Αγορα νεου Media Player: "Ποιο να αγοράσω?"

Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

το βρισκω στα 187,88 το ασημενιο, ειναι καλη τιμη φανταζομαι....
Εχει καποια διαφορα το μαυρο με το ασημι εκτος του χρωματος;

Οχι....απλά - για μένα - είναι πιο όμορφο το μαύρο.

Για δισκο να προτιμησω σειρα red ήgreen;

Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Φίλη έχει wd tv HD πρέπει να είναι gen1 χωρίς ethernet. Πήρε δίσκο Western Digital My Passport 1TB USB 3.0 κ μια τον βλέπει μια όχι...
Το δοκίμασα κ εγώ κ μάλλον έχει θέματακι το player.
Tί λύση προτείνετε σε αντίστοιχο νεότερο player με usb3 support όσο πιο οικονομικά γίνεται;
παλι σε wd gen3;
ή υπάρχει τιπτ άλλο που να αξίζει, (το matchbox δε πιστεύω για 15ευρω λιγότερα / δεν εχει κ ethernet)

Re: Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Φίλη έχει wd tv HD πρέπει να είναι gen1 χωρίς ethernet. Πήρε δίσκο Western Digital My Passport 1TB USB 3.0 κ μια τον βλέπει μια όχι...
Το δοκίμασα κ εγώ κ μάλλον έχει θέματακι το player.
Tί λύση προτείνετε σε αντίστοιχο νεότερο player με usb3 support όσο πιο οικονομικά γίνεται;
παλι σε wd gen3;
ή υπάρχει τιπτ άλλο που να αξίζει, (το matchbox δε πιστεύω για 15ευρω λιγότερα / δεν εχει κ ethernet)
Ρίξε μια ματιά αν έχεις βάλει το τελευταίο firmware.

...του έβαλα το "τελευταίο" fw ήταν το 1,03 του ...2009 lol. Πρίν είχε το 1,2,7 αν θυμάμαι καλά. Μετά ήταμ ακόμη πιο δύσκολο στο να βλέπει τα usb. Aσε που δε γίνοταν να είναι κ τα δύο συνδεμένα. Ήθελε ή πίσω ή στο πλαίνο και πάλι όχι πάντα με επιτυχία...

Καλημέρα προσπαθω να αγοράσω ενα Μedia Player κ εχω μπερδευτει αρκετα!
Δεν υπάρχει κατι στανταρ κ να το πληρωσω παραπανω αλλα να ξέρω τα εξείς:
1) Δεν θα έχω πρόβλημα με τους srt υπότιλους στα ελληνικά
2) θα παίζει όλα τα mkv mp4 αρχεία απροβλημάτιστα και χωρις κωλυματα σπασίματα
3) θα συνδέεται με το router μου μεσω wifi για να μήν παιρνω με το στικακι τις ταινιες μια μια και να τις παιζω.
Υπάρχει κατι τετοιο;;
Ευχαριστώ!

Καλημέρα προσπαθω να αγοράσω ενα Μedia Player κ εχω μπερδευτει αρκετα!
Δεν υπάρχει κατι στανταρ κ να το πληρωσω παραπανω αλλα να ξέρω τα εξείς:
1) Δεν θα έχω πρόβλημα με τους srt υπότιλους στα ελληνικά
2) θα παίζει όλα τα mkv mp4 αρχεία απροβλημάτιστα και χωρις κωλυματα σπασίματα
3) θα συνδέεται με το router μου μεσω wifi για να μήν παιρνω με το στικακι τις ταινιες μια μια και να τις παιζω.
Υπάρχει κατι τετοιο;;
Ευχαριστώ!
wd tv live gen3, έχει και ενσωματωμένο δέκτη wifi.

wd tv live gen3, έχει και ενσωματωμένο δέκτη wifi.
Μιλαμε για αυτόν εδω;
Καλος φαινεται θέλει κ σκληρό δίσκο ή παίζει κ έτσι;
στο wifi θα την παίζει την ταινία καλα;;

Ναι αυτός είναι.
Παίζει ταινίες και από τον δίσκο (αν εννοείς αυτό) αν τον συνδέσεις στην μια από τις δύο usb θύρα που έχει,
και από δίκτυο ενσύρματα ή ασύρματα.
Δεν θα έχεις πρόβλημα μέσω wifi εκτός από βαριά αρχεία(1080p).

