Αγορα νεου Media Player: "Ποιο να αγοράσω?"

Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

με τη σειρα μου κι εγω ψαχνω για media player.
με αφορα να παιζει full hd, ολα τα ειδη αρχειων βιντεο οπωσδηποτε και ελληνικους υποτιτλους, συνδεση με hdmi.
τιμη 50-70 .
ιντερνετ κ ο,τι αλλο δε με ενδιαφερει καθολου.

εχω ψιλοκταληξει σε Crystal Audio MediaMatchbox , υπαρχει καποιο αλλο που θα προτεινατε με βασει αυτα που με ενδιαφερουν να παιζει?

Να γράψω κάτι και να με διορθώσετε αν κάνω λάθος. Ας υποθέσουμε ότι έχουμε δύο media players όπου το πρώτο κοστίζει 100 ευρώ και το δεύτερο 300 ευρώ. Τα βάζουμε και τα δύο να παίξουν το ίδιο τραγούδι σε flac με την ίδια ανάλυση. Τα συνδέουμε και τα δύο στο ίδιο dac φυσικά από την ψηφιακή τους έξοδο. Ο ενισχυτής και τα ηχεία είναι επίσης τα ίδια. Το ηχητικό αποτέλεσμα θα είναι ακριβώς το ίδιο. Ετσι δεν είναι? αφού τα players το μόνο που θα κάνουν είναι να δίνουν το ψηφιακό σήμα το οποίο θα έχει την ίδια ανάλυση.

Απάντηση: Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Να γράψω κάτι και να με διορθώσετε αν κάνω λάθος. Ας υποθέσουμε ότι έχουμε δύο media players όπου το πρώτο κοστίζει 100 ευρώ και το δεύτερο 300 ευρώ. Τα βάζουμε και τα δύο να παίξουν το ίδιο τραγούδι σε flac με την ίδια ανάλυση. Τα συνδέουμε και τα δύο στο ίδιο dac φυσικά από την ψηφιακή τους έξοδο. Ο ενισχυτής και τα ηχεία είναι επίσης τα ίδια. Το ηχητικό αποτέλεσμα θα είναι ακριβώς το ίδιο. Ετσι δεν είναι? αφού τα players το μόνο που θα κάνουν είναι να δίνουν το ψηφιακό σήμα το οποίο θα έχει την ίδια ανάλυση.

Up
Πολυ καλη ερωτηση που απασχολει κι εμενα.
Για την ακριβεια ετοιμαζομουν να ανοιξω σχετικο θεμα στο δικαναλο.
Για πειτε βρε παιδια, οσοι audiophiles ασχολειστε και με media players.
Eγω απο οσα διαβασα υποψιαζομαι οτι θα υπαρχει διαφορα και μονο λογω του γεγονοτος οτι
υπαρχουν ρυθμιστικα για volume κλπ τα οποια παρεμβαινουν στη μεταφορα της πληροφοριας.

Καλημέρα, το WD TV Live και το WD TV Live Hub μπορούν να παίξουν αποθηκευμένα video MP4 με ανάλυση 1920Χ1080 ή φτάνουν μέχρι 1280Χ720 ?

Επίσης το Appstreamer-TV της Crystal Audio μπορεί ?

Συγνώμη αλλά πέρασε ο χρόνος και δεν το έβαλα στο προηγούμενο Post.

Καλησπέρα σε όλους.
Έχει κανείς εμπειρία για αγορά media player(κ όχι μόνο) από amazon.co.uk ?
Υπάρχουν χρεώσεις από τελωνεία ?

Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Η εισαγωγή από Αγγλία, όπως και από τις λοιπές χώρες της ΕΕ, δεν υπόκεινται σε τελωνεικό έλεγχο.

Α και κάτι βασικό που ξέχασα να ρωτήσω περί Amazon.
Στο θέμα της εγγύησης τι γίνεται ?

Συνηθως ενα ετος.
Το στελνεις με δικα σου εξοδα, το παιρνεις με δικα τους.

Εχω να μπω στα mp 2 xρονια..ρε παιδια να ρωτησω κατι? Προσωπικα τις ταινιες ,τις διαλεγω και τις κραταω...που σημαινει 4ΤΒ και ανεβαινω..νομιζω οτι και οι περισσοτεροι το ιδιο κανουν. Πως την παλευετε με το jukebox???κατσε να βρουμε ποια ταινια βαλαμε σημερα??και κατσε να ενημερωσω απο το pc τα εξωφυλλα???Παιζουν iso,BR δομες,3D και δεν μπορουν αυτο?? Δεν ξερω αν ειμαι υπερβολικος ή λαθος,αλλα το βρισκω αποτρεπτικο

Επειδή θέλω να αγοράσω έναν συμπληρωματικό media player και έχω κάποιες ελάχιστες απαιτήσεις, τι άποψη έχετε για έναν android media player με ασύρματη σύνδεση και XBMC;
Να ξεκαθαρίσω πως οι απαιτήσεις μου είναι περιορισμένες όσον αφορά στην εικόνα και στον ήχο. Ούτε fullHD ούτε πολυκάναλος ήχος.
Θέλω απλά να έχω ένα κουτάκι που να συνδέεται ασύρματα στο δίκτυό μου, να αντλεί και να αναπαράγει χαμηλών απαιτήσεων αρχεία, και να έχει όλα τα καλούδια του XBMC!

Εχω να μπω στα mp 2 xρονια..ρε παιδια να ρωτησω κατι? Προσωπικα τις ταινιες ,τις διαλεγω και τις κραταω...που σημαινει 4ΤΒ και ανεβαινω..νομιζω οτι και οι περισσοτεροι το ιδιο κανουν. Πως την παλευετε με το jukebox???κατσε να βρουμε ποια ταινια βαλαμε σημερα??και κατσε να ενημερωσω απο το pc τα εξωφυλλα???Παιζουν iso,BR δομες,3D και δεν μπορουν αυτο?? Δεν ξερω αν ειμαι υπερβολικος ή λαθος,αλλα το βρισκω αποτρεπτικο

τα popcornhour έχουν integrated jukebox.
τα xtreamer έχων integrated jukebox.
το wd tv gen 3 έχει integrated jukebox.
το mede8er θα έχει integrated jukebox με το νέο fw.

όλα αυτά χρειάζονται μόνο σύνδεση στο internet για να κατεβάσουν τις πληροφορίες και τις εικόνες, τα εξώφυλλα.

Επειδή θέλω να αγοράσω έναν συμπληρωματικό media player και έχω κάποιες ελάχιστες απαιτήσεις, τι άποψη έχετε για έναν android media player με ασύρματη σύνδεση και XBMC;
Να ξεκαθαρίσω πως οι απαιτήσεις μου είναι περιορισμένες όσον αφορά στην εικόνα και στον ήχο. Ούτε fullHD ούτε πολυκάναλος ήχος.
Θέλω απλά να έχω ένα κουτάκι που να συνδέεται ασύρματα στο δίκτυό μου, να αντλεί και να αναπαράγει χαμηλών απαιτήσεων αρχεία, και να έχει όλα τα καλούδια του XBMC!

καλύτερα να ρωτήσεις στο νήμα που είναι αποκλειστικά για android players.

Re: Απάντηση: Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Βρε βρε έχουμε και νήμα για android! Έχω μείνει πολύ πίσω, ούτε που το πήρα είδηση!

Στο νήμα android λοιπόν...

παιδια τι προτεινεται μεχρι 100 ευρω?ψαχνω για φιλο μου μιας και εγω εχω βολευτει με το c-200.εχω ψιλοκαταληξει στο wd tv live που το βρισκεις γυρω στα 90.