Αγορα νεου Media Player: "Ποιο να αγοράσω?"

Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Οπα παιδια εγω αλλο λεω.
Αν βαλεις να δεις 3d mkv σε μια ΜΗ 3d τηλεοραση τα 3d mkv sbs θα τα δειχνει κανονικα απλα θα δειχνει την ταινια κομενη στα δυο(Αριστερα/δεξια ή πανω/κατω) ενω με το frame packing 3d mkv video που εφιαξα με το makemkv 1.8.4 την δειχνει κανονικα την ταινια σε 2d τηλεοραση.

Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Καλησπερα σε ολους

Ειμαι ο Γιαννης απο την Θεσσαλονικη και αυτο ειναι το πρωτο μου Post
Ψαχνοντας να αγοραγω εναν Media Player βρηκα το site σας το οποιο εχει απιστευτες λεπτομεριες και πληροφοριες που ουτε μπορουσα να φανταστω αλλα δυστηχως τοσες πολλες πληροφοριες μαζι με μπερδεψαν
Ψαχνω για ενα Full HD media plyaer η κυρια δουλεια του θα ειναι να παιζει ταινιες και σειρες που θα βρησκω στο ιντερνετ σε Full HD με 5.1 ηχο απο το home cinema σκληρος δισκος δεν με ενδιαφερει γιατι εχω 2 εξωτερικους 1Τ και 500G Αν εχει ethernet ή WIFI για να παιζει τις ταινιες μεσο δικτυου ακομα καλητερα αν παιζει video απο youtube μπαινει Facebook κλπ πολυ καλο θα ηταν αναλογα με την τιμη ομως..... το πορτοφολι λεει καπου κοντα στα 100€ τι εχετε να πειτε με αυτα τα δεδομενα?

Ευχαριστω παρα πολυ

να προσθεσω οτι ο ενισχυτης μου (για τον ηχο) ειναι σχετικα παλιος και υποστηριζει απο οτι βλεπω dolby digital pro logic II kai Digital DTS surround αλλα καποια στιγμη θα παω σε κατι καλυτερο ειναι ο LG LH-T6447 εχει εισοδο για ηχο απο οπτικη ινα digital coaxial kai τα πολλα RCA

Last edited:

Καλως μας ηρθες!

Δες τα matchbox και appstreamer απο την crystal audio , καθως και το wd live 3 που εχει ομοροφο περιβάλον και ενσωματωμενο wifi.
Αν θες να κανεις μια μικρή σχετικά υπέρβαση , δες το med600x3d το οποίο ειναι εξαιρετικο για τα χρηματα του , παιζει 3d και αναβαθμιζεται συχνά...

Οσο αφορα το "med600x3d" η εταιρια που το βγαζει υπηρχε και πριν ή απλα τωρα δημιουργηθηκε?

Εν' ολιγης ειχε παρελθος ή οχι?

Παιζει ολοκληρα τα μενου των bd-iso files ή απλα εχει το bd-lite οπως τα περισσοτερα media players?

Τελος απο που μπορουμε να το αγορασουμ στην ελλαδα γιατι στο skroutz δεν το βγαζει καν.

Last edited:

Fits79, νομίζω το αναλύεις λιγάκι πολύ το θέμα, και ρωτάς πράγματα που έχουν απαντηθεί πολλές φορές. Δεν ρίχνεις μια ματιά στο αντίστοιχο θέμα;
Αφού αυτή την περίοδο είναι δημοφιλές, κάνει τα βασικά και λίγα παραπάνω, τι νόημα έχει αν υπήρχε η εταιρία πριν 3 χρόνια;Το φέρνει η twindigital.gr, και δεν υποστηρίζει πλήρη μενού. Αν το έκανε, θα είχε cinavia.

ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις

σε αναζητηση που εκανα πηρα τηλ και στην Crystal Audio matchbox και appstreamer δεν μπορω να βρω και εχουν σταματησει λεει να βγαινουν εν αναμονη νεου μοντελου
WD TV live (εαν αυτο ειναι που μου προτινεις) δεν υπαρχει στα καταστηματα επισης οποτε μενει μονο το med600x3d το οποιο ναι ειναι super αλλα και τα 160 ειναι πολλα

Μιας και αυτο το media player εχει λειτουργικο android φιλος μπορεις να μου πεις αν εισαι ευχαρηστιμενος και ποιο android εχει?

Τελος κυκλοφορουν και ανεπισιημες εκδοσεις android για το εν λογο μηχανημα και αν ναι ειναι δυσκολο να τις περασεις?