Καλησπέρα παιδιά, παρακολουθώ καιρό το forum για πληροφορίες αλλά πρώτη φορά γραφώ σε κάποιο νήμα. Είμαι κάτοχος ενός wd tv (gen 2) και σκέπτομαι να αναβαθμίσω. Είμαι ανάμεσα σε MED600X3D WiFi και MED800X3D WiFi. Δεν με ενδιαφέρει να βάλω κάποιο εσωτερικό σκληρό, ο μονός λόγος που σκέπτομαι για το 800 είναι η usb3 θύρα. Πιστεύετε ότι αξίζει να δώσω κάποια παραπάνω λεφτά για αυτό; Θα μου προσφέρει κάτι παραπάνω μελλοντικά έναντι των usb2 θυρών (ο σκληρός που χρησιμοποιώ είναι usb3). Επίσης περά από αυτών των 2 διαφόρων υπάρχει κάποια άλλη βασική διάφορα του 800. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Έχω το 600 και το συνδέω με docking station στο οποίο βάζω τους δίκους με τις ταινίες.
Δεν έχει παρουσιάσει κανένα πρόβλημα (μέχρι σήμερα).
Προσωπικά, δεν θα έδινα τα χρήματα για το 800, αλλά αυτά είναι επιλογές καθενός.

Καλησπέρα παιδιά, παρακολουθώ καιρό το forum για πληροφορίες αλλά πρώτη φορά γραφώ σε κάποιο νήμα. Είμαι κάτοχος ενός wd tv (gen 2) και σκέπτομαι να αναβαθμίσω. Είμαι ανάμεσα σε MED600X3D WiFi και MED800X3D WiFi. Δεν με ενδιαφέρει να βάλω κάποιο εσωτερικό σκληρό, ο μονός λόγος που σκέπτομαι για το 800 είναι η usb3 θύρα. Πιστεύετε ότι αξίζει να δώσω κάποια παραπάνω λεφτά για αυτό; Θα μου προσφέρει κάτι παραπάνω μελλοντικά έναντι των usb2 θυρών (ο σκληρός που χρησιμοποιώ είναι usb3). Επίσης περά από αυτών των 2 διαφόρων υπάρχει κάποια άλλη βασική διάφορα του 800. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Πάρε το 600αρι...

Τελικά ποιο είναι το καλύτερο firmware για το gen 2?

Γεια χαρά και από μένα . Ενδιαφέρομαι για ένα μικρό media player και η αλήθεια είναι ότι χάθηκα . Σαν απαιτήσεις , να υποστηρίζει τα κλασσικά φορματ που κυκλοφορούν στα τορρεντάδικα avi mkv κλπ , να έχει hdmi έξοδο και usb in , ανάλυση προφανώς Full HD και τηλεχειριστήριο που να πιάνει σε 2-3 μέτρα . 3D δεν με ενδιαφέρει . Από φορμάτ ήχου και εξόδους δεν πολυκάτεχω αλλά επειδή θα παίζει κατά κανόνα σε μια 32" τετραετίας μιλάμε για δικάναλο . Αυτό που κυρίως με ενδιαφέρει είναι να είναι μαζεμένο μια και πιθανόν να το κουβαλάω συχνά πυκνά . Αφήστε τις προτάσεις σας και απο εκεί και περά θα ψαχτώ μόνος μου . Κατά προτίμηση απο Ελληνικά μαγαζιά , ιντερνετικά ή μη . Διαθέσιμα 50-100 .

