Αγορα νεου Media Player: "Ποιο να αγοράσω?"

Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

post #2993
Σε ευχαριστω πολυ φιλε για την τοσο γρηγορη απαντηση αλλα νομιζω ειπα ΦΤΗΝΑ και ολα αυτα που προτεινει το παλικαρι κοστιζουν απο 80 ευρω και πανω κατι που δεν μπορω να διαθεσω.

Re: Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Σε ευχαριστω πολυ φιλε για την τοσο γρηγορη απαντηση αλλα νομιζω ειπα ΦΤΗΝΑ και ολα αυτα που προτεινει το παλικαρι κοστιζουν απο 80 ευρω και πανω κατι που δεν μπορω να διαθεσω.

Αυτό που θέλεις δεν υπάρχει στα λεφτά που διαθετεις.Τα έχουμε πει χίλιες φορές...

Πλεον δεν θελω ολα τα αλλα που ειχα γραψει μονο να παιζει οποιουδηποτε ειδους 3d ταινιες, υποτιτλους κκαι να εχει θυρα δικτυου τιποτα αλλο.

Κάτω από 80 ευρώ και 3D η λύση είναι μία...

Viewmaster.jpg

Χα χα χα χα γελασαμε παλι...

Μπορουμε να μιλησουμε ΣΟΒΑΡΑ τωρα ομως.

Μπορει οι ενσωματομενοι media players που εχουν οι 3d tv να ειναι αθλιοι αλλα παιζουν μια χαρα τα m2ts 3d frame packing αρχεια κατι που φτηνα media players δυστυχως δεν κανουν.

Δεχομαι οτι μπορει να ΜΗΝ παιζουν ολα τα αρχεια σωστα ακομα και αν ειναι απλα 1080 mkv αρχεια αλλα τι να κανουμε λεφτα για ακριβους media player που να παιζουν τα παντα δεν εχουμε.....

Last edited:

Μπορει οι ενσωματομενοι media players που εχουν οι 3d tv να ειναι αθλιοι αλλα παιζουν μια χαρα τα m2ts 3d frame packing αρχεια κατι που φτηνα media players δυστυχως δεν κανουν.

Δεχομαι οτι μπορει να ΜΗΝ παιζουν ολα τα αρχεια σωστα ακομα και αν ειναι απλα 1080 mkv αρχεια αλλα τι να κανουμε λεφτα για ακριβους media player που να παιζουν τα παντα δεν εχουμε.....

Ουτε αλλες λύσεις με τα δεδομένα σου έχεις όμως.
Όταν αλλάξουν τα δεδομένα , θα ξέρεις και τι να πάρεις,μιας και τα εχουμε πει παρα πολλές φορες.

Πλεον δεν θελω ολα τα αλλα που ειχα γραψει μονο να παιζει οποιουδηποτε ειδους 3d ταινιες, υποτιτλους κκαι να εχει θυρα δικτυου τιποτα αλλο.

Σοβαρά σου λένε τα μέλη και οι διαχειριστές πως δεν υπάρχει media player κάτω από 80 ευρώ.

Απλά εσύ δεν το έχεις πάρει σοβαρά και εξακολουθείς να πιέζεις τους χρήστες για χαμηλότερη τιμή

σαν να έχουν δικό τους κατάστημα, και δεν κατεβάζουν τις τιμές.

Θα συνιστούσα να σταματήσει εδώ το παιχνίδι.

Ισως αν παλιωσει κι αλλο το MED600X3D να πεσει κι αλλο η τιμη του.

Θα το ψαχνω κατα καιρους και εβελπιστω να πεσει η τιμη του μιας και σκεφτομουν πολυ σοβαρα να παρω το wd tv live gen3 αλλα οταν μου ειπαν οτι ΔΕΝ παιζει frame packing m2ts αρχεια μου κοψανε τα φτερα για την αγορα του.

Ισως αν παλιωσει κι αλλο το MED600X3D να πεσει κι αλλο η τιμη του.

Θα το ψαχνω κατα καιρους και εβελπιστω να πεσει η τιμη του μιας και σκεφτομουν πολυ σοβαρα να παρω το wd tv live gen3 αλλα οταν μου ειπαν οτι ΔΕΝ παιζει frame packing m2ts αρχεια μου κοψανε τα φτερα για την αγορα του.

To πληρέστερο διαθέσιμο media player που μπορείς να πάρεις αυτή τη στιγμή για αυτά που χρειάζεσαι είναι το MED600X3D. Δεν νομίζω να πέσει η τιμή του στο επίπεδο που αναζητάς...

Σε τι τιμη πιστευεις οτι θα πεσει?

Απ' οτι εψαξα κοστιζει 160 ευρω καινουργιο τωρα ετσι δεν ειναι?

