρκετά παλιότερο φιρμ) δεν τα πήγαινε καλά με τα iso... πιθανόν όμως να έχει διορθωθεί. Appg ΟΚ.
δύναμη επίσης 550>=101>>appg
αξιοπιστία - υποστήριξη κλπ dune >> ....

στην παρούσα με χαλάει που για το appstreamer δεν έχει βγει ακόμα κανένα firm τόσους μήνες μετά...

εχω appstreamerg, είχα για λίγο 101, και για το 550 μόνο βάση των τεχνικών χαρακτηριστικών και αυτών που γράφανε τα παιδιά στο θέμα του, παραθέτω την προσωπική μου γνώμη:

εικόνα μάλλον 550 >= 101 >> appg, μιλάμε για sigma vs. realtek
για αρχεία, εξαρτάται και από το τι πρόκειται να δεις. Τα realtek μου έχουν φανεί πιο... universal σε ότι "χαζομάρα" αρχείο τους εχω πετάξει... \
το 101 όταν το είχα δοκιμάσει (με αρκετά παλιότερο φιρμ) δεν τα πήγαινε καλά με τα iso... πιθανόν όμως να έχει διορθωθεί. Appg ΟΚ.
δύναμη επίσης 550>=101>>appg
αξιοπιστία - υποστήριξη κλπ dune >> ....

στην παρούσα με χαλάει που για το appstreamer δεν έχει βγει ακόμα κανένα firm τόσους μήνες μετά...

εαν το 101 ειχε μια optical ή coaxial,το ειχα χτυπησει..χθες.
δεν μπορω-και το βρισκω και χαζο- να εχω τον ενισχυτη συνεχεια ανοιχτο για να βλεπω εικονα..
το g ειναι value for money αλλα με προβληματιζει πολυ το τσιπακι του.και παλιο και realtek..
μαλλον παω για το 550..

εαν το 101 ειχε μια optical ή coaxial,το ειχα χτυπησει..χθες.
δεν μπορω-και το βρισκω και χαζο- να εχω τον ενισχυτη συνεχεια ανοιχτο για να βλεπω εικονα..
το g ειναι value for money αλλα με προβληματιζει πολυ το τσιπακι του.και παλιο και realtek..
μαλλον παω για το 550..

550 είναι σιγουριά. Ασε που εάν έχεις και εξωτερικό bluray player (αυτά που συνδέονται με usb) θα μπορείς να παίζεις και δισκάκια bluray.
To μόνο ψεγάδι του είναι ότι δεν υποστηρίζει εξωτερικούς υποτίτλους σε iso .

550 είναι σιγουριά. Ασε που εάν έχεις και εξωτερικό bluray player (αυτά που συνδέονται με usb) θα μπορείς να παίζεις και δισκάκια bluray.
To μόνο ψεγάδι του είναι ότι δεν υποστηρίζει εξωτερικούς υποτίτλους σε iso .

thx..

Γεια σας παιδιά!

Ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα καινούργιο media player διότι το ένδοξο egreat μου, μετά από 5 χρόνια λειτουργίας, τα έπαιξε (βασικά ενώ ανοίγει, δείχνει μαύρη οθόνη). Να σημειώσω ότι έχω και ένα Mede8er που το αγόρασα πριν από 1.5 χρόνο περίπου. Αυτό που με ενδιαφέρει κυρίως είναι να παίζει τα γνωστά αρχεία (mkv, mp4, avi κλπ κλπ), να αναγνωρίζει τους ενσωματομένους υπότιτλους, να είναι ΟΣΟ πιο αθόρυβο γίνεται (αυτό είναι ΠΟΛΥ βασικό) και να παίρνει εσωτερικό σκληρό 2-3 ΤΒ. Streaming δε με ενδιαφέρει, και φυσικά οποιοδήποτε άλλο χαρακτηριστικό (3D κλπ) είναι ευπρόσδεκτο! Και να έχει και ένα καλό interface...

Μετά από ένα search βρήκα αυτά:

1) http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=29211&cat=127
2) http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=26945&cat=127
3) http://www.e-gate.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=51094

Και βρήκα και αυτά αλλά είμαι 50/50 για το αν αξίζουν:

1) http://www.cosmodata.gr/product/152237/
2) http://www.visionstudio.gr/prodinfo...manuf=undefined&sort=undefined&step=undefined (φαίνεται πολύ ενδιαφέρον, αλλα δεν ξέρω αν παίρνει εσωτερικό σκληρό..)

Γνωρίζετε τίποτα για τα παραπάνω μοντέλα; Ή έχετε κάτι άλλο να προτείνετε;

Ευχαριστώ πολύ!

Σε αυτά τα λεφτά που κοιτάς μπορείς να πάρεις Dune Smart ή Popcornhour A-300 (χωρίς σκληρό μέσα).