Αγορα νεου Media Player: "Ποιο να αγοράσω?"

Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

,
Εμένα μια χαρά δουλεύει, αλλά ορίστε πάλι:
http://www.geekbuying.com/item/MXQ-...uetooth-4-0-HDMI-Miracast-Airplay-355842.html[/QUOT

Το είδα τώρα . Καλό ειναι αλλά ψάχνω φθηνότερο. Αυτό ,αν και εδώ ψηλά είμαι , τι λέει?

http://www.banggood.com/Mini-MX-And..._4G5_8G-TV-Box-Android-Mini-PC-p-1036200.html

Ορίστε το ίδιο πιο φθηνό: http://www.geekbuying.com/ItemDescription/363124
Μια χαρά είναι, πολύ καλό!

Re: Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

,

Ορίστε το ίδιο πιο φθηνό: http://www.geekbuying.com/ItemDescription/363124
Μια χαρά είναι, πολύ καλό!

Όντως φθηνότερο στο geek. Απλά 2 αγορές που έκανα απο εκεί έκαναν και οι 2 ακριβώς 25 μέρες να έρθουν. Απο το bang good μια αγορά και ήρθε σε 7-8 μέρες! Τώρα περιμένω κάτι ακόμα απο bang good να δούμε ποσο θα κανει . Ήδη μου λένε ότι το έστειλαν χθες την έκανα και έφυγε κιόλας.

Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Πάντως με αυτα τα mini mx του geek χιλιομπερδευομαι. Τι διαφορά έχει αυτό που το έχει 42 δολ
http://www.geekbuying.com/item/Beel...oth-4-0-Support-Gigabit-1000M-LAN-357035.htmlη

με αυτό που έχει 55δολ

http://www.geekbuying.com/item/Beel...D_Product_Link&utm_campaign=EMSPD_Feed_363124

γραφει ver 1.0 ε και ? δικαιολογεί τα 13 δολ παραπάνω?

ακυρο: το δεύτερο ειναι 2/16 το άλλο 1/8 ...

Last edited:

Όντως φθηνότερο στο geek. Απλά 2 αγορές που έκανα απο εκεί έκαναν και οι 2 ακριβώς 25 μέρες να έρθουν. Απο το bang good μια αγορά και ήρθε σε 7-8 μέρες! Τώρα περιμένω κάτι ακόμα απο bang good να δούμε ποσο θα κανει . Ήδη μου λένε ότι το έστειλαν χθες την έκανα και έφυγε κιόλας.

Συγνωμη αλλα νομιζω οτι το link που εδωσε ο φιλος δεν οδηγει πουθενα..

Αγορά Νέου Media Player

Καλησπέρα σας,

Θα ήθελα να προχωρήσω σε αγορά καινούριου media player και επειδή έχω να ασχοληθώ με το ζήτημα από το Western Digital Gen2, δεν ξέρω προς τα που να κοιτάξω. Βλέπω ότι υπάρχει πλέον αρκετή κίνηση με τα Android media players και δεν ξέρω κατά πόσο είναι αξιόπιστα και καλά σαν μηχανήματα. Με το Western Digital ήμουν πολύ ικανοποιημένος αλλά πλέον είναι εντελώς ξεπερασμένο. Η χρήση που θα γίνεται είναι :

- Σύνδεση ενσύρματα στο router για να μπορώ να έχω πρόσβαση στο υλικό που υπάρχει στο Pc
- Σύνδεση με HDMI στον Yamaha 479 για αναπαραγωγή ταινιών στην τηλεόραση και ήχου στον ενισχυτή, δηλαδή θα ήθελα ιδανικά να κάνει passthrough τον ήχο στον ενισχυτή.
- Αναπαραγωγή όλων των αρχείων video (κυρίως mkv, 1080p) και ήχου (DTS, DTS-HD, True-HD, Dolby HD)
- Όμορφο interface και εύχρηστο remote control
- Προαιρετικά θα ήθελα να μου οργανώνει και τις ταινίες μου με φωτογραφίες, εξώφυλλα, υπόθεση, συντελεστές.

