Αγορα νεου Media Player: "Ποιο να αγοράσω?"

Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Η κύρια διαφορά που έχει το 1295 είναι στο δίκτυο που είναι είναι εμφανώς καλύτερο. 4k και HDR ακόμη και αυτά είτε αφορούν ελάχιστους, είτε η υλοποίηση είναι φτωχή. Οποιοσδήποτε έχει αμφιβολία, το forum της Zidoo είναι τρανή απόδειξη. Επίσης το 600x3D μια χαρά υποστήριζε auto frame rate.

O laniel έγραψε αυτό

To x9s δεν παίζει απροβλημάτιστα kodi για λόγους που εξήγησα. Επίσης, το Kodi δεν είναι μόνο για να παίζει αρχεία. Είναι ένα πολυχρηστικό media center. Το να ακυρώνει η ίδια η Realtek τη σωστή χρήση του απλά κάνει τον υποψήφιο αγοραστή να κοιτάξει αλλού. Ακόμη και το υλικό που παίζει αυτή τη στιγμή μέσω add on, όταν αυτό είναι στα 23,976, κάνει skip frames ενώ υπάρχει και ασυγχρόνιστος ήχος. Χρηστικότητα Kodi δεν κρατάει καμία η Zidoo. Προσπαθεί με νύχια και με δόντια να πείσει ότι το δίνει. Σε καμία ερώτηση δεν έχουν απαντήσει γιατί πολύ απλά παίζουν το κρυφτούλι ως προς την αλλαγή των codecs στο 17. Ας που ότι δεν είναι εφικτό, αυτό σας δίνουμε, αυτό είναι όσο μπορούμε. Κρύβονται Στο θέμα του PR είναι τραγικοί και λίγοι.

Σε ότι αφορά λύσεις, ανέφερα ξεκάθαρα, οτιδήποτε με s905 μπορεί να τρέξει LibreELEC. Είναι και η η πιο future proof λύση αυτή τη στιγμή.

Το 4k είναι το μέλλον, όσο και αν προσπαθείς να το απαξιωνεις. Το zidoo τα καθαρά 4k rips τα παίζει κανονικά. Future proof λοιπον.

Το σκληροπυρηνικο κομμάτι του kodi στο οποίο αναφέρεσαι, δεν αφορά ούτε το 1% του αγοραστικού κοινού. Σιγά και τα ωά για minor lags σε camera stream του κωλου .Υπαρχει και το zdmc 16.1 το οποίο θαρρώ δεν έχει θέματα και δεν θα επηρεάσει κανέναν ενώ ταυτόχρονα θα διατηρήσει και τα video playback ατού της Zidoo. Εξάλλου είπαμε, όποιος αγοράζει zidoo το κάνει επειδή δίνει βάση στα ειδικά χαρακτηριστικά του.

Το να είσαι τόσο αφοριστικος όμως παραπλανει αρκετά. Όχι γιατί δεν έχεις δίκιο σε κάποια σημεία (ασχέτως αν αυτά αφορούν πολύ κοσμο η οχι) αλλά γιατί παρουσιάζεις σαν άχρηστα πολλά μηχανάκια ενώ παράλληλα οι λύσεις που προτείνεις δεν είναι εφαρμόσιμες για το επίσης 99% του αγοραστικού κοινού.Κοινως αφορά media box s905 (το οποίο στον gaming τομέα δεν προσφέρει κάτι παραπάνω σε σχέση με αυτό που αφοριζεις) στο οποίο πρέπει να περάσεις librelec με τρόπο όχι τόσο user friendly , ενώ για android χρήση θα χρειαστεί και dual boot. Αυτό αγαπητέ δεν είναι normal χρηση και σίγουρα όχι user friendly, ούτε στο ελάχιστο.

Ειλικρινά σέβομαι την άποψη σου, αλλά αυτή δεν αφορά την πλειοψηφία.