Σε τι τιμη πιστευεις οτι θα πεσει?

Απ' οτι εψαξα κοστιζει 160 ευρω καινουργιο τωρα ετσι δεν ειναι?

Για να πέσει η τιμή ενός καινούριου προιόντος ή ο Ελληνας εισαγωγέας θα έχει στοκ πολύ κατά την ανακοίνωση νέου προιόντος ( πράγμα απίθανο ) ή ο κατασκευαστής για τον ίδιο λόγο ( πράγμα πάλι απίθανο) Οπότε μόνο μεταχειρισμένο εάν το βρείς. 160 ευρώ είναι μια λογική τιμή για αυτά που προσφέρει, άσχετα εάν δεν τα έχουμε όλοι πλέον να τα διαθέσουμε....Αυτά.

Εννοειτε οτι μιλαω για μεταχειρισμένο.

Δεν θα μπορουσα να εχω την απαιτησει να πεσει η τιμη του καινούργιου για να το αγορασω εγω.

Εννοειτε οτι για μεταχειρισμένο μιλαω.

Δεν υπάρχουν standards. Κάτω από 160 euro είναι πλέον στην κρίση και την θέληση αυτού που πουλάει και στην διαπραγματευτική ικανότητα και των δύο .

Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Fits η κουβέντα αυτή τελειώνει εδώ.
Το κουρασαμε πολύ το θέμα σου.
Ψαξε τις αγγελίες μπας και βρεις κάτι.Εδω δεν είμαστε ούτε μαγαζί, ουτε site αγγελιών.

Ποτε δεν ειπα οτι ειναι κατΙ απο τα δυο.

Ειναι δηλαδη τοσο κακο που ρωταω την αποψη σας σαν ποιο εμπειροι ετσι...

Συγνωμη αλλα νομιζα οτι αυτο το φορουμ ειναι για ανταλλαγη αποψεων, ιδεων και εμπειριων για πολλα θεματα και κυριως για media players αλλα με αυτη σου τη σταση που αποδεικνύεις το εντελως αντιθετο.

Ναι δεν αντιλεγω ειμαι λιγο εως πολυ πριξας σε καποια θεματα αλλα αυτο δεν αναιρει αυτο που ειπα ποιο πανω.

υπάρχει και αυτό Egreat R6S 3D που είναι το φθηνότερο και νομίζω ότι κάποιος μπορεί να το βρει κάτω από 100 ευρώ στο ebay

Ποτε δεν ειπα οτι ειναι κατΙ απο τα δυο.

Ειναι δηλαδη τοσο κακο που ρωταω την αποψη σας σαν ποιο εμπειροι ετσι...

Συγνωμη αλλα νομιζα οτι αυτο το φορουμ ειναι για ανταλλαγη αποψεων, ιδεων και εμπειριων για πολλα θεματα και κυριως για media players αλλα με αυτη σου τη σταση που αποδεικνύεις το εντελως αντιθετο.

Ναι δεν αντιλεγω ειμαι λιγο εως πολυ πριξας σε καποια θεματα αλλα αυτο δεν αναιρει αυτο που ειπα ποιο πανω.

Απεναντίας, σε έχουν όλοι καλύψει σε όποιες απορίες/σχόλια έχεις κάνει. Το ότι είναι αντικειμενικά αδύνατο να σου το παραδώσουν στην πόρτα σου δεν είναι λόγος να ισοπεδώνεις την προσφορά των όσων έχουν ασχοληθεί με το θέμα σου ούτε και του φόρουμ....

υπάρχει και αυτό Egreat R6S 3D που είναι το φθηνότερο και νομίζω ότι κάποιος μπορεί να το βρει κάτω από 100 ευρώ στο ebay
Ναι αλλα παιζει 3d frame packing αρχεια?
Αν ναι τοτε να προβω στην αγορα του αν το βρω σε καλη τιμη.

Απεναντίας, σε έχουν όλοι καλύψει σε όποιες απορίες/σχόλια έχεις κάνει. Το ότι είναι αντικειμενικά αδύνατο να σου το παραδώσουν στην πόρτα σου δεν είναι λόγος να ισοπεδώνεις την προσφορά των όσων έχουν ασχοληθεί με το θέμα σου ούτε και του φόρουμ....
Γιατι ΜΟΝΙΜΟΣ ΒΑΖΕΤΕ ΛΟΓΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΕΙ????

Δεν ισοπεδωσα κανενως την βοηθεια ουτε ειπα ποτε μου οτι δεν με εχει βοηθησει αρκετα σε πολλα θεματα το φορουμ σας αλλα αλλο το ενα, αλλο το αλλο που λεω στο προηγουμενο ποστ μου.

Last edited:

φοράει realtek 1186 οπότε υποστηρίζει frame packing 3D