Για όλα αυτά θα έπρεπε να πάω σε κάποιο Android media player, στον τελευταίο WD TV media player ή έχετε να μου προτείνετε κάτι διαφορετικό?

Μήπως είναι να βγει το επόμενο διάστημα κάτι καλύτερο από αυτά που κυκλοφορούν, οπότε να περιμένω λίγο ακόμα για την αγορά?

Να σας τονίσω ότι το budget μου είναι max 90-100 euro

Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις

Re: Αγορά Νέου Media Player

Καλησπέρα σας,

Θα ήθελα να προχωρήσω σε αγορά καινούριου media player και επειδή έχω να ασχοληθώ με το ζήτημα από το Western Digital Gen2, δεν ξέρω προς τα που να κοιτάξω. Βλέπω ότι υπάρχει πλέον αρκετή κίνηση με τα Android media players και δεν ξέρω κατά πόσο είναι αξιόπιστα και καλά σαν μηχανήματα. Με το Western Digital ήμουν πολύ ικανοποιημένος αλλά πλέον είναι εντελώς ξεπερασμένο. Η χρήση που θα γίνεται είναι :

- Σύνδεση ενσύρματα στο router για να μπορώ να έχω πρόσβαση στο υλικό που υπάρχει στο Pc
- Σύνδεση με HDMI στον Yamaha 479 για αναπαραγωγή ταινιών στην τηλεόραση και ήχου στον ενισχυτή, δηλαδή θα ήθελα ιδανικά να κάνει passthrough τον ήχο στον ενισχυτή.
- Αναπαραγωγή όλων των αρχείων video (κυρίως mkv, 1080p) και ήχου (DTS, DTS-HD, True-HD, Dolby HD)
- Προαιρετικά θα ήθελα να μου οργανώνει και τις ταινίες μου με φωτογραφίες, εξώφυλλα, υπόθεση, συντελεστές.

Για όλα αυτά θα έπρεπε να πάω σε κάποιο Android media player, στον τελευταίο WD TV media player ή έχετε να μου προτείνετε κάτι διαφορετικό?

Μήπως είναι να βγει το επόμενο διάστημα κάτι καλύτερο από αυτά που κυκλοφορούν, οπότε να περιμένω λίγο ακόμα για την αγορά?

Καποιο μηχανακι που να τα κανει ολα δεν γνωριζω παντοτε κανουμε καποιους συμβιβασμους σε αυτα που ζηταμε, βαση του πιο κανει τα περισσοτερα που θελουμε χρειαζομαστε, σου βαζω μερικα να δεις και να παρεις μια ιδεα ειναι απαντηση σε ενα αλλο παιδι που ειχα γραψει αλλα νομιζω θα βοηθησει και εσενα
http://avclub.gr/forum/showthread.p...player?p=1057653597&viewfull=1#post1057653597

Απάντηση: Αγορά Νέου Media Player

Καλησπέρα σας,

Επειδή πριν πάρω τα δύο tv android που έχω τώρα, είχα ακριβώς τον ίδιο player και μάλιστα του είχα βάλει ένα ρώσικο firmware πιο καινούργιο απο το επίσημο που τα έπαιζε όλα και είχα βολευτεί με το thumbgen, τα ίδια σε android box βρήκα στο Zidoo X6 Pro, που είναι ακριβώς στα λεφτά σου. Μέσω του Kodi κλασσικά θα βλέπεις online υλικό και μέσω του Media Player που έχει, θα έχεις ότι και με το thumbgen, χωρίς να τα φτιάχνεις εσύ όμως κάθε φορά. Απλώς διαβάζει τον τίτλο του φακέλου και σου κατεβάζει τις αντίστοιχες πληροφορίες στα ελληνικά εάν θυμάμαι καλά. Για τοπικά αρχεία είναι πολύ καλό. Το μόνο αρνητικό, που δεν έχω βρει εάν φτιάχνει, είναι ότι δείχνει όλες τις ταινίες μαζί. Τι εννοώ...εγώ έχω χωρίσει τις ταινίες που έχω σ'ένα σκληρό σε 1080p, 720p, dvdrip, παιδικά....ε δεν δείχνει τις ταινίες βάση τους φακέλους αυτούς, αλλά αλφαβητικά.