το 600x3D δεν ειχε kodi,αλλα ηταν ενα πολυ καλο πλειερ με το δικο του λογισμικο.
μια απο τα ιδια και με πολυ μεγαλυτερη υποστηριξη αρχειων,ειναι και το mediacenter της zidoo.
Το kodi ειναι extra mediacenter και απο την στιγμη που το Mediacenter zidoo παιζει αψογα,δεν υπαρχει λογος γκρινιας.
οταν διορθωθει και το προβλημα με την κινηση στο kodi,καλως να ερθει.
προς το παρον το zidοο ειναι ενα πληρεστατο mediaplayer χωρις καμια βασικη ελλειψη.

Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Παω πάσο
Με το υλικο που παιζει το kodi έχεις τέτοιες απαιτησεις;
Απλα εγω το kodi το χρησιμοποιώ στην κρεβατοκαμαρα για καμια σειρα και καμια ταινια χαλαρη.
Τα "σοβαρα" μονο BR και στον προβολέα.
Ε καλά, το να δίνει σωστά frames και ήχο δεν πιστεύω πως πρέπει να θεωρείται κατόρθωμα.
Νισάφι...
Τόσα χρόνια το λιβανιζουν το πάντρεμα Android Kodi , δεν μπορούν να το δέσουν έτσι ώστε να μην μπερδεύεται και ο κόσμος για το αν θα πρέπει να ασχοληθεί η Όχι;
Εκτός και αν όλη αυτή η φασαρία με τα αμέτρητα Android box βγήκε για να λυθεί το πρόβλημα "οικονομική αναπαραγωγή βίντεο στην κρεβατοκάμαρα".

Εκτός και αν όλη αυτή η φασαρία με τα αμέτρητα Android box βγήκε για να λυθεί το πρόβλημα "οικονομική αναπαραγωγή βίντεο στην κρεβατοκάμαρα".

Ναι, κάπως έτσι ξεκίνησαν τα android media players. Μη ξεχνάμε πως πρόκειται για κατά βάση mobile λειτουργικό.
Στην αρχή ήταν πάρα πολύ πίσω στο θέμα αναπαραγωγής, γι'αυτό και οι εταιρίες που έβγαζαν android boxes άρχισαν να "πειράζουν" το mediacodec api και να προσφέρουν custom λύσεις, κάτι που συνέβαλε στο αιώνιο πρόβλημα του android όμως (fragmentation). Δεν γίνεται οι all-around (software) players να ενσωματώνουν ό,τι κατέβει στο κεφάλι του κάθε hardware/firmware vendor.
Έπρεπε να φτάσουμε στην έκδοση 7 του android για να μπορέσει να σταθεί αξιοπρεπώς σαν media player (σχεδόν, υπάρχουν ατέλειες ακόμα, deinterlacing πχ, μην αναφέρουμε τα εξωτικά hdr/mvc 3d) γι'αυτό και πολλοί εγκαταλείπουν πλέον τις custom υλοποιήσεις τους (kodi, amlogic).

Στην περίπτωση της zidoo δεν θα γίνει ποτέ αυτό, πολύ απλά γιατί τα μηχανάκια της υπόσχονται πράγματα που δεν υποστηρίζονται απ'τον official mediacodec (και ούτε πρόκειται imo, πχ mvc).

Είναι αλήθεια πάντως πως με τη nougat έχουν έρθει αυτόματα Πολλά πράγματα στη θέση τους.

^^ Για αυτό θα πρέπει να δώσουμε τα εύσημα και στους devs του kodi, γιατί συνεργάστηκαν με τους devs του αντίστοιχου κομματιού του Android, κυρίως στον τομέα του hdaudio.

Εγώ πάντως δεν βλέπω αυτή την πρόοδο που αναφέρετε.
Μιλάμε για απλά πράγματα που προσφέρουν media players εδώ και 5 χρόνια .
Δηλαδή τι επαναστατικό φέρνει η nougat στην αναπαραγωγή πχ του kodi ;
Λύνονται τα προβλήματα ήχου και σωστής απόδοσης των frames;
Θα δούμε 23.976 και επίσημα auto switch frame μέσω kodi;
Από την άλλη βγαίνουν συνέχεια players με δυνατότητα 4Κ και h265 .
Αυτό ναι είναι πρόοδος αλλά για ποιο λόγο;
Για την κρεβατοκάμαρα;
4Κ και h265 όταν ακόμα δεν μου έχεις δώσει σωστό 1080;

Το 4k είναι το μέλλον, όσο και αν προσπαθείς να το απαξιωνεις. Το zidoo τα καθαρά 4k rips τα παίζει κανονικά. Future proof λοιπον.