Επισης στα android media player πως ακριβως πανε οι εκδοσεις android? Ξερω πως πανε οσο αφορα τα κινητα και οτι η τελευταια εκδοση android σε κινητα αυτη τη στιγμη ειναι η 4.3

Παντως οσο αφορα την τιμη μπορεις να το βρεις και με 60 ευρω.

Last edited:

Καπου σε εχασα...
Τι ενννοεις να μην περιμενω απρόσκοπτη λειτουργία???

Επισης ρε παιδια η εκδοση android 2.x δεν ειναι τρομερα παλια?
Κανενα media player με android 4.x δεν παιζει?

Τελος μπορουμε να περασουμε σε καποιο απο αυτα τα android media player να περασεις τουλαχιστον ανεπισημα αν δεν υπαρχει επισημα την 4.x?

Καλησπέρα ,

Υπάρχει μία τηλεώραση LCD που δεν έχει ψηφιακό δέκτη .

θέλουμε μία συσκευή που να μπορεί να πάιξει ταινίες 1080p από το USB αλλά επίσης να μπορεί να δώσει το ψηφιακό τηλεοπτικό σήμα στην τηλεώραση .

Μedia player που να παίζει άνετα τα γνωστά format και να είναι και ψηφιακός δέκτης .
Αν Ναι --> Υπάρχει κάποιος που να έχει πέραν της hdmi έξοδο RCA για τον ήχο , μίας και ο ενισχυτής είναι παλιός και απαιτείται RCA για stereo ήχο ( μέχρι να αναβαθμιστεί ).
Αν Ναι --> Μπορεί ο PLAYER - Ψηφιακό Δέκτης να βγαίνει με ελεύθερα internet μέσα από κάποιο browser για να ακούσει internet-radio ?
Αν ΟΧΙ --> μπορεί να συνδεθεί με κάποιο ipod - ipad - android phone μέσω wifi ή bluetooth να παίξει από εκεί μεσω stream υποθέτο radio ή τραγούδια ?
Σύνοψη :
Media player 1080p + Ψηφικός Δέκτης TV + Ιντερνετ ( ελεύθερο ) να παίζει Radio + Αναλογικές Εξόδους ... τιμή έως 150 euro

ζητάω πολλά ...

Yπάρχει και το θεριό της Egreat, το R6S στα 120 ευρώ.
http://www.kalemisbros.gr/egreat-r6s-media-player-full-hd-3d-android-os-1.4v-hdmi-usb-3.0.html
Το μηχάνημα είναι η επιτομή της ευχρηστίας και παίζει κυριολεκτικά τα πάντα.

Παίζει τα πάντα αρκεί να μην είναι 24p; :p

Καλό φαίνεται αλλα μάλλον δεν μπορεί να πάρει Linuxακι, έτσι δεν είναι;

Eγώ το έχω αφήσει στο 1080p/60Hz σε μόνιμη βάση και δεν βλέπω κάτι άσχημο στην κίνηση.
Βέβαια, μπορεί να έχω και στραβωμάρα.:antlers:
Το firmware του νομίζω ότι έχει φτάσει στην έκδοση 3.χ, τώρα εγώ δεν ξέρω και πολλά πράγματα τι σημαίνουν αυτά τα νούμερα.
Για περαιτέρω λεπτομέρειες υπάρχει το νήμα του, όπου ο AlexT ξέρει τα πάντα.:2thumb22sup:
Αν κάποιος το πάρει από το οξωτερικό στα 60 περίπου ευρώ, προφανώς δεν έχει αντίπαλο ούτε με το κιάλι.

τελικα πηρα το med600x3d αυριο θα το εχω :)

Πολυ καλο σαν πρωτη εντυπωση εχω ακομα καποιες αποριες αλλα θα τις λυσω ή θα ρωτησω εβαλα να παιξει το Game of Thrones Full HD 1080p me 5.1 ηχο DTS και ηταν σουπερ.....χιλια ευχαριστω που με βοηθησατε να παρω μια σωστη επιλογη

Καλησπέρα,

Θα ήθελα τις προτάσεις σας για ένα Media player οικονομικό, το οποίο θα συνδέω στον Pioneed VSX-821 με HDMI (ο ενισχυτής αποκωδικοποιεί όλα τα HD Format).

Το media player δεν με ενδιαφέρει να έχει wi-fi, ethernet κλπ. Με ενδιαφέρει μόνο να στέλνει στον ενισχυτή HD format ήχου καθώς και να υποστηρίζει BD iso ή και full blu ray MKV.

Ευχαριστώ προκαταβολικά