Αγορα νεου Media Player: "Ποιο να αγοράσω?"

Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Γεια σας παιδια. Θελω και γω τα φωτα σας για αγορα media player. Εχω μολις αγορασει ενα projector Epson TW6600 k το χω βαλει στο σαλονι με σταθερη οθονη(μις και δεν ηθελα να παιζω εναλλαξ με TV). επειδη εχω φτιαξει και μια συνθεση, προσπαθω να βαλω ολα τα μηχανηματα μεσα και να αποφυγω να εχω και ενα λαπτοπ ανοιχτο στο σαλονι. Αυτα που ζηταω και θελω να μου πειτε προς τα που να κινηθω:
1. θα μ'ενδιεφερε να μπορω να μετατρεψω τον Projector σε smart TV. Εχω samsung και μ'αρεσει το λογισμικο της χωρις αυτο να σημαινει οτι δεν ειμαι ανοιχτος σε κατι αλλο.
2. Καλη εικονα, οχι 4κ μιας κ δε το σηκωνει ο Epson.
3. 3D αν ειναι δυνατον.
4. Υποστηριξη σκληρου δισκου 2ΤΒ(ο ψηφιακος αποκωδικοποιητης δε τον αναγνωριζει)
5. Αν δεν προτεινετε κατι σε smart οπωσδηποτε υποστηριξη kodi ή XBMC αν προτιματε.

Πιστευετε οτι πρεπει να παω κατι σε στυλ media player Της samsung η σ'αυτα τα box με android?.
Περιμενω τις αποψεις σας.

Για οικονομική λύση με 3d + hd audio κοιταξε το med8er x600 .
Για πιο "καλή λύση" πας σε htpc.

Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Γειά σας παιδιά καιρό τώρα σκέφτομαι να αλλάξω το wd tv 1gen το οποίο τοοοσα χρόνια έχει παίξει τα πάντα και το μόνο που με ξενερωνε πάντα ήταν ότι ζοριζοταν με τον dts ήχο το οποίο αναγκαζόμουν να κάνω remux για να το παίζει.
Θεωρώ λοιπόν ότι έφτασε η ώρα. Λεφτά δεν υπάρχουν και επειδή το λαπτοπ με το xbmc παρέδωσε πνεύμα θέλω τα φώτα σας για ένα οικονομικό player το οποίο θα έχει πολύ καλο ήχο,πολύ καλή εικόνα, οπωσδήποτε οπτική ίνα και hdmi(θα συνδεθεί σε ένα pioneer vsx-lx60).streaming ταινίες ΔΕΝ βλέπω.Αυτα! Τώρα αν έχει και περιβάλλον στυλ xbmc (στην οικονομική πάντα τιμή αγοράς) θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα.
Sorry για το μακροσκελές σχολιο.

raspberry Pi2 με openelec, βέβαια δεν έχει οπτική αλλά τι την χρειάζεσαι αφού ο ενισχυτής έχει HDMI

Αυτό τι ακριβώς είναι? Μου βγάζει κάτι σαν board για pc.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

θέλω να έχει οπτική ίνα γιατί έχω ένα μικρό θέμα με το hdmi out του ενισχυτή και μέχρι να το φτιάξω παίζω με οπτική ίνα. Θα το είχα φτιάξει αλλά δεν περισσεύουν 100+ αυτή τη στιγμή.