Το σκληροπυρηνικο κομμάτι του kodi στο οποίο αναφέρεσαι, δεν αφορά ούτε το 1% του αγοραστικού κοινού. Σιγά και τα ωά για minor lags σε camera stream του κωλου .Υπαρχει και το zdmc 16.1 το οποίο θαρρώ δεν έχει θέματα και δεν θα επηρεάσει κανέναν ενώ ταυτόχρονα θα διατηρήσει και τα video playback ατού της Zidoo. Εξάλλου είπαμε, όποιος αγοράζει zidoo το κάνει επειδή δίνει βάση στα ειδικά χαρακτηριστικά του.

Το να είσαι τόσο αφοριστικος όμως παραπλανει αρκετά. Όχι γιατί δεν έχεις δίκιο σε κάποια σημεία (ασχέτως αν αυτά αφορούν πολύ κοσμο η οχι) αλλά γιατί παρουσιάζεις σαν άχρηστα πολλά μηχανάκια ενώ παράλληλα οι λύσεις που προτείνεις δεν είναι εφαρμόσιμες για το επίσης 99% του αγοραστικού κοινού.Κοινως αφορά media box s905 (το οποίο στον gaming τομέα δεν προσφέρει κάτι παραπάνω σε σχέση με αυτό που αφοριζεις) στο οποίο πρέπει να περάσεις librelec με τρόπο όχι τόσο user friendly , ενώ για android χρήση θα χρειαστεί και dual boot. Αυτό αγαπητέ δεν είναι normal χρηση και σίγουρα όχι user friendly, ούτε στο ελάχιστο.

Ειλικρινά σέβομαι την άποψη σου, αλλά αυτή δεν αφορά την πλειοψηφία.

4k το μέλλον όπως λέμε και 3D.

Δεν υπάρχει σκληροπυρηνικό κομμάτι. Το ωραίο με το Kodi είναι ότι προσφέρει πολλά και ο χρήστης μπορεί να το έχει κομμένο και ραμμένο στα μέτρα του. Πως βγάζεις συμπέρασμα ότι έχει μόνο camera stream δεν το ξέρω. Ότι παρακολουθείς με ένα media player, παρακολουθείς και μέσω κάποιων add ons. Με Real Debrid, η ποιότητα απογειώνεται. Το ZDMC 16.1 βασίζεται στο Kodi 16.1 με σοβαρά πλέον θέματα ως προς τα links καθώς υπάρχει μετάβαση σε https που δεν υποστηρίζει. Ουσιαστικά άχρηστο είναι για οτιδήποτε άλλο πέρα από απλή αναπαραγωγή αρχείων. Χώρια ότι δεν πατσάρεται και για security issues.

Αφοριστικός δεν είμαι καθόλου. Λέω πράγματα που πρέπει να λέγονται. Όπως έλεγα και για τα προβλήματα με τις plasma σειρές της Panasonic, έτσι κι εδώ θα αναφέρω τα προβλήματα της Zidoo. Το ότι τα μισά και περισσότερα post στο forum τους είναι για προβλήματα, είναι ενδεικτικό αυτού που λέω. Αν μια εταιρεία θέλει να ανέβει, καλό είναι να ακούει το όποιο feedback έχει από τους πελάτες της παρά να κρύβεται. Ούτε να πάμε με γνώμονα τον ωχαδελφισμό. Οτιδήποτε βλέπω από την Zidoo είναι ανειλικρινές.

LibreELEC δεν χρειάζεται καμιά επιστήμη αν το περνάς σε SD κάρτα. Το μόνο που πρέπει να ξέρεις είναι πως θα κάνεις το boot το οποίο και αυτό είναι εύκολο. Και σίγουρα δεν αφορά κάποια μειοψηφία. Υπάρχουν αμέτρητοι οδηγοί στο youtube, ενώ και από το official kodi forum προκρίνεται σας την ενδεδειγμένη λύση σε σχέση με το android, ειδικά από οτιδήποτε είναι πατσαρισμένο μέχρι αηδίας. Και όπως είπα, ας είναι ξεκάθαροι στην Zidoo και στην Realtek σε ότι αφορά την υποστήριξη codecs. Για εμένα αυτό μετράει.

