Αγορα νεου Media Player: "Ποιο να αγοράσω?"

Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

υπάρχει σε στοκ αν ενδιαφέρεται κάποιος φίλος.

Βλέπω ότι λέει μετά τις 29 του μήνα και ένα μέλος εδώ του αναβαλλαν την παραγγελία και άλλαξε μποξ γιαυτό το λέω .

Καλησπέρα στην παρέα.

Θέλω να με βοηθήσετε και να μου δώσετε μια δύο λύσεις όσο αναφορά την αγορά media player.
Εδώ και αρκετό καιρό χρησιμοποιουσα ένα παλιό screenles vaio laptop για αναπαραγωγή ταινιών fullhd μέσο kodi αλλά βλέπω ότι πλέον χάνει frames στην αναπαραγωγη του.
Πριν 1 μήνα πήρα το Mini M8S II 4K για τον πατέρα μου και από απορια τα έβαλα να αναπαράγουν την ίδια ταινία και το Boxακι έπαιζε απροβλημάτιστα.

Θέλω να μου πείτε ποιο είναι το καλύτερο player με FULL αναβαθμίσεις μελλοντικά, με bay για σκληρό και χωρίς. Το θέλω για kodi και γενικά για media center.
Επισης φτιάχνω ένα μικρο Nas που θα κανω το stream μου.

Ακούω προτάσεις..

Ρε παιδια αυτο το ξερει κανεις?
PROBOX2 Air Plus Android TV Box

Specifications:
Model PROBOX2 Air Plus
Material Plastic
CPU Amlogic S912 Octa core ARM Cortex-A53 CPU up to 2 GHz
GPU ARM Mali-T820MP3 GPU up to 750MHz
Memory / Storage 3GB DDR4 / 32GB eMMC ( 7-8 GB for OS, 24-25 GB available space)
Wireless Connectivity 802.11ac Dual Band WIFI (2.4Ghz / 5.8Ghz), Bluetooth 4.0
OS Android 6.0 Marshmallow
Video Output HDMI 2.0b, up to 4K*2K @ 60fps, Support HDR, HDMI-CEC, HDCP 2.2
Audio Output Via HDMI 2.0b, optical SPDIF (5.1CH, 7.1CH)
Power

DC 5V 2A adapter (CE, FCC, CCC Certified)
Peripheral Interface RJ-45 Ethernet Port (10/100/1000Mbps), USB 2.0 Port x 2, OTG Port, TF Card Reader, IR Sensor (Remote included)

Supported Video Format
UHD 4K 60fps HW decoding, supports multiple formats including H.265 10-bit, H.264 & VP9
DAT/MPEG/MPE/MPG/TS/TP/VOB/ISO/AVI/MP4/MOV/3GP/ FLV/MKV/M2TS/MTS/M4V/ WMV/ASF/RM/RMVB

Supported Audio Format MP2/MP3/WMA/OGG/FLAC/APE/AAC/WAV/OGA/ALAC Programmable with 7.1/5.1 down-mixing
Packing Included PROBOX2 Air Plus, Power Adapter, IR Remote, Dual-Band Antenna, HDMI Cable, User Manual
Dimensions / Weight 99mm * 107.5mm * 16.3mm / 190g

http://w2comp.com/probox2-air-plus

Σε σχεση με το ZIDOO X9S?

Last edited:

Συνφορουμητες καλησπερα .
Μια γρηγορη ερωτηση απο μενα .
Αναμεσα στα Alfawise H96 Pro+ & Beelink GT1 Ultimate & Mecool bb2 Pro ποιο λετε σαν πιο καλη επιλογη ?

mecool για εμενα μακρια διβασε αν θες μαθεις τα προβληματα που εχω με αυτο στο thread για το mecool ,για το alfawise εχω να πω τα καλυτερα το πηρα για φιλο το δοκιμασα αρκετα και παει σφαιρα χωρις θεματα

Φιλε τακη το εχω και εχω γραψει πιο παλια στο νημα του οτι κανει πολλα κουλα .

Αυτο το ZIDOO X8 με τον Realtek RTD1295 λεει τιποτα ?
Ειναι ακριβο αλλα ρωταω γιατι με το Χ6 Pro που εχω εδω και εναμιση χρονο ειμαι υπερ ευχαριστημένος με την λειτουργία του

Φιλε τακη το εχω και εχω γραψει πιο παλια στο νημα του οτι κανει πολλα κουλα .

Αυτο το ZIDOO X8 με τον Realtek RTD1295 λεει τιποτα ?
Ειναι ακριβο αλλα ρωταω γιατι με το Χ6 Pro που εχω εδω και εναμιση χρονο ειμαι υπερ ευχαριστημένος με την λειτουργία του

Είναι ουσιαστικά ίδιο με το x9s

Καλησπερα .
Θα ηθελα μια οικονομικη προταση για Android tv box .
Ειναι για ενα φιλο και το μονο που θελει ειναι χρηση Kodi .
Δεν εχει απαιτησεις σε ηχο αναλυση κλπ σε μια απλη 1080 τηλεωραση θα παιζει .
Λογικα οπως το βλεπω εγω να εχει 2Gb και Android 6 φτανει .
Τι λετε ?