έχω τώρα το wdtv 3rd gen με το οποίο ασύρματα βλέπω ότι ταινία έχω στους σκληρούς πάνω στο πισι.Όλα καλά ένα θέμα έχω και θέλω να ξέρω εάν θα υπάρχει θέμα και σε media player android πριν πάρω έναν.
λοιπόν στις ρυθμίσεις εξόδου του ψηφιακού ήχου έχει τρεις επιλογές stereo, digital output via optical only, digital output via HDMI only.
είναι συνδεδεμένο με την τιβί με hdmi και με οπτική με τον ενισχυτή ήχου.
έστω ότι χτες το είχα στην έξοδο από οπτική γιατί ήθελα να δω μια hd ταινία με καλό ήχο από τον ενισχυτή.
Σήμερα ο μικρός θέλει να δει ένα παιδικό που ο ήχος του είναι απλός στέρεο mpeg.εμ δεν ακούγεται! και πρέπει να μπω στο μενού του ήχου να αλλάξω την έξοδο του ήχου να ξανά βρω το αρχείο που έβλεπε ο μικρός.ολόκληρη φασαρία δηλαδή!
Στα android media players υπάρχει δυνατότητα ΧΩΡΊΣ να χαθεί το σημείο που έπαιζε η ταινία να αλλάξω την έξοδο ήχου και άμεσα να συνεχίσει η ταινία;
(έστω και με πμ στο υπάρχον σύστημα μου και στην εγκατάσταση που έχω υπάρχει άλλη λύση; εάν βάλω να φεύγει ο ήχος στην έξοδο από hdmi δηλαδή να περνάει από την πλάσμα Samsung 6100 ο ήχος θα περάσει μετά μέσω αυτής ΑΥΤΟΎΣΙΟΣ στον ενισχυτή;)

Καλησπέρα σε όλους. Με βλέπω να χρειάζομαι media player καθώς η tv μου έχει 1 usb, και 2 hdmi εισόδους και για να δω ταινίες/σειρές απλά έβαζα το usb stickακι. Εδώ και κάτι μέρες έχει αρχίσει να μην το βλέπει εύκολα και μάλλον δεν κάνει καλή επαφή, οπότε λέω να βάλω ένα μόνιμο hdmi πάνω.

Το βασικό που θα ήθελα είναι παίζει όσο το δυνατόν περισσότερα formats.

Έχετε κάτι να προτείνετε?

Ευχαριστώ προκαταβολικά!

ΥΓ. Θα ήθελα να μπορεί να δει και USB σκληρό χωρίς τροφοδοσία

Μόλις μου ήρθε το Zidoo X6 Pro από το Coolicool. 17 μέρες έκανε να έρθει. Να το στήσω τώρα και αυτό....

Ερώτηση...επειδή τελευταία βλέπω να κολλάει στο Ubox το Genesis ειδικότερα σε σειρές, εναλλακτικό πάροχο έχουμε?

Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους!

Έχω το MINIX NEO X8-H plus, και θέλω να δοκιμάσω κάτι καινούργιο.

Σκεφτόμουν να παω στο NEO U1... αλλά είδα το review του zidoo x6 pro και φαίνεται πολυ δυνατο.

Μ' ενδιαφέρει το wifi του να πιάνει καλά (δεν εχει εξωτερική κεραία βλεπω το zidoo) σε 802.11AC, να κανει auto-frame switch, να συχρονιζει ΑΨΟΓΑ εικονα-ήχο.

air mouse εχω το πολυ καλο air mouse minix.

Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά στο Club !

Θα εκτιμούσα ιδιαίτερα την άποψή σας στο εξής : Εχω δυστυχώς ακόμα μια τηλεόραση χωρίς MPEG4 (Samsung PS50A656T) και αναγκαστικά χρειάζομαι
media player με ενσωματωμένο tuner.

Παλιότερα είχα το ΙΑΜΜ NTR-S20 και το έδωσα (και το μετάνοιωσα) για ένα νεότερο ASUS O!Play Media Pro, το οποίο δεν με έχει ικανοποιήσει καθόλου
γιατί αφενός δεν υπήρξε ποτε firmware update και αφετέρου δεν είναι accessible μέσω δικτύου, το interface ειναι φτωχό (φτωχότερο του IAMM) και
πολλά άλλα. Εχω λοιπόν δυο λύσεις :

1) η πρέπει να αγοράσω καινούρια τηλεόραση και ενα σκέτο media player
2) ή να πάρω εναν σοβαρότερο media player + tuner

Έψαξα να πω την αλήθεια για άλλες λύσεις και εντόπισα το http://dune-hd.com/eng/products/set_top_boxes/41 που είναι ό,τι πρέπει, αλλά μάλλον πρόκειται για μοντέλο-φάντασμα που δεν υπάρχει στην αγορά (δεν το βρήκα πουθενά).