Εγώ πάντως δεν βλέπω αυτή την πρόοδο που αναφέρετε.
Μιλάμε για απλά πράγματα που προσφέρουν media players εδώ και 5 χρόνια .
Δηλαδή τι επαναστατικό φέρνει η nougat στην αναπαραγωγή πχ του kodi ;
Λύνονται τα προβλήματα ήχου και σωστής απόδοσης των frames;
Θα δούμε 23.976 και επίσημα auto switch frame μέσω kodi;
Αυτά απ'το kodi και το android 7 συγκεκριμένα υποστηρίζονται, πρέπει όμως να υπάρχει ανάλογη υποστήριξη και απ'το εκάστοτε hardware/firmware.
Το shield πχ παίζει όλα αυτά που είπες μέσω kodi.

Ίσως γιαυτο να εγκαταλείπουν σιγά-σιγά την Realtek και να πηγαίνουν στον νέο soc allwinner H6pro ...

Ψάχνω να βρω έστω ένα screen shot σε Android που να δείχνει στις ρυθμίσεις του εκτός από 1080 24f , και 1080 23.97.
Δεν το έχω βρει.
Δεν αμφισβητώ αυτό που λες.
Ίσως όντως το μόνο πλήρες Android media να είναι το shield.
Για μένα πάντως αυτό θα ήταν μεγαλύτερο διαφημιστικό κίνητρο για την απόκτηση του από το αν παίζει 4Κ.

4k το μέλλον όπως λέμε και 3D.

Δεν υπάρχει σκληροπυρηνικό κομμάτι. Το ωραίο με το Kodi είναι ότι προσφέρει πολλά και ο χρήστης μπορεί να το έχει κομμένο και ραμμένο στα μέτρα του. Πως βγάζεις συμπέρασμα ότι έχει μόνο camera stream δεν το ξέρω. Ότι παρακολουθείς με ένα media player, παρακολουθείς και μέσω κάποιων add ons. Με Real Debrid, η ποιότητα απογειώνεται. Το ZDMC 16.1 βασίζεται στο Kodi 16.1 με σοβαρά πλέον θέματα ως προς τα links καθώς υπάρχει μετάβαση σε https που δεν υποστηρίζει. Ουσιαστικά άχρηστο είναι για οτιδήποτε άλλο πέρα από απλή αναπαραγωγή αρχείων. Χώρια ότι δεν πατσάρεται και για security issues.

Αφοριστικός δεν είμαι καθόλου. Λέω πράγματα που πρέπει να λέγονται. Όπως έλεγα και για τα προβλήματα με τις plasma σειρές της Panasonic, έτσι κι εδώ θα αναφέρω τα προβλήματα της Zidoo. Το ότι τα μισά και περισσότερα post στο forum τους είναι για προβλήματα, είναι ενδεικτικό αυτού που λέω. Αν μια εταιρεία θέλει να ανέβει, καλό είναι να ακούει το όποιο feedback έχει από τους πελάτες της παρά να κρύβεται. Ούτε να πάμε με γνώμονα τον ωχαδελφισμό. Οτιδήποτε βλέπω από την Zidoo είναι ανειλικρινές.

LibreELEC δεν χρειάζεται καμιά επιστήμη αν το περνάς σε SD κάρτα. Το μόνο που πρέπει να ξέρεις είναι πως θα κάνεις το boot το οποίο και αυτό είναι εύκολο. Και σίγουρα δεν αφορά κάποια μειοψηφία. Υπάρχουν αμέτρητοι οδηγοί στο youtube, ενώ και από το official kodi forum προκρίνεται σας την ενδεδειγμένη λύση σε σχέση με το android, ειδικά από οτιδήποτε είναι πατσαρισμένο μέχρι αηδίας. Και όπως είπα, ας είναι ξεκάθαροι στην Zidoo και στην Realtek σε ότι αφορά την υποστήριξη codecs. Για εμένα αυτό μετράει.