Απάντηση: Αγορά Νέου Media Player

Επειδή πριν πάρω τα δύο tv android που έχω τώρα, είχα ακριβώς τον ίδιο player και μάλιστα του είχα βάλει ένα ρώσικο firmware πιο καινούργιο απο το επίσημο που τα έπαιζε όλα και είχα βολευτεί με το thumbgen, τα ίδια σε android box βρήκα στο Zidoo X6 Pro, που είναι ακριβώς στα λεφτά σου. Μέσω του Kodi κλασσικά θα βλέπεις online υλικό και μέσω του Media Player που έχει, θα έχεις ότι και με το thumbgen, χωρίς να τα φτιάχνεις εσύ όμως κάθε φορά. Απλώς διαβάζει τον τίτλο του φακέλου και σου κατεβάζει τις αντίστοιχες πληροφορίες στα ελληνικά εάν θυμάμαι καλά. Για τοπικά αρχεία είναι πολύ καλό. Το μόνο αρνητικό, που δεν έχω βρει εάν φτιάχνει, είναι ότι δείχνει όλες τις ταινίες μαζί. Τι εννοώ...εγώ έχω χωρίσει τις ταινίες που έχω σ'ένα σκληρό σε 1080p, 720p, dvdrip, παιδικά....ε δεν δείχνει τις ταινίες βάση τους φακέλους αυτούς, αλλά αλφαβητικά.

αυτά που λες γίνονται και μέσω kodi έτσι δε χρειάζεται να χρησιμοποιεί ξεχωριστούς players. Επίσης στο kodi μπορείς να βάλεις το κάθε φάκελο στα favorites και έτσι να βλέπεις μόνο τα περιεχόμενα του φακέλου αντί για το movies που δείχνει τη βιβλιοθήκη ενιαία.
Η άλλη επιλογή είναι profiles.

αυτά που λες γίνονται και μέσω kodi έτσι δε χρειάζεται να χρησιμοποιεί ξεχωριστούς players. Επίσης στο kodi μπορείς να βάλεις το κάθε φάκελο στα favorites και έτσι να βλέπεις μόνο τα περιεχόμενα του φακέλου αντί για το movies που δείχνει τη βιβλιοθήκη ενιαία.
Η άλλη επιλογή είναι profiles.

Μα δεν έβαλα τίποτα έξτρα. Είναι το Media Theater του Zidoo, το έχει από μόνο του. Στο kodi το έχω βρει για online ταινίες, όχι για local.

Μα δεν έβαλα τίποτα έξτρα. Είναι το Media Theater του Zidoo, το έχει από μόνο του. Στο kodi το έχω βρει για online ταινίες, όχι για local.

το Media Theater του Zidoo είναι το kodi όπως το λέει η Zidoo ή κάτι άλλο;

Αυτό που λέω είναι ότι δε χρειάζεται διαφορετικό player κάποιος. Με το kodi μπορείς να παίζεις και local περιεχόμενο και online.
Και επίσης υπάρχει η δυνατότητα να βλέπεις jukebox ανά φάκελο.

το Media Theater του Zidoo είναι το kodi όπως το λέει η Zidoo ή κάτι άλλο;

Αυτό που λέω είναι ότι δε χρειάζεται διαφορετικό player κάποιος. Με το kodi μπορείς να παίζεις και local περιεχόμενο και online.
Και επίσης υπάρχει η δυνατότητα να βλέπεις jukebox ανά φάκελο.

Δεν είναι kodi, είναι ο ενσωματωμένος media player του tv box. Και εγώ δεν ήξερα γι' αυτό το κόλπο και μου το είπε κάποιος mod εδώ στο θέμα του zidoo.

http://m.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_334004.html?wid=3

Δες αυτό. Λίγο που το δούλεψα μου φάνηκε πολύ καλό, χωρίς κολλήματα κλπ.

Sent from my Nexus 6 using Tapatalk

Καλησπέρα,
Αυτό σκέφτομαι για χρήση media player κυρίως ως αντικαταστάτη του PCH A110. Επειδή δεν έχω ιδέα τι γίνεται με αυτά τα tv box και κατέληξα σε αυτό λόγω οπτικής εξόδου για τον ήχο, υπάρχει κάτι που θα πρέπει να προσέξω ή να εγκαταστήσω προκειμένου να παίζει τα mkv από εξωτερικό δίσκο?

Τπτ δεν χρειάζεται. Έρχεται με προεγκατεστημενο το kodi και παίζει τα πάντα. Είδε απευθείας τα share από τον υπολογιστή και έπαιξε άψογα και bd iso και bd remux.

Sent from my Nexus 6 using Tapatalk

Εχει δοκιμασει κανεις το "MINIX Z64 windows edition"?

Αξιζει σαν media player και ερχεται λογικα με μια custom εκδοση των windows 10?

Λογικα αυτου του ειδους το media player θα παιζει και τα νεοτερα mkv με h.265 οταν γινουν ποιο κοινως αποδεκτα και χρησιμοποιημενα μιας και τρεχει windows10 και λογικα μπορεις να του εγκαταστησεις οποιοδηποτε προγραμμα κυκλοφορει σε windows 10 ετσι δεν ειναι?

Εχω βρει μερικα απο αυτα τα media player σε τιμες εως 50-80 ευρω μαζι με εξοδα αποστολης ενω στην Ελλαδα κοστιζουν 190 ευρω και βαλε.

Εχει δοκιμασει κανεις το "MINIX Z64 windows edition"?

Αξιζει σαν media player και ερχεται λογικα με μια custom εκδοση των windows 10?

Λογικα αυτου του ειδους το media player θα παιζει και τα νεοτερα mkv με h.265 οταν γινουν ποιο κοινως αποδεκτα και χρησιμοποιημενα μιας και τρεχει windows10 και λογικα μπορεις να του εγκαταστησεις οποιοδηποτε προγραμμα κυκλοφορει σε windows 10 ετσι δεν ειναι?

Εχω βρει μερικα απο αυτα τα media player σε τιμες εως 50-80 ευρω μαζι με εξοδα αποστολης ενω στην Ελλαδα κοστιζουν 190 ευρω και βαλε.

όχι, h265 δεν θα παίζει, ίσως κάνα 720p με όχι μεγάλο bitrate

Γιατι οχι?
Απο τη στιγμη που ειναι windows based αν του περασεις ενα προγραμμα που θα υποστηριζει h.265 γιατι να μην το παιζει?

Γιατι οχι?
Απο τη στιγμη που ειναι windows based αν του περασεις ενα προγραμμα που θα υποστηριζει h.265 γιατι να μην το παιζει?

γιατί ο επεξεργαστής δεν έχει hardware acceleration σε h265 αρχεία και δεν είναι αρκετά ισχυρός για να παίξει τέτοια αρχεία με software decoding

Μια χαρά θα παίξει μέχρι 1080p mkv ακόμη και remux. Έχω την ίδια σχεδόν CPU στο Windows tablet και το Kodi τα παίζει άψογα.

Για κωδικοποίηση Η.265 λένε πιο πάνω. Τα bluray απ'όσο ξέρω δεν χρησιμοποιούν τέτοια κωδικοποίηση.

Εγω παντως εκανα μια δοκιμη στο Pipo x7s μολις τωρα και παιζει Η.265 στο mpc αλλα στο Kodi ''σκαλωνει''