Ευχαριστώ

Καλησπέρα κι από 'μένα ή μάλλον... καλημέρα στους ξενύχτηδες (όσοι είναι ακόμα ξάγρυπνοι).
Εδώ και καιρό, έχω βάλει αυτή τη κατηγορία συσκευών στο μάτι, λόγω διαμονής σε πολυκατοικία της πόλης μου, όπου η οπτική της επαφή, δεν μου επιτρέπει να έχω εγκατάσταση δορυφορικού κατόπτρου, όπου θα ήθελα να λαμβάνω με ένα -έστω- απλό μοτέρ ολόκληρο το τόξο (καλομαθημένος, γάρ), πράγμα που είχα τη δυνατότητα στο πατρικό μου.
Αυτό που μ' ενδιαφέρει να έχει μια τέτοια συσκευή είναι:
α) Σύνδεση με το διαδίκτυο, τουλάχιστον για πλοήγηση και αναπαραγωγή των βίντεο από το youtube με λιγότερα κολλήματα, εαν είναι δυνατόν.
β) Αναπαραγωγή, όσο γίνεται περισσότερων αρχείων πολυμέσων, ακόμα και 3D (προαιρετικά, αλλά μ' ενδιαφέρει, από περιέργια, μια που έχω την "3-διάστατη" Samsung UE40EH6030).
γ) Στο θέμα των υπότιτλων, να έχει τη δυνατότητα ν' απεικονίζει τους εξωτερικούς υπότιτλους καί σε πλάγια μορφή.
Θα ήθελα να μου διευκρινίσει κάποιος από σας που έχει μηχάνημα με τις δυνατότητες που προανέφερα, ποιές γραμματοσειρές καθώς και τί κωδικοσελίδα (εαν το περιγράφω σωστά) χρησιμοποιεί ή αν είναι συμβατό με όλους του τους τύπους π.χ. ANSI, UTF-8 κτλ.
Με βάση αυτά που προανέφερα, ποιά ή ποιές μάρκες μου προτείνετε;
Υ.Γ. : Φυσικά μ' ενδιαφέρει και η υποστήριξη σε λογισμικό, μια που το έχω ψάξει στο forum.
Επίσης, θα ήθελα να μου αναφέρετε τις εντυπώσεις σας (θετικές ή μη), για να έχω κάποια εικόνα.
:fahne90:

Last edited:

Ενδιαφερομαι για media player που να παιζει ολα τα αρχεια εικονας που κυκλοφορουν σε torrent και να δεχεται υποτιτλους ελληνικους (το avi divx mkv h264 720p με ηχο απλο). Θα ηθελα προταση που να ειναι συμβατη με ασυρματο ιντερνετ. (Υ.Γ. Η τηλεοραση μου ειναι 720p). Δινω μεχρι 120 ευρω. Δωστε μου σας παρακαλω 3-4 επιλογες. Ευχαριστω εκ των προτερων.

Απάντηση: Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Γεια χαρά και από μένα . Ενδιαφέρομαι για ένα μικρό media player και η αλήθεια είναι ότι χάθηκα . Σαν απαιτήσεις , να υποστηρίζει τα κλασσικά φορματ που κυκλοφορούν στα τορρεντάδικα avi mkv κλπ , να έχει hdmi έξοδο και usb in , ανάλυση προφανώς Full HD και τηλεχειριστήριο που να πιάνει σε 2-3 μέτρα . 3D δεν με ενδιαφέρει . Από φορμάτ ήχου και εξόδους δεν πολυκάτεχω αλλά επειδή θα παίζει κατά κανόνα σε μια 32" τετραετίας μιλάμε για δικάναλο . Αυτό που κυρίως με ενδιαφέρει είναι να είναι μαζεμένο μια και πιθανόν να το κουβαλάω συχνά πυκνά . Αφήστε τις προτάσεις σας και απο εκεί και περά θα ψαχτώ μόνος μου . Κατά προτίμηση απο Ελληνικά μαγαζιά , ιντερνετικά ή μη . Διαθέσιμα 50-100 .

Ευχαριστώ

http://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/home-cinema/media-players/103088-crystal audio-mm-box-g και καθάρισες, καταπληκτικό μηχανηματάκι...το Bros-άκι το έχεις ακόμα; :ernaehrung004:

Καλησπέρα -και πάλι- από 'μένα. Σχετικά με το ερώτημα που έθεσα, θα προσπαθήσω να το απλοποιίσω. Το πρώτο που μ' ενδιαφέρει και θέλω -προαιρετικά- απάντηση (εαν είναι δυνατόν) από όσο γίνεται πιό πολούς κατόχους media-player κόστους εως 100 , είναι εαν όλα έχουν την δυνατότητα να εμφανίζουν καί "πλάγιους" (italic) υπότιτλους ή ακόμα κι έγχρωμους (εννοώ τους εξωτερικούς π.χ. "SubRip"-".srt" κ.τ.λ.) και στη συνέχεια τα υπόλοιπα! Ένας από το forum, που να είχε χρησιμοποιήσει παραπάνω από ένα και από διαφορετικούς κατασκευαστές, θα με διαφώτιζε!