Οπως εσένα δεν σε ενδιαφέρει το 3D και το 4Κ (το οποίο είναι εξέλιξη και οχι gimmick όπως το 3d, οπότε και θα μείνει), κάποιους δεν ενδιαφέρει το streaming απο addons. (πχ εμενα με εξαιρεση οτιδηποτε αφορα δορυφορικα ,και αυτο για το ενδιαφερον και οχι για την ποιοτητα της εικονας, με αφηνει παγερά αδιάφορο οποιαδήποτε low end αναπαραγωγή ταινιών/σειρών με χαμηλό bitrate)
Δεν είναι καθόλου λίγοι αυτοί που χρησιμοποιούν το KODI για να sort-αρουν το αρχείο τους (ταινίες/μουσική) με όμορφο τρόπο. Κυρίως σε αυτούς απευθύνεται η Zidoo και δεν νομίζω οτι το κρύβει. Και το αποτέλεσμα είναι πολύ δυνατό.
Απο εκει και πέρα, ειναι κακό να ψυριζουμε τα πάντα για κουτάκια των 40-50-60ε |(διότι προφανώς δεν αναφερεσαι μόνο στα zidoo) και να τα συγκρίνουμε με το shield των 230ε η με την απόλυτη λειτουργικοτητα ενός htpc.
Ετσι και αλλιώς , άριστο Android box σε ολους τους τομείς απλά δεν υπάρχει (3d/bd menu/frame rate switching/4K licence/gaming). Θα πρέπει να διαλέξεις εναν προσανατολισμό.

Ενα μυριο box-ακια κυκλοφορούν και ο κοσμάκης τα φουλαρει με ενα σκασμό addons και ειναι υπερευχαριστημενος. Τα ρυθμίζουν μια φορά στο 1080/60 και ουτε απο pull down καταλαβαινουν, ουτε απο lags ,ουτε απο τίποτα.

Για την ευκολία της μοντας, επέτρεψε μου να σου πω οτι πραγματικά απευθύνεται σε πολύ πολύ πολύ λίγους.

Και επειδη το ξεσκισαμε το θεμα και βρισκομαστε στο νημα της αγορας media player, ας γραψω δυο αραδες για τις δικες μου προτιμησεις
  1. Αν θες κορυφαία αναπαραγωγή και απεριόριστες δυνατότητες πας σε HTPC (και δεν εννοω NUC)
  2. Αν θες να εχεις το κεφαλι σου ήσυχο σε closed source μηχάνημα για αναπαραγωγή ταινιων πας σε Dune (χωρις HDR passthrough)
  3. Aν θελεις κορυφαία Android εμπειρία και 3D gaming τοτε το Shield ειναι μονόδρομος (χωρίς ομως 3D και bd menus)
  4. Value for money και εξαιρετική εμπειρία χρήσης με Android TV (4K Netflix) αλλα με μαλλον pull down αναπαραγωγη το Xiaomi Mi Box
  5. Android με εξαιρετικές video playback δυνατότητες Zidoo X8/9s/10 και ισως Himedia q5/10 και τα νεα Egreat. Ελπιζω τα τελευταια να τα διαπιστωσω και απο κοντά.
  6. Λιγο απο ολα με καλές επιδόσεις, μια καλή υλοποίηση με το S912 (κατα προτιμηση με Nougat)
  7. Οικονομικό και λιγο απο ολα με ισως καλύτερη υποστήριξη και video playback δυνατότητες S905X μηχανακι (κατα προτιμηση με Nougat).
  8. Τη λύση του φίλου vertical με librelec θα την υιοθετούσα μονο αν ημουν hardcore KODI user.
Δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο...

Last edited:

Η δική μου γνώμη είναι (και την έχω πει πολλάκις) μακριά από android. Αν κάποιος θέλει ένα σοβαρό media player και όχι κρεβατοκάμαρας (νέος ορός, μου αρέσει) τότε 2 λύσεις έχει:
- η παίρνει dedicated media player (και το dune 4k lite είναι εξαιρετική επιλογή στα 200 ειδικά με το τελευταίο firmware) ή
- παίρνει NUC τελευταία γενιάς με HD audio passthrough, HEVC και 4k και ησυχάζει. Αν έχει λεφτά να ξοδέψει και χαλαρή γυναίκα (που να συμφωνεί με τον όγκο και τον θόρυβο) μπορεί να φτιάξει τέλειο HTPC εννοείται. Αλλά για 65αρες τηλεοράσεις πιστεύω το NUC έχει εξαιρετική ποιότητα εικόνας. Παίζει και το Kodi τέλεια (πιο τέλεια δε γίνεται).
Αυτές είναι οι επιλογές.

