Αγορα νεου Media Player: "Ποιο να αγοράσω?"

Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Για αυτά που ζητάς μάλλον πας αναγκαστικά σε HTPC (δυστυχώς)..

Αλλά με το που θα στήσεις σωστά το XBMC μία φορά μετά όλα γίνονται μέσω τηλεχειριστηρίου (κοινώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τον καθένα)..

(για Arctic και XBMC μπορείς να διαβάσεις εδώ http://forum.xbmc.org/showthread.php?tid=155073&page=7 - πάντως έχει κάρτα AMD και όχι Nvidia που έχει το Ultra2)

Επίσης οι λύσεις της Shuttle είναι πολύ καλές (και δοκιμασμένες (και από μένα))

Δεν ξέρω αν το Med θα σου προσφέρει αυτά που ζητάς...,

(Ο OnlineN αγαπάει το Ultra 2... :firstprize:)

Last edited:

Για αυτά που ζητάς μάλλον πας αναγκαστικά σε HTPC (δυστυχώς)..

Αλλά με το που θα στήσεις σωστά το XBMC μία φορά μετά όλα γίνονται μέσω τηλεχειριστηρίου (κοινώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τον καθένα)..

(για Arctic και XBMC μπορείς να διαβάσεις εδώ http://forum.xbmc.org/showthread.php?tid=155073&page=7 - πάντως έχει κάρτα AMD και όχι Nvidia που έχει το Ultra2)

Επίσης οι λύσεις της Shuttle είναι πολύ καλές (και δοκιμασμένες (και από μένα))

Δεν ξέρω αν το Med θα σου προσφέρει αυτά που ζητάς...,

(Ο OnlineN αγαπάει το Ultra 2... :firstprize:)

Ευχαριστω .

Επειδη ισως τα διαβασα βιαστικα, τι απο αυτα που ζηταω δεν κανει το med?

Re: Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Τώρα η λύση του Pivos , δεν φαίνεται κακή....(είναι και σπόνσορας του xbmc) αλλά HD ήχο δεν έχει.....gigabit ούτε....
Oυτε 3D...σε κανα δυο γενιες, ισως αξιζει (μιλαω για απαιτητικους χρηστες).

Απ'ότι κατάλαβα όσον αφορά αυτά που ζητάς μάλλον σου κάνει και το med, απλά υπάρχουν ακόμα μερικά ερωτηματικά λόγω betα fw.
πχ κλείδωμα 23,976 φαίνεται εντάξει στις ταινίες, αλλά όχι σε pattern, μερικοί υπότιτλοι σε 3D frame packing εμφανίζονται ως 2D και η ποιότητα της εικόνας είναι σε πολύ καλά μεν αλλά όχι top επίπεδο (μπορείς να την φέρεις σε καλύτερο επίπεδο απο την tv βέβαια) και έχουν παρατηρηθεί προβλήματα σε αναπαραγωγή 3D/HD Audio απο δίκτυο (είναι gigabit με *).
Απ'όσα γνωρίζω όμως είναι το πιο έτοιμο και γρήγορο mp με hdmi 1.4 και η εταιρεία είναι δραστήρια οπότε πιθανολογώ ότι θα υπάρξουν βελτιώσεις (αν όχι εξάλειψη) των όποιων προβλημάτων σύντομα.

Ειδικά για το περιβάλλον λειτουργίας (gui) είναι μακράν ότι καλύτερο έχω δει σε mp, pc, bd. Eιδικά με τα έτοιμα skins που προσφέρονται στο site της εταιρείας μπορείς να κάνεις παπάδες...
ρίξε μια ματιά, όπως και στο αντίστοιχο νήμα του med600 για να πάρεις μια καλύτερη ιδέα για το μηχανάκι.

Απ'ότι κατάλαβα όσον αφορά αυτά που ζητάς μάλλον σου κάνει και το med, απλά υπάρχουν ακόμα μερικά ερωτηματικά λόγω betα fw.
πχ κλείδωμα 23,976 φαίνεται εντάξει στις ταινίες, αλλά όχι σε pattern, μερικοί υπότιτλοι σε 3D frame packing εμφανίζονται ως 2D και η ποιότητα της εικόνας είναι σε πολύ καλά μεν αλλά όχι top επίπεδο (μπορείς να την φέρεις σε καλύτερο επίπεδο απο την tv βέβαια) και έχουν παρατηρηθεί προβλήματα σε αναπαραγωγή 3D/HD Audio απο δίκτυο (είναι gigabit με *).
Απ'όσα γνωρίζω όμως είναι το πιο έτοιμο και γρήγορο mp με hdmi 1.4 και η εταιρεία είναι δραστήρια οπότε πιθανολογώ ότι θα υπάρξουν βελτιώσεις (αν όχι εξάλειψη) των όποιων προβλημάτων σύντομα.

Ειδικά για το περιβάλλον λειτουργίας (gui) είναι μακράν ότι καλύτερο έχω δει σε mp, pc, bd. Eιδικά με τα έτοιμα skins που προσφέρονται στο site της εταιρείας μπορείς να κάνεις παπάδες...
ρίξε μια ματιά, όπως και στο αντίστοιχο νήμα του med600 για να πάρεις μια καλύτερη ιδέα για το μηχανάκι.