Η ερώτησή μου είναι : υπάρχει κάτι άλλο εκει έξω ; Θα με βοηθούσε πολύ οποιαδήποτε πρόταση !

Χρόνια πολλά.
Αν δεν σε ενοχλουν φτηνες κινέζικες υλοποιήσεις, μπορείς να δεις κάτι τέτοιο σαν αυτό που εχω εγω..
http://www.vigica.cc/products/andro...rt-tv-box-with-amlogic-s805-vigica-c100t.html
Πχ αυτό, http://www.aliexpress.com/...502006679.html ή κάποια νονέιμ κόπια του:
http://www.aliexpress.com/item/K1-T...-Terrestrial-TV-Receiver-DVB/32551235348.html

καλησπερα σε ολους και χρονια πολλα!εχω benq w1070 και προσφατα χαλασε ενα φτηνο lg media player που ειχα και σκεφτομουν για αγορα το med600 αλλα μολις τελειωσε απο το μοναδικο καταστημα που υπηρχε.ηθελα τη γνωμη σας αν αξιζει η διαφορα των 50ευρω για τον 800αρι η γενικα καποιο αλλο αξιολογο μηχανηματακι.Ειμαι σε σκεψη και για western oπωσ και για android box μαλλoν minix αλλα απο το τελευταιο ειμαι τελειως ασχετος ποιο πολυ με ενδιαφερει καλοσ ηχος και εικονα και λιγοτερο online περιεχομενο.Οι αποψεις σας θα με βοηθουσαν παρα πολυ!!!

Περίμενε κριτικές για το Minix NEO U1 από αγοραστές στο αντίστοιχο θέμα. Φαίνεται να είναι η καλύτερη επιλογή αυτή τη στιγμή ...

Kαλησπέρα και χρόνια πολλά! Μιας και έχω μπλεχτεί λίγο λόγω των πολλών android boxes που κυκλοφορούν στην αγορά, θα ήθελα την βοήθειά σας. Το μηχάνημα, θα στηθεί για τους δικούς μου (οπότε αποκλείουμε raspberry μιας και θα τους φανεί δύσκολο). Θα συνδεθεί προσωρινά με μία HD-TV 7ετίας, θα αλλαχθεί σύντομα οπότε θέλω το μηχανηματάκι να μπορεί να τρέξει άνετα και χωρίς σπασίματα 1080p ταινίες. Θα χρησιμοποιηθεί κυρίως για streaming μέσω kodi, browsing, youtube και κανένα παιχνιδάκι. Επίσης θα ήθελα να μπορεί να συνδεθεί με wifi στο δίκτυο, για να μήν τραβάνε καλώδιο για ethernet. Το budget είναι γύρω στο 100ρικο. Διαβάζοντας το forum, τείνω προς το http://www.geekbuying.com/item/-Spain-Stock-Tronsmart-Orion-R68-Meta-Android-5-1-Lollipop-4K-2K-TV-Box-KODI-Rockchip-RK3368-Octa-Core-2G-16G-AC-WIFI-Gigabit-LAN-Bluetooth-4-0-HDMI-2-0-358021.html απο τις αποθήκες στην Ισπανία, να μην έχω το άγχος για τελωνεία και καθυστερήσεις. Πιστεύεται οτι υπάρχει καλύτερη επιλογή σε αυτά τα χρήματα;

Ευχαριστώ!

σε ευχαριστω newlynx για τη προταση απλα ηθελα να μαθω αν γενικα τα android boxes τυπου minix παιζουν το ιδιο ποιοτικα με ενα καλο media player.Σχεδων παντα κατεβαζω και παιζω αρχεια 1080 περιπου 8-12 giga

Αν εννοείς μέσω kodi δεν βλέπω το λόγο να μην παίζει, για mkv μιλάς ή iso, στο GTQ που έχω παίζει hsbs mkv, iso δεν έχω να δοκιμάσω