Αγορα νεου Media Player: "Ποιο να αγοράσω?"

Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Γεια και χαρα.Το ενδιαφερον για αγορα player με οδηγησε στο φορουμ οποτε ειναι και το 1ο μου ποστ.Μαλλον ειμαι για egreat r6 αλλα απ'οτι διαβαζω εχει θεματακια με dlna.Εχω μια 60αρα LG και το μονο που δεν κανει ειναι να παιζει idx/sub υποτιτλους ,με αποτελεσμα να κουραζεται το ματι σε 3d ταινια με srt υποτιτλους.Αυτο που θελω ειναι βεβαια να παιζει τα παντα + 3d και να υποστηριζει dlna χωρις κοληματα σε ολα τα formats.Υπαρχει κατι αξιοπιστο?Ταβανι βαζω τα 160 αλλιως θα παω σε egreat και σε δυσκολα formats θα δουλευω usb.

Γεια και χαρα.Το ενδιαφερον για αγορα player με οδηγησε στο φορουμ οποτε ειναι και το 1ο μου ποστ.Μαλλον ειμαι για egreat r6 αλλα απ'οτι διαβαζω εχει θεματακια με dlna.Εχω μια 60αρα LG και το μονο που δεν κανει ειναι να παιζει idx/sub υποτιτλους ,με αποτελεσμα να κουραζεται το ματι σε 3d ταινια με srt υποτιτλους.Αυτο που θελω ειναι βεβαια να παιζει τα παντα + 3d και να υποστηριζει dlna χωρις κοληματα σε ολα τα formats.Υπαρχει κατι αξιοπιστο?Ταβανι βαζω τα 160 αλλιως θα παω σε egreat και σε δυσκολα formats θα δουλευω usb.

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/101793-Mede8er-MED600X3D

Ήμουν σε αναζήτηση για ένα media player για την τηλεόραση αλλά μιας και τέλη του μηνός έρχεται κι' εδώ το ψηφιακό σήμα, θα ήθελα μια συσκευή που να τα συνδυάζει. Αυτό που θέλω να κάνει είναι να παίζει mkv με DTS από USB, ελληνικούς υπότιτλους, να είναι απλό στη χρήση και γρήγορο και αν είναι δυνατόν να έχει ελληνικά. Δε νομίζω να ζητάω κάτι παράλογο, για τους γονείς μου προορίζεται. Για τη δουλειά που το θέλω το Appstreamer με καλύπτει ή κοιτάω για κάτι άλλο; Thanks

Μάλλον θα είναι πιο φρόνιμο να βρεις dvbt δεκτές που να παιζουν mkv&dts αφού στα media players η χρηση αυτή είναι συμπληρωματικη και ενδέχεται να έχει καθυστερήσεις, να μην είναι πολύ εύκολη στην χρήση κλπ.

Μάλλον θα είναι πιο φρόνιμο να βρεις dvbt δεκτές που να παιζουν mkv&dts αφού στα media players η χρηση αυτή είναι συμπληρωματικη και ενδέχεται να έχει καθυστερήσεις, να μην είναι πολύ εύκολη στην χρήση κλπ.

Υπάρχει κάποια πρόταση;

Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Τελικά το YouTube με ποια τσιπάκια συνεργάζεται χωρίς πρόβλημα; Με Realtek έχει θέμα. Με Sigma, ARM, άλλο;
Το med που έχει realtek παίζει κανονικά YouTube, προχθές το δοκίμαζα

Καλησπερα παλιος χρηστης wd player σκεφτομαι κατι καλυτερο εχω πολυ καλη αποψη για mede8er 800x3d ειμαι ανοικτος σε προτασεις.

Πιστεύετε πως υπάρχει κάποιο νεό mp που αξίζει την αναμονή?
πχ pch A410Pro, Dune Max3D ή κάποιο άλλο;
Τα λεφτά πολλά βέβαια ...αλλά λέμε τώρα.

Πιστεύετε πως υπάρχει κάποιο νεό mp που αξίζει την αναμονή?
πχ pch A410Pro, Dune Max3D ή κάποιο άλλο;
Τα λεφτά πολλά βέβαια ...αλλά λέμε τώρα.