Moυ αρκουν αυτα.
Ειμαι σχεδον "ψημενος".
Ευχαριστω !

Τι ψημενος , το παρηγγειλα ηδη :slapface:

τρέχει και power buy αλλά σε κόβω ανυπόμονο...

Καλα με "εκοψες". Να περιμενω τελος του μηνα ΑΝ μαζευτουν 40 ατομα δυσκολο.

Το ειδα αδερφε, αλλα οπως ξαναειπα πιο πανω, 40 ατομα, με την "εμπειρια" μου δυσκολο.

σωστά, αλλά αν το πούνε όλοι οι πιθανοί αγοραστές αυτό... είναι όχι μόνο δύσκολο, αλλά αδύνατο...

σωστά, αλλά αν το πούνε όλοι οι πιθανοί αγοραστές αυτό... είναι όχι μόνο δύσκολο, αλλά αδύνατο...

Δεν εχω αντιρηση, αλλα αφου επιμενεις θα στο εξηγησω αναλυτικα.....

- Δεν θελω να περιμενω μεχρι τελος του μηνα
- Δεν θελω να μπω σε διαδικασιες και παρακαλια σε αντιπροσωπους για καλες τιμες και μη για να αγορασω κατι
- Δεν θελω να μπω σε διαδικασιες και κουβεντες και καθυστερησεις, γιατι καποιος αλλος δεν δυνατε για οποιοδηποτε λογο να πληρωσει
οποτε και θα περιμενω παλι τσαμπα
- Δεν θελω να μπω σε διαδικασια ηρθαν δεν ηρθαν θα ερθουν περιμενουμε, πως θα μας το στειλετε σε τι πακετο κτλ που εχω δει σε αλλα powerbuy
- Και τελος, δεν μπαινω σε καμμια τετοια διαδικασια για 23 ευρω διαφορας τιμης με μεταφορικα.

Ασε που ειμαι κι ανυπομονος :BDGBGDB55:

Που φτάσαμε ...

να μην μπορώ να συστήσω Popcorn...

Σε κανά χρόνο δε θα φτιάξουν το fiwmare του Α400 ; ....

Θα δείτε (τότε) τι θα πάθετε... (κλασική έκφραση του Χλαπάτσα)....:a0210:

Re: Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Που φτάσαμε ...

να μην μπορώ να συστήσω Popcorn...

Σε κανά χρόνο δε θα φτιάξουν το fiwmare του Α400 ; ....

Θα δείτε (τότε) τι θα πάθετε... (κλασική έκφραση του Χλαπάτσα)....:a0210:

Εάν το φτιάξουν τότε....θα έχουν βγει και άλλα με 8911 που θάναι και φθηνότερα..(όλοι ξέρουμε ότι τσιμπάει λίγο η popcorn την τιμή) Μέχρι το τέλος του 13 έχει αποκλειστικότητα . Πιο νωρίς το βλέπω....Τυχερέ...

Ήδη η Sigma σε μια παρουσίαση που έκανε τον Αύγουστο 2012, έδειξε μηχανάκι με chip Sigma (δεν διευκρινίστηκε ποιο) να τρέχει XBMC....

Σε σχετικά ερωτήματα στο Popcorn forum η επίσημη απάντηση ήταν με λίγα λόγια "Εμεις δίνουμε το NMJ (το όνομα του δικό τους Jukebox, το οποίο έχει ένα σωρό προβλήματα), αν θέλετε XBMC κοιτάξτε αλλού"... και "άλλο Sigma άλλο Popcorn"

Άρα κοινώς... φίλε onlineN μπορείς να συστήνεις ελεύθερα το Ultra2 ... δεν μπορώ να εναντιολογήσω... (που φτάσαμε)...

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένουμε τα αποτελέσματα της μάζωξης ειδικών... (Κρίμα που δε θα είμαι λόγω απόστασης ... )... :a0210:

Άσε το μόνο σίγουρο είναι ότι θα αγόραζα οποιονδήποτε συνδυασμό Sigma - XBMC (ακόμα και από την "αξιόπιστη" Xtreamer)

Media Player για την κρεβατοκάμαρα?

Επειδή στην κρεβατοκάμαρα, έχω μια lcd phillips χωρίς αποκωδικοποιητή, είπα να αγοράσω κάποιο mp με σκοπό να βλέπουμε καμιά σειρά, καμια ταινιούλα κτλ.Είμαι σε δίλλημα αν θα πάρω ένα απλό mp ή κάποιο με android με σκοπό να κάνω την tv σαν "μικρουπολογιστή" με wireless keyboard/mouse κτλ.Θα ήθελα να μου πείτε τι χρησιμοποιείτε εσείς για 2ο mp ?

Ταινίες μέσω Usb ή δίκτυο?

MKV - BR Rip? (φαντάζομαι όχι 3d)...?

Θέλεις να σερφάρεις κιόλας? να παίζεις και κανα παιχνίδι?