Το zidoo -που το γλυκοκοίταζα btw και έφτασα μερικά κλικς πριν την αγορά- απέχει πολύ τελικά από το να λέγεται "HDD media player". Δεκάδες προβλήματα διαβάζω και εγώ. Πότε φτιάχνουν το ένα πότε χαλάνε το άλλο. Προσπαθούν δε λέω αλλά μάλλον το 1295 έχει θέματα ή οι τεχνικοί τους δεν μπορούν. Το media center τους ναι μεν λένε καλά λόγια αλλά υστερεί σε εικόνα από οποιοδήποτε NUC και φυσικά από τα Dune (και από ότι φαίνεται εκεί θα μείνει καθώς απορρίφθηκε το request για bicubic/bilinear upscale που έχει ήδη το Dune και φυσικά τα NUC).
Για το Xiaomi δε ξέρω αλλά android και αυτό, χωρίς LAN (ναι ξέρω converters αλλά και αλλά καλώδια ρε παιδιά). Μάλλον και αυτό κρεβατοκάμαρας μου κάνει.
Shield δεν θα έπαιρνα ποτέ. Android και αυτό (TV κι όλας), είναι κυρίως για παιχνίδια ενώ για media player μάλλον θα γελάνε τα media players όταν το ακούνε αυτό.
Κοινός οποίος θέλει σωστό media player πρέπει να σκάσει 200+ Οποίος θέλει κρεβατοκάμαρας παίρνει τα ρίσκα του. Οτι πληρώνεις παίρνεις.

Re: Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Ψάχνω να βρω έστω ένα screen shot σε Android που να δείχνει στις ρυθμίσεις του εκτός από 1080 24f , και 1080 23.97.
Δεν το έχω βρει.
Δεν αμφισβητώ αυτό που λες.
Ίσως όντως το μόνο πλήρες Android media να είναι το shield.
Για μένα πάντως αυτό θα ήταν μεγαλύτερο διαφημιστικό κίνητρο για την απόκτηση του από το αν παίζει 4Κ.
.....

Attachments

• ΓŽΒ‘Γβ€¦ΓŽΒΈΓŽΒΌΓŽΒ―ΓΖ’ΓŽΒ΅ΓŽΒΉΓβ€š_20170806_225135.jpg
    ΓŽΒ‘Γβ€¦ΓŽΒΈΓŽΒΌΓŽΒ―ΓΖ’ΓŽΒ΅ΓŽΒΉΓβ€š_20170806_225135.jpg
    14.1 KB · Views: 179

^^ καθαρό 24αρι δεν έχει?:hmmmm2:
Σπάνιο βέβαια τέτοιο υλικό.

Re: Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

^^ καθαρό 24αρι δεν έχει?:hmmmm2:
Σπάνιο βέβαια τέτοιο υλικό.
Δεν ξέρω γιατί δεν εμφανίζεται αλλά παλαιότερα υπήρχε από ότι θυμάμαι και 24