Καλησπερα .
Θα ηθελα μια οικονομικη προταση για Android tv box .
Ειναι για ενα φιλο και το μονο που θελει ειναι χρηση Kodi .
Δεν εχει απαιτησεις σε ηχο αναλυση κλπ σε μια απλη 1080 τηλεωραση θα παιζει .
Λογικα οπως το βλεπω εγω να εχει 2Gb και Android 6 φτανει .
Τι λετε ?

κόστος?

Καλησπέρα στην παρέα.

Θέλω να με βοηθήσετε και να μου δώσετε μια δύο λύσεις όσο αναφορά την αγορά media player.
Εδώ και αρκετό καιρό χρησιμοποιουσα ένα παλιό screenles vaio laptop για αναπαραγωγή ταινιών fullhd μέσο kodi αλλά βλέπω ότι πλέον χάνει frames στην αναπαραγωγη του.
Πριν 1 μήνα πήρα το Mini M8S II 4K για τον πατέρα μου και από απορια τα έβαλα να αναπαράγουν την ίδια ταινία και το Boxακι έπαιζε απροβλημάτιστα.

Θέλω να μου πείτε ποιο είναι το καλύτερο player με FULL αναβαθμίσεις μελλοντικά, με bay για σκληρό και χωρίς. Το θέλω για kodi και γενικά για media center.
Επισης φτιάχνω ένα μικρο Nas που θα κανω το stream μου.

Ακούω προτάσεις..

Έχω ενα Sunvell Τ95Χ και το συνέδεσα μέσω USB με υπολογιστή για να του περάσω άλλο firmware. Φαίνεται ότι ο υπολογιστής δεν το βλέπει καθολου. Κάνω κάτι λάθος ή πρέπει να βάλω drivers?

Και εγώ ψάχνω κάτι αντίστοιχο με τον φίλο villasg παραπάνω.Δηλαδή ένα μηχάνημα χωρίς τρελές απαιτήσεις που θα συνδεθεί σε fhd τηλεόραση(όυτε 4k ούτε 3d κτλ).Η χρήση του θα είναι κυρίως kodi.

Έχω κρατήσει τις παρακάτω προτάσεις με 2gb ram και 16gb rom.
http://www.geekbuying.com/item/X96-4K-UHD-Smart-TV-BOX-373887.html
http://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_462430.html?wid=21
http://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_416057.html?wid=21

Και με 3gb ram και 32gb rom.
http://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_503486.html?wid=21

Ποιες είναι οι προτάσεις σας για τα δικά μου δεδομένα με μπάτζετ γύρω στα 50-60(δεν με χαλάει αν είναι φθηνότερο).

Έχω ενα Sunvell Τ95Χ και το συνέδεσα μέσω USB με υπολογιστή για να του περάσω άλλο firmware. Φαίνεται ότι ο υπολογιστής δεν το βλέπει καθολου. Κάνω κάτι λάθος ή πρέπει να βάλω drivers?

δοκιμασε να το κανεις με το usb burning tools αυτο βαζει driver αλλα γραφε καλυτερα στο νημα του Sunvell Τ95Χ γιατι εδω το χαλαμε

Για οποιον ενδιαφερει το Minix Neo U9-H (review εδω ) μεσω του gearbest , και με το κουπόνι GBMU9H μπορει να το αποκτησει σε καλύτερη τιμή.

δοκιμασε να το κανεις με το usb burning tools αυτο βαζει driver αλλα γραφε καλυτερα στο νημα του Sunvell Τ95Χ γιατι εδω το χαλαμε

Με usb burning tools δοκίμασα αλλά δεν το βλέπει. Υπάρχει συγκεκριμένο νήμα για το t95x;

Καλησπέρα στην παρέα.
Αφού διάβασα άπειρα thread κατέληξα ότι χρειάζομαι direct συμβουλή...
Πρόσφατα απέκτησα μια Oled Tv 4Κ οπότε ήρθε η ώρα να αντικαταστήσω το Μede8er 600X3d.
Αυτά που χρειάζομαι είναι:
1. Βέλτιστη ποιότητα εικόνας
2. Streaming όλων των format εικόνας και ήχου (4k, HDR υποστήριξη)
3. Οπτική ίνα για να πέσει ο ήχος σε παλαιότερο Yamaha amp χωρις HDMI
4. Τα αρχεία μου βρίσκονται σε εξωτερικό σκληρό συνδεδεμένο σε Imac, υπάρχει δυνατότητα για lan με powerline ή Wi-Fi
5. Last but not least...Kodi
6. Αυτόματη αναζήτηση και ενσωμάτωση υπότιτλων
Δεν ενδιαφέρουν netflix κλπ καθώς τα δίνει η TV
ελπίζω να υπάρχει κάποιο player που να συνδυάζει απρόσκοπτα τα παραπάνω και θα εκτιμούσα κάθε βοήθεια να το εντοπίσω.

Last edited:

Όταν, όπως φαίνεται, βρισκόμαστε σε θέση "cost is no object", μία ειναι η λύση --κατά την ταπεινή μου γνώμη.

NUC

Σίγουρα θα βρεις αυτά που ψάχνεις --και περισσότερα.

Απάντηση: Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Και μεταχειρισμενα nuc ειναι προτιμοτερα απο οποιοδηποτε ισόποσο μηντια πλευερ