Αγορα νεου Media Player: "Ποιο να αγοράσω?"

Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

To zappiti 4K one hdr πραγματικά δείχνει να ειναι πολυ καλο.....
Το θεμα ειναι και ποσό αξιόπιστο ειναι και τι υποστήριξη θα εχει απο την εταιρια σε λογισμικο

Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Ένα Zidoo X9s με λίγες παρεμβάσεις στο λειτουργικό (κυρίως στην ταξινόμηση ταινιών - σειρών) μοιάζει να είναι το zappiti 4K mini hdr
Hardware και προδιαγραφές όλα ίδια...
Τα One - Duo είναι οι προσθήκες 1 ή 2 δίσκων με έξτρα χρέωση 50 και 150 ευρώ αντίστοιχα...

Και δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμα να δούμε κατά πόσον κάνουν όσα υπόσχονται...
Αλλά στην εποχή που ζούμε θα δίνατε 100+ ευρώ για ένα ίδιο μηχάνημα με κάπως διαφορετικό ....περιτύλιγμα;

Βέβαια αν υπάρχει διαφορά στην απόδοση τότε το ξανασυζητάμε...

Καλημέρα στο φορουμ και καλη χρονιά! Ψάχνω κάποια συσκευή για να βλέπω στην tv ΕΛΕΥΘΕΡΑ γαλλικά κανάλια ιντερνετικά. Επειδή δε γνωρίζω καθόλου το αντικείμενο λέτε να στραφώ προς IPTV ή KODI? Πιστεύετε ότι αυτό το player θα καλύψει τις ανάγκες μου?: https://www.skroutz.gr/s/5124309/Infomir-IPTV-Box-MAG254.html
Ευχαριστώ!

απο που θα επαιρνες το dune?
Ελλάδα όλοι έχουν την ίδια τιμή, δες στο skroutz και θα καταλάβεις.
Εξωτερικό να σου πω την αλήθεια δεν το έχω ψάξει, αλλά, ως καινούριο ακόμα μοντέλο μην περιμένεις μεγάλες διαφορές.

Διάβασε εδώ http://avclub.gr/forum/showthread.php?t=146576 σχετικά με το μηχάνημα.
Και αν κάνεις υπομονή μερικές μέρες θα κάνει ο vadergr και review official.

Sent from my A0001 using Tapatalk

Review του Dune θα ανέβει σε λίγες ημέρες.

Μεχρι τότε δείτε και το review του Vorke Z1 .
Παρα πολύ καλό με εκπληκτικό WiFi (ac mode πάντα)

κανενα απλο και φθηνο Boxακι που να στριμαρει απο το παιδικο δωματιο και να παιζει απλα Kodi τι εχουμε?

Ότι εχω δοκιμασει παιζει μια χαρα.
Με το 1gb δεν εχω δοκιμασει, αλλα λογικα θα παιζει.
Απλα σου προτείνω τα 2gb για σιγουρια

Απάντηση: Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

α μπραβο.κατι δοκιμασμενο θελω σε αυτα τα λεφτα.

Scishion V88
Απλο φθηνο (το καλοκαίρι το πήρα σε προσφορά 17 ) παιζει x265 πολυ πιο λειτουργικό και σοβαρό απο κατι πολυδιαφημισμένους 'κουβαδες' (πχgt1).
Τίμιο για τα λ7 του

Καλημέρα στο φορουμ και καλη χρονιά! Ψάχνω κάποια συσκευή για να βλέπω στην tv ΕΛΕΥΘΕΡΑ γαλλικά κανάλια ιντερνετικά. Επειδή δε γνωρίζω καθόλου το αντικείμενο λέτε να στραφώ προς IPTV ή KODI? Πιστεύετε ότι αυτό το player θα καλύψει τις ανάγκες μου?: https://www.skroutz.gr/s/5124309/Infomir-IPTV-Box-MAG254.html
Ευχαριστώ!

Καλημέρα και καλή εβδομάδα, να επαναλάβω το ερώτημα? Εχει κανείς απάντηση?

Re: Απάντηση: Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Scishion V88
Απλο φθηνο (το καλοκαίρι το πήρα σε προσφορά 17 ) παιζει x265 πολυ πιο λειτουργικό και σοβαρό απο κατι πολυδιαφημισμένους 'κουβαδες' (πχgt1).
Τίμιο για τα λ7 του
Μια χαρά είναι το gt1

Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πρώτη αγορά Android Player για απλή θέαση 1080p τι προτείνετε; Π.χ. το Sunvell T95X είναι καλό;

Πολύ καλο.
Μοναδικο προβλημα ειναι καποια forced closed που κανει το kodi. Εκει που εισαι στο μενου μπορει να βγαλει μηνυμα οτι κρασαρε.
Το ανοιγεις ξανα και ολα οκ
Καποιοι λένε ότι φταίει το android 6 (amlogic s905x) και δεν συνεργάζεται σωστα το kodi και περιμένουν την version 17 μήπως και λυθει το πρόβλημα.
Με amlogic s905 πάντως δεν υπάρχει κάνενα πρόβλημα.

Στο μενού το κάνει αυτό ή κατά την αναπαραγωγή;