Απολύτως κανένα ...
Περιμένουμε να δουμε τι θα κανει η επόμενη γενιά...

Απάντηση: Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Απολύτως κανένα ...
Περιμένουμε να δουμε τι θα κανει η επόμενη γενιά...

δεν βλέπω σύντομα επόμενη γενιά... όλοι ποντάρουν στα android...

Re: Απάντηση: Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

δεν βλέπω σύντομα επόμενη γενιά... όλοι ποντάρουν στα android...

android media players?
Κανεις δεν ποντάρει εκει για σοβαρες καταστάσεις ... (3d,δικτυο κλπ)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

android media players?
Κανεις δεν ποντάρει εκει για σοβαρες καταστάσεις ... (3d,δικτυο κλπ)

... γι'αυτό και δεν βλέπω να έρχεται σύντομα νεότερη γενιά επεξεργαστών...

Οσοι κατασκευαστές έβγαλαν νέα μοντέλα πρόσφατα, είναι όλα android. Τώρα το ότι δεν είναι σοβαρές... κάτι πρέπει να βγάλουν, πόσες πια "νέες" συσκευές θα φτιάξουν με το 1186 και τα 867Χ? Διετία κλείσανε αυτά τα SoCs...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ!
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΗΤΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ.
ΕΧΩ ΜΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΑ ΨΗΦΙΑΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ, ΑΚΌΜΗ ΕΧΩ ΈΝΑ LAPTOP ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΥΡΑ HDMI.
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΕΤΥΧΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΑΦΟΒΑ ΤΑΙΝΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ LAPTOP ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΝΑ ΠΙΑΝΕΙ ΤΑ ΨΗΦΙΑΚΑ.

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ:

1- ΝΑ ΠΑΡΩ MEDIA PLAYER ΜΕ WIFI KAI ΝΑ ΠΑΙΖΩ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΣΤΟ INTERNET H' TΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΤΡΟΠΟ ΜΕ VGA TO HDMI CONVERTER?

2-ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΟ ΝΑ ΠΑΡΩ MEDIA PLAYER ΝΑ ΨΑΞΩ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΝΣΩΜΑΤΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΨΗΦΙΑΚΟ ΔΕΚΤΗ Η' ΝΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΔΥΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ?

3- ΕΧΩ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ RDS ΕΝΙΣΧΥΤΗ ΜΕ ΗΧΕΙΑ HOME CINEMA, ΘΑ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ MEDIA PLAYER ΣΤΗΝ ΣΥΝΔΕΣΗ?

ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΣΑΝ ΠΙΟ ΕΜΠΕΙΡΗ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ MEDIA PLAYER

Καλησπερα κατοχος παλιου wd media player ενδιαφερομαι για αγορα νεου εως 200 euro.καμια προταση?????

Re: ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ MEDIA PLAYER

Mede8er MED600X3D ή το MED800X3D αν θες εσωτερικό σκληρό.

Καλησπέρα! Υπαρχει καποιος player εξισου καλος ή καλύτερος, ανεξαρτήτως χρημάτων, και φυσικα να πέρνει εσωτερικό σκληρό??

Αν θέλεις και 3D όχι. Είναι μονόδρομος η επιλογή του ;-)

Έχω ήδη ένα Egreat M31B, εδω και 5-6 χρόνια(πάλιωσε αρκετά), και τωρα θέλω να το βάλω στο υπνοδωμάτιο και να βάλω κάτι πιο "Hi END" στο σαλόνι. Έριξα μια ματιά στο φορουμ και στο ιντερνετ γενικά και το MED800X3D μου άρεσε πολύ, και απο θέμα specs αλλα μου έκανε και το κλικ! Υπάρχουν όμως και τα πιο τσιμπημένα σε τιμή Dune HD Base 3D και το Popcorn Hour A-400 που αν καταλαβα θα βγει σε λίγες(δεν ειμαι σίγουρος γι αυτό). Αξίζουν αυτά ή όχι, τι προτείνεται ρε πάιδες? Βλέπω οτι έχεται ασχοληθεί αρκετά και υπάρχει αρκετή συσωρευμένη γνώση και εμπειρία!