Ή ειμαι καντεμης ή καποιος με ματιασα απο εδω.
Παραγγελνω απο you.gr το med600x3d καινουργιο και μου ερχεται με ελλατωματικη τη μια απο τις δυο usb θηρες.
Και τι εννοω.
Εχω περασει την τελευταια εκδοση firmware 4.0.2 beta(Δοκιμασα και τη stable) και οταν ανοιγω το med600x3d δουλευουν μια χαρα και οι δυο usb θηρες οταν ομως ξεσυνδεσω απο αυτη που ειναι ποιο κοντα στη προσοψη τον οποιοδηποτε δισκο οτιδηποτε αλλο δισκο και να συνδεσω δεν τον βλεπει.
Εννοειτε κανω ασφαλη καταργηση του δισκου αλλα τσιφος μετα ο οποιοσδηποτε δισκος βαλω σε αυτη τη usb θηρα.
Στην αλλη ομως usb θηρα οτι και να βαλω ακομα και usb flash disk ή usb hdd disk τους βλεπει αμεσως.
Τι στο καλο...
Ειμαι τελικα τοσο γκαντεμης ή εχει και καποιος απο εσας το ιδιο προβλημα με καποια απο τις 2 θηρες usb ρε παιδια?
Το ίδιο έπαθα και εγω μετα την αναβάθμιση .μαλιστα δεν διαβάζει και intensο δίσκους ...
Τελείως κουφό .
Μάλιστα έγινα και ρόμπα διότι το έδωσα σε ενα παιδι , παρουσίασε το πρόβλημα διότι θεώρησα οτι καλο ηταν να το δωσω με το τελευταίο firmware .
υπαρχει τρόπος να γυρίσει το firmware πίσω ?
δεν εχω ασχοληθεί καθόλου ...
Οταν λες το ιδιο επαθες κι εσυ δηλαδη και εσενα δεν σου δουλευει σωστα μια απο τις δυο usb θηρες?
Και πριν ποια εκδοση firmware ειχες που δουλευαν σωστα και οι δυο usb θηρες?
Αυτο για τους intenso δισκους το διαβασα κι εγω αλλα ευτυχως δεν εχω κανεναν intenso δισκο.
Ναι περνας οποιο firmware θελεις οπως ακριβως περασες και το τελευταιο με το να εχεις μεσα το fat32 φλασακι που εχει το install.img αρχειο της εκδοση firmware που θελεις αι αφου βγαλεις το med600x3d απο το ρευμα το ξαναβαζεις και εχεις πατημενο για 5-10 δευτερολεπτα το κουμπι on/off πανω στο med600x3d μεχρι να δειξει το σημα του mede8er και μετα το αφηνεις και περιμενεις να κανει την αναβαθμηση.
Αυτο με το να κανουν χειροτερα τα firimware ειναι πραγματικα αδιανοητο.
Ακριβωε μα ακριβως το ιδιο και σε εμενα με τη μπροστινη usb θηρα.
Και πολλες φορες δεν βλεπει καν τον δικο.
Μα καλα αυτη η mede8er χαλασε τη μια απο τις δυο usb θηρες?
Εσενα με την παλιοτερη εκδοση firmware που ειχες, ειχες και τοτε θεμα με τη θηρα usb?
Και πολυ καλα θα κανεις.
Ποια ειναι η εκδοση που λες?
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Μα γι' αυτο ακριβως το λογο λεγεται beta(Δοκιματικη οχι τελικη εκδοση).
Κατι τετοιο ομως δεν το περιμενεις απο μια τελικη εκδοση σαν την 4.0.2 stable εκδοση.
Καλησπέρα στην παρέα.
Έχω καιρό να ασχοληθώ με την κατηγορία των player. Θα χρειαστώ όμως σε λίγο κάποιο και θά 'θελα τις γνώμες σας.
Είδα αυτό: http://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_343636.html
Για γενική χρήση το θέλω. Να προβώ στην παραγγελία του ή μου προτείνετε κάποιο άλλο σ' αυτό το επίπεδο τιμής;
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Καλησπερα παιδιά για να παίξει κάποιος media player Dolby atmos ,πρέπει να υποστηρίζει Dolby digital plus?
Καλησπερα παιδιά για να παίξει κάποιος media player Dolby atmos ,πρέπει να υποστηρίζει Dolby digital plus?
Λογικά οι ταινίες στα φυσικά BRs θα είναι TrueHD + Atmos ενώ ταινίες streaming από παρόχους (π.χ. Netflix) θα είναι DD+ + Atmos λόγω bandwidth υποθέτω.
Atmos , είναι το αποτέλεσμα της σύνθεσης των ηχητικών ροών. Δεν είναι ηχητική ροή από μόνη της. Άρα δεν μπορεί κανείς να πει ότι υπάρχει DD+ + Atmos.
Π.χ. Atmos = DD plus + Dolby TrueHD
Γινεται κωδικοποίηση και σύνθεση διαφορετικών ηχητικών ροών με νέους αλγόριθμους ώστε να επτυγχάνεται αναλυτικότερα η ταύτιση του ήχου με τον χώρο που η κίνηση μέσα στο φίλμ διαδραματίζεται.
https://www.pioneerelectronics.com/...les/Home/Frequently-Asked-Questions_Atmos.pdf
Q: How does Dolby Atmos cinema content transition to home theaters?
The Dolby Atmos experience in the cinema is so powerful and flexible because of its revolutionary use of audio objects.
To deliver the full object-based soundtrack to home theaters, Dolby developed new home authoring tools and new encoding methods that take into account
the spatial information of the sound objects to efficiently encode them in Dolby® TrueHD and Dolby Digital Plus™.
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
επειδή για κάποιο λόγω δεν μπορώ να κάνω edit το προηγούμενο μνμ μου, δεν είναι atmos = DD plus + Dolby TrueHD, είναι ότι το atmos σαν metadata (sound/audio objects) μπαίνει στην κωδικοποίηση του DD+ ή στου TrueHD
Καλησπέρα στην παρέα!
Νεοαφιχθείς και λίγο άσχετος με το αντικείμενο! Έχω εδώ και καιρό το παρακάτω μηχάνημα: http://www.e-shop.gr/crystal-audio-cdvb-hd-p-PER.808137, και αποκωδικοποιητής και media player. Αρκετά καλό αλλά έχει ένα ελάττωμα, δεν παίζει DTS ήχο.
Ψάχνω λοιπόν ένα μηχάνημα 2 σε 1, και αποκωδικοποιητή για ψηφιακά κανάλια τηλεόρασης και ικανοποιητικό media player. Κατ'αρχήν υπάρχει αυτό που ψάχνω? Και αν ναι, καμία πρόταση?
bump![]()
Ενισχυτή έχω αλλάξει πρόσφατα έχω πάρει τον Denon avr-x 1200 .οποτε με ένα mp mede8er 600 θα είμαι εντάξει;για atmos αρχεία η καλύτερα κάποιο blue ray ?οι player απο τα blue ray διαβάζουν αρχεία απο σκληρούς με κωδικοποίηση dd+ atmos ?καποιος φίλος ας με κατατοπίσει .ΕυχαριστωΒασικά πρεπει να το υποστηρίζει ο ενισχυτης ...
Καλησπέρα σας, είμαι και εγώ σε αναζήτηση ενός tvbox, η απορία μου είναι καλύτερα να πάω σε συσκευή με τον νέο S905 ή να προτιμήσω τον δοκιμασμένο (και πιό δυνατό νομίζω) S812 ?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.