Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)
Καλησπέρα κι από 'μένα ή μάλλον... καλημέρα στους ξενύχτηδες (όσοι είναι ακόμα ξάγρυπνοι).
Εδώ και καιρό, έχω βάλει αυτή τη κατηγορία συσκευών στο μάτι, λόγω διαμονής σε πολυκατοικία της πόλης μου, όπου η οπτική της επαφή, δεν μου επιτρέπει να έχω εγκατάσταση δορυφορικού κατόπτρου, όπου θα ήθελα να λαμβάνω με ένα -έστω- απλό μοτέρ ολόκληρο το τόξο (καλομαθημένος, γάρ), πράγμα που είχα τη δυνατότητα στο πατρικό μου.
Αυτό που μ' ενδιαφέρει να έχει μια τέτοια συσκευή είναι:
α) Σύνδεση με το διαδίκτυο, τουλάχιστον για πλοήγηση και αναπαραγωγή των βίντεο από το youtube με λιγότερα κολλήματα, εαν είναι δυνατόν.
β) Αναπαραγωγή, όσο γίνεται περισσότερων αρχείων πολυμέσων, ακόμα και 3D (προαιρετικά, αλλά μ' ενδιαφέρει, από περιέργια, μια που έχω την "3-διάστατη" Samsung UE40EH6030).
γ) Στο θέμα των υπότιτλων, να έχει τη δυνατότητα ν' απεικονίζει τους εξωτερικούς υπότιτλους καί σε πλάγια μορφή.
Θα ήθελα να μου διευκρινίσει κάποιος από σας που έχει μηχάνημα με τις δυνατότητες που προανέφερα, ποιές γραμματοσειρές καθώς και τί κωδικοσελίδα (εαν το περιγράφω σωστά) χρησιμοποιεί ή αν είναι συμβατό με όλους του τους τύπους π.χ. ANSI, UTF-8 κτλ.
Με βάση αυτά που προανέφερα, ποιά ή ποιές μάρκες μου προτείνετε;
Υ.Γ. : Φυσικά μ' ενδιαφέρει και η υποστήριξη σε λογισμικό, μια που το έχω ψάξει στο forum.
Επίσης, θα ήθελα να μου αναφέρετε τις εντυπώσεις σας (θετικές ή μη), για να έχω κάποια εικόνα.:fahne90: