Αγορα νεου Media Player: "Ποιο να αγοράσω?"

Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Αυτός ο Αλεξ είναι ωραίος, εντωμεταξύ παντα λέει πολύ συγκεκριμένα πως παίζει DD kai DTS.;Έλεγε λοιπον οτι το ZIDOO X9S ήυαν πολύ καλό. έχει βέβαια πανω από τη διπλάσια τιμή από το beelink gt1.
Δεν θέλει μυαλό, από την αρχή λέει ορισμένα πράγματα

Στάλθηκε από το Broken powered G2 D802 μου

Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Καλημέρα.Επειδή εχω χάσει επεισόδια με τα media players, μπορείτε να μου κάνετε μια πρόταση για κάποιο ?
Ειχα μείνει σε media players τύπου mede8er, κλπ.

Θα συνδεθεί με εξωτερικό σκληρό.Θα παίζει ματρόσκες σε προβόλι.Δεν με ενδιαφέρει internet, κλπ
Μονο για ταινίες το θέλω με οσο το δυνατόν καλύτερη ποιότητα.

Ευχαριστώ.

Παιρνεις αυτο που αναφερεις, τα αλλα τυπου android box ειναι ....παιγνιδιαρικα

Χαίρεται σε όλους.. Καταρχήν να αναφέρω ότι είμαι ολίγον τι noob οπότε sorry για πράγματα που ίσως γράψω και τα θεωρείτε αυτονόητα..
Ενδιαφέρομαι να φτιάξω κάτι σαν media center στο σαλόνι μου, οπότε προσανατολίζομαι στην αγορά android tv box,με σκοπό ταινίες σειρές αγώνες και γενικότερο χαζολόγημα..
Νομίζω ότι όλα αυτά είναι εφικτά με ένα android tv box.. Θα ήθελα όλα αυτά να συνδυάζονταν με κάτι καλύτερο σε ήχο, από αυτό που προσφέρει μια TV..
Παρόλα αυτά θα ήθελα κάτι σχετικά λογικό σε budget, δλδ τη λύση του H. Cinema ίσως να θέλω να την αποφύγω..
Οπότε χρειάζομαι ένα android tv box που ας πούμε πιθανόν να έχει μια έξοδο ήχου σε ηχεία PC που είναι φτηνά και σχετικά διακριτικά, ξέρω γω 2.1, 5.1 κάτι τέτοιο; Υπάρχει η δυνατότητα να παίξει το tv box με κάτι τέτοιο;
Επίσης για να καταλάβω αν η ιντερνετ σύνδεση μου θα επέτρεπε να παίξει σωστά ένα tv bοx, πως να το τσεκάρω; Υπάρχει κάποιος μετρητής, κάτι, ξερω γω;
Τέλος αν μπορείτε, θα ήθελα να μου προτείνετε κάποιο android tv box και πιθανόν και λύση για το θέμα του ήχου..

Budget: Ας πούμε για το tv box πιθανόν αν πρόκειται για κάτι καλό εύχρηστο με καλά προικιά, δίνω κανά 70 80 Ε (αγορά από Κίνα).. Για ήχο κανά 100 Ε, αναλόγως και τι θα προτείνετε..

Παιδιά ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων και sorry αν κούρασα με πράγματα που πιθανόν είναι αυτονόητα..:grinning-smiley-043

Υπαρχουν android box με εξοδο ψηφιακη για ηχο 5.1, πχ Beelink GT1, αλλα βεβαια θελεις πολυκαναλο ενισχυτη και ηχεια

Re: Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Υπαρχουν android box με εξοδο ψηφιακη για ηχο 5.1, πχ Beelink GT1, αλλα βεβαια θελεις πολυκαναλο ενισχυτη και ηχεια

Το θέμα είναι να γίνει vfm δουλειά, αν είναι να ξεπαραδιαστώ θα ψαχτώ νομίζω σε λύσεις hC στο θέμα του ήχου.. :/

Θα μπορούσε κάποιος να πει τη γνωμη του για το ποιο ειναι το καλύτερο media player σε εικόνα μέχρι 300 ;

αναμενουμε καποιον καινουργιο Player περιπου σε αυτα τα χρηματα ωστε να αξιζει να περιμενω?

αναμενουμε καποιον καινουργιο Player περιπου σε αυτα τα χρηματα ωστε να αξιζει να περιμενω?

Οχι.
Αν δουμε νεα μοντελα με νεους επεξεργαστες και δυνατότητες θα ειναι λογικά αρχες του 2018.

Ευχαριστώ πολύ, οπότε ο Dune ειναι ο καλύτερος υποθέτω σε εικονα

Ευχαριστώ πολύ, οπότε ο Dune ειναι ο καλύτερος υποθέτω σε εικονα

Ισχύει, ειδικα και με τη χρηση του επεξεργαστή εικονας που εχει .

για να τον πάρω πουλαω αν θέλει κάποιος τον Prodigy 4k ενός έτους μετα δυο κοντρόλ σε τελεια κατασταση, λογω του οτι πηρα προβολέα 90

Θα μπορούσε κάποιος να πει τη γνωμη του για το ποιο ειναι το καλύτερο media player σε εικόνα μέχρι 300 ;
Nvidia shield, με android και του κάνεις ότι θέλεις.με την καλύτερη υποστήριξη καθώς και με πειράγματα από xda μεριά

Στάλθηκε από το Broken powered G2 D802 μου

κατά τη γνώμη σας ποιος από τους δυο ειναι καλυτερος σε εικόνα ..ο Nvidia shield ή ο Dune solo

Τη βοήθειά σας παιδιά έλεο άσχετος με το θέμα..

Φίλος ενδιαφέρεται για αγορά (στη γυναίκα!) από Ελλάδα έως βαριά βαριά 150 ευρώ (με τα 100 πιο ρεαλιστικά) media player που να είναι όσο το δυνατόν πιο εύκολο στο χειρισμό και με όμορφο gui, καθώς και να σηκώνει Kodi με άνεση σε κάθε ανάλυση!

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Τη βοήθειά σας παιδιά έλεο άσχετος με το θέμα..

Φίλος ενδιαφέρεται για αγορά (στη γυναίκα!) από Ελλάδα έως βαριά βαριά 150 ευρώ (με τα 100 πιο ρεαλιστικά) media player που να είναι όσο το δυνατόν πιο εύκολο στο χειρισμό και με όμορφο gui, καθώς και να σηκώνει Kodi με άνεση σε κάθε ανάλυση!

Ευχαριστώ εκ των προτέρων
πουλαω το xtremer prodigy 4k παιζει τα παντα διχως προβλημα στην χαμηλη τιμη που ανεφερες (με δυο κοντρολ)

Απάντηση: Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

πουλαω το xtremer prodigy 4k παιζει τα παντα διχως προβλημα στην χαμηλη τιμη που ανεφερες (με δυο κοντρολ)
Παίζει kodi;

Στάλθηκε από το Nexus 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Re: Απάντηση: Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

βεβαιως ,εχω περασσμενο το 16 version kodi και παιρνει εσωτερικο σκληρο, παιζει 4κ και 265h

θα αγοράσω κάποιον από τους τρεις παρακάτω κατά τη γνώμη σας ποιος ειναι καλυτερος σε εικόνα : Nvidia shield, Dune solo, popcorn hour a500...ευχαριστω εκ των προταίρων για τη βοηθεια