Αγορα νεου Media Player: "Ποιο να αγοράσω?"

Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

ευχαριστω την ξερετε αυτη την εταιρια μου φανηκε περιεργη ειναι αξιοποιστη?

ευχαριστω την ξερετε αυτη την εταιρια μου φανηκε περιεργη ειναι αξιοποιστη?

Επειδή εκ των πραγμάτων ( power buy ) την ξέρω προσωπικά - όπως και πολλοί άλλοι φίλοι εδώ στο forum - θεωρείται εξαιρετικά αξιόπιστη. :D

Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Επειδή εκ των πραγμάτων ( power buy ) την ξέρω προσωπικά - όπως και πολλοί άλλοι φίλοι εδώ στο forum - θεωρείται εξαιρετικά αξιόπιστη. :D

Θα συμφωνήσω απόλυτα

Καλησπέρα φίλος ενδιαφέρεται για media player μεχρι 200 ευρω αλλα με την προυποθεση να μπορεί να βάλει XBMC.Εχετε να προτείνεται κάποιο αξιόλογο;
ευχαριστω

Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

δεν υπάρχει κάτι
στο άλλο νήμα για android υπάρχει

Απάντηση: Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Καλησπέρα φίλος ενδιαφέρεται για media player μεχρι 200 ευρω αλλα με την προυποθεση να μπορεί να βάλει XBMC.Εχετε να προτείνεται κάποιο αξιόλογο;
ευχαριστω

Για XBMC, ή υπολογιστής, ή android ή raspberry pi... (και appleTV που έχω δει αναφορές, αλλά δεν ξέρω καθόλου τι παίζει εκεί) το καθένα με τα θετικά του και τα αρνητικά του.

δεν υπάρχει κάτι
στο άλλο νήμα για android υπάρχει

Για XBMC, ή υπολογιστής, ή android ή raspberry pi... (και appleTV που έχω δει αναφορές, αλλά δεν ξέρω καθόλου τι παίζει εκεί) το καθένα με τα θετικά του και τα αρνητικά του.

ok ευχαριστώ παιδιά

Μου ήρθε το Popcorn Hour C200! Για χρόνια έπαιζα με ένα Fantec MM-FHDL, άψογο αλλά πάλιωσε.. Δεν υποστηρίζει καν σκληρούς πάνω από 2ΤΒ. Το στήνω και σας λέω! Ευχαριστώ όλους για τις προτάσεις!

καλημερα ευχαριστω για την βοηθεια την τεταρτη θα εχω λογικα το med 600

Καλησπέρα, ψάχνω έναν οικονομικό media player (είτε καινούργιο, είτε μεταχειρισμένο) και έπεσε το μάτι μου στον FERGUSON ARIVA HDPLAYER 200A, τον βρήκα 39 .
Το μόνο που βρήκα σχετικό είναι μια κριτική στο e-shop.gr και έγραφε πως είναι πολύ καλός αλλα με προβλήματα στους ελληνικούς υπότιτλους.

Τον έχει δοκιμάσει κανείς να μου πει τη γνώμη του;

σε 3d ανεξαρτητου τιμης ποιος player ειναι αυτη τη στιγμη ο πιο αξιοπιστος/απροβληματιστος/ποιοτικος σε εικονα και ηχο;

σε 3d ανεξαρτητου τιμης ποιος player ειναι αυτη τη στιγμη ο πιο αξιοπιστος/απροβληματιστος/ποιοτικος σε εικονα και ηχο;

Απ'όσο γνωρίζω δεν έχει χαρακτηριστεί κανένας καλύτερος μέχρι στιγμής από τον Mede8er 600/800/100X3D . Πληρεί σε όλες τις απαιτήσεις που προδιέγραψες παραπάνω και έχει διαρκή υποστήριξη που καθιστά όποια πιθανά μελλοντικά προβλήματα παρουσιαστούν διαχειρίσιμα σε σύντομο χρόνο.

o 1000 εχει καμια ουσιαστικη διαφορα με τον 800 εκτος απο τον τροπο εισαγωγης του δισκου;

Απάντηση: Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

o 1000 εχει καμια ουσιαστικη διαφορα με τον 800 εκτος απο τον τροπο εισαγωγης του δισκου;

ανεμιστήρας

Επίσης :Στιβαρή, ποιοτική κατασκευή, 24/192 από optical

Ευχαριστω πολυ παιδια!!!

To μαύρο MED1000X3D είναι ξανά διαθέσιμο στην αγορά της Ευρώπης....αλλά οι κύριοι το ακρίβηναν λίγο. Το λέω γιατί το μαύρο είναι μακράν καλύτερο του ασημί.

το βρισκω στα 187,88 το ασημενιο, ειναι καλη τιμη φανταζομαι....
Εχει καποια διαφορα το μαυρο με το ασημι εκτος του χρωματος;