Παιδιά μια βοήθεια ...αυτή την στιγμή ποιος θεωρείτε ο καλύτερος player ανεξάρτητου τιμής...και μιλάω ένα μηχάνημα που overall να ειναι το καλύτερο σε σχέση με κάποιο αλλο...θα ήθελα να μου δώσετε ένα τοπ 3......
Σας ευχαριστώ...και 2d και 3d....αλλα ποιο πολύ 2d...απροβλημάτιστο video....
Παιδιά μια βοήθεια ...αυτή την στιγμή ποιος θεωρείτε ο καλύτερος player ανεξάρτητου τιμής...και μιλάω ένα μηχάνημα που overall να ειναι το καλύτερο σε σχέση με κάποιο αλλο...θα ήθελα να μου δώσετε ένα τοπ 3......
Σας ευχαριστώ...και 2d και 3d....αλλα ποιο πολύ 2d...απροβλημάτιστο video....
Καλησπέρα παιδιά.
Έχω ένα WD live gen2 και ο οποίος πλέον μου έχει σπάσει τα νεύρα. Σε πάρα πολλές ταινίες από σκληρό 2,5" USB 3.0 κολλάει σε άσχετα σημεία και αναγκάζομαι να δω το έργο σε ένα Crypto DVB-T οπού εκεί παίζει μια χαρά.
Όποτε σκέφτομαι μια ανανέωση και είμαι ανάμεσα στις εξής επιλογές: MED600/MED800 ή Popcorn-hour A-300. Επίσης σκέφτομαι και το WD live gen3 αν και με τα προβλήματα που αντιμετωπίζω έχω λίγο μπουχτίσει με την WD (και σε NAS που είχα και χάλασαν πάρα πολύ γρήγορα).
Στο Media Player έχω συνδέσει μέσω optical ένα Home cinema 5.1 αν και από ότι γνωρίζω το WD gen2 δεν παίζει DTS.
Το θέμα 3d δεν με πολύ απασχολεί σε αυτό το χρονικό σημείο. Σημαντικό είναι να παίζει όλα τα αρχεία να μη κολλάει και να έχει καλή εικόνα. Γνωρίζω ότι τα MED600 δεν παίζουν DivX κάτι που είναι σχεδόν λόγος απόρριψης των.
Δεν με πειράζει να ξεφύγω από το budget των 80-90 Ευρώ περίπου που είναι το WD live gen3 ΑΝ όμως αξίζει. Επίσης έχω βαρεθεί με τα προβλήματα με το WD gen2 και θέλω μια λύση που να λειτουργεί πάντα. Το θέμα είναι αν αξίζει το A-300 τη διπλάσια τιμή, τι δηλαδή προσφέρει παραπάνω.
Ευχαριστώ.
Φίλε εγώ έχω 3 WD tv live ( τα τετράγωνα τα τελευταία) και τα 3 παίζουν πολύ καλά όλα τα βίντεο και ματρόσκες ασυμπίεστες ( από 16 - 40+GB) ΑΛΛΑ μόνο από την εμπρός θύρα USB. Στην πίσω θύρα κολλάνε συνέχεια και μπλοκάρει όλο το σύστυμα. Εκεί παίζουν καλά τα USB στικάκια με βίντεο κάτω του ενός GB. Για δοκίμασέ το.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.