Οπως εσένα δεν σε ενδιαφέρει το 3D και το 4Κ (το οποίο είναι εξέλιξη και οχι gimmick όπως το 3d, οπότε και θα μείνει), κάποιους δεν ενδιαφέρει το streaming απο addons. (πχ εμενα με εξαιρεση οτιδηποτε αφορα δορυφορικα ,και αυτο για το ενδιαφερον και οχι για την ποιοτητα της εικονας, με αφηνει παγερά αδιάφορο οποιαδήποτε low end αναπαραγωγή ταινιών/σειρών με χαμηλό bitrate)
Δεν είναι καθόλου λίγοι αυτοί που χρησιμοποιούν το KODI για να sort-αρουν το αρχείο τους (ταινίες/μουσική) με όμορφο τρόπο. Κυρίως σε αυτούς απευθύνεται η Zidoo και δεν νομίζω οτι το κρύβει. Και το αποτέλεσμα είναι πολύ δυνατό.
Απο εκει και πέρα, ειναι κακό να ψυριζουμε τα πάντα για κουτάκια των 40-50-60ε |(διότι προφανώς δεν αναφερεσαι μόνο στα zidoo) και να τα συγκρίνουμε με το shield των 230ε η με την απόλυτη λειτουργικοτητα ενός htpc.
Ετσι και αλλιώς , άριστο Android box σε ολους τους τομείς απλά δεν υπάρχει (3d/bd menu/frame rate switching/4K licence/gaming). Θα πρέπει να διαλέξεις εναν προσανατολισμό.

Ενα μυριο box-ακια κυκλοφορούν και ο κοσμάκης τα φουλαρει με ενα σκασμό addons και ειναι υπερευχαριστημενος. Τα ρυθμίζουν μια φορά στο 1080/60 και ουτε απο pull down καταλαβαινουν, ουτε απο lags ,ουτε απο τίποτα.

Για την ευκολία της μοντας, επέτρεψε μου να σου πω οτι πραγματικά απευθύνεται σε πολύ πολύ πολύ λίγους.

Βασικά το 3D με ενδιαφέρει. Το 4k είναι ίσως η μεγαλύτερη marketing φάρσα που υπάρχει δεδομένου ότι το μεγαλύτερο ποσοστό των setups έχουν αποστάσεις που καθιστούν άχρηστη την παρακολούθηση του. Στο Kodi με Real Debrid έχεις αναπαραγωγή και με υψηλά bitrates και με HD ήχο. Για την μόντα, εφόσον γράφουμε σε ένα τεχνολογικό forum, μην είσαι τόσο απόλυτος. Εκτός και αν το να περάσεις το image σε μια SD κάρτα και να πατήσεις ένα κουμπάκι ώστε να αλλάξεις το boot sequence θέλει ιδιαίτερες γνώσεις. Πιο δύσκολο είναι να περάσεις στα ενδότερα ρυθμίσεων στο android για να επιτύχεις όσο το δυνατό καλύτερο playback από το να περάσεις σε μια SD κάρτα ένα image και να μπουτάρεις το μηχανάκι από την κάρτα.

Στις προτάσεις σου συμφωνώ...

Βασικά το 3D με ενδιαφέρει. Το 4k είναι ίσως η μεγαλύτερη marketing φάρσα που υπάρχει δεδομένου ότι το μεγαλύτερο ποσοστό των setups έχουν αποστάσεις που καθιστούν άχρηστη την παρακολούθηση του. Στο Kodi με Real Debrid έχεις αναπαραγωγή και με υψηλά bitrates και με HD ήχο. Για την μόντα, εφόσον γράφουμε σε ένα τεχνολογικό forum, μην είσαι τόσο απόλυτος. Εκτός και αν το να περάσεις το image σε μια SD κάρτα και να πατήσεις ένα κουμπάκι ώστε να αλλάξεις το boot sequence θέλει ιδιαίτερες γνώσεις. Πιο δύσκολο είναι να περάσεις στα ενδότερα ρυθμίσεων στο android για να επιτύχεις όσο το δυνατό καλύτερο playback από το να περάσεις σε μια SD κάρτα ένα image και να μπουτάρεις το μηχανάκι από την κάρτα.

Στις προτάσεις σου συμφωνώ...

Εμεις εδω ειμαστε υποτιθεται guru και δεν αποτελούμε ουτε το 0.5% του αγοραστικού κοινου απο τα box-ακια, να το ξερεις :p

Review του A95X R2 στο mediaplayers.gr

Οικονομικο με μολις 1gb ram, αλλα εχει καλύτερη αποκριση απο ολα τα αλλα μηχανακια με 1gb ram που ειχαμε δει παλιοτερα.
Μπαινει ανετα σε 2ο-3ο δωμάτιο για τα βασικά. Ερχεται και ρουταρισμένο οποτε ειναι οτι πρέπει για τα "μαμουνια" :p