Αγορα νεου Media Player: "Ποιο να αγοράσω?"

Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Να συνυπολογιστούν τα έξοδα της priority lane eu express

Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σιγά μη κανουμε και εικονική παραγγελία για να βλεπουμε ποσο ειναι το EU :p
Θα διαλεγες EU για αποστολή αξιας 20-50 ? Η αξια του (ΕU) θα ηταν σχεδον οσο του (πιθανού) τελωνείου. I would take my chances.
Το EU εχει για μενα νοημα απο 100ευρο και ανω.

τα 2gb ram και τα 8 rom δεν είναι περιοριστικά; στα κινητά 2gb ram πλεον βλέπω στο κινητό της γυναίκας αγκομαχαει. οι εφαρμογές που θα θέλω να κατεβάσω τα 8gb rom δεν νομίζω να φτάνουν;

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

τα 2gb ram και τα 8 rom δεν είναι περιοριστικά; στα κινητά 2gb ram πλεον βλέπω στο κινητό της γυναίκας αγκομαχαει. οι εφαρμογές που θα θέλω να κατεβάσω τα 8gb rom δεν νομίζω να φτάνουν;

Αναφέρεσαι στο mi box?
Κατά κύριο λόγο είναι streamer.
Θαρρώ πως υποστηρίζει usb storage expansion αν καίγεται κάποιος.

Αναφέρεσαι στο mi box?
Κατά κύριο λόγο είναι streamer.
Θαρρώ πως υποστηρίζει usb storage expansion αν καίγεται κάποιος.
κατάλαβα....

Καλησπέρα παιδιά.
Έχω εδώ και κάτι χρόνια ένα mede8er 1000x3d ο οποίος παίζει ακόμα αξοπρεπέστατα σε 1080p συνδεδεμένος σε ενισχυτή home cinema παίρνοντας τα πάντα από NAS server.
Απλώς από πέρισυ έχω πάρει μια 4K samsung και προσπαθώ σιγά σιγά να πάω προς το 4Κ.
Έχω κατεβάσει αρκετές ταινίες σε 4Κ και θα ήθελα να γίνεται να μου πείτε ποιον media player προτείνετε να πάρω για να μπορώ να βλέπω και σε 4Κ. Θα ήθελα να έχει gigabit ethernet για γρηγορότερη σύνδεση με τον NAS.
Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Να πάρω τον X9S ή τον X10 ?

Παίζουν ακριβώς το ίδιο
Το x10 είναι εντυπωσιακότερο και η μόνη διαφορά είναι η κατασκευή, το πλέον φωτιζομενο remote και ο 3.5 δίσκος.
Μη ξεχάσεις να αγοράσεις από το affiliate μας :)

Nvidia shield από μένα, δεν υπάρχει καλύτερο.

Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλησπέρα έκανα τελικα παραγγελία το zidoo x8 από gearbest .

Παιδιά καλησπέρα, έχω ένα Synology Nas συνδεδεμένο στην OLED LG μου. Θα ήθελα ένα player ανεξάρτητου τιμής με USB 3.0 γιατί από την LG δεν αναγνωρίζονται όλα τα codecs των τελευταίων ταινιών. Παιχνίδια κτλ δεν με ενδιαφέρουν

Παιδιά καλησπέρα, έχω ένα Synology Nas συνδεδεμένο στην OLED LG μου. Θα ήθελα ένα player ανεξάρτητου τιμής με USB 3.0 γιατί από την LG δεν αναγνωρίζονται όλα τα codecs των τελευταίων ταινιών. Παιχνίδια κτλ δεν με ενδιαφέρουν

Για zidoo x8 σε βλέπω...

Γιατί όχι για το x10 που πρότεινες στο φίλο ποιο πάνω ?

Παίζει το ίδιο.
Μόνες διαφορές στη κατασκευή, στο wifi, στον εσωτερικό δίσκο και στο χειριστήριο.

Εγώ προσωπικά θεωρώ αυτή τη στιγμή value for money και το x9s που έχει και αυτό μεταλλική κατασκευή ενώ έχει και τον ίδιο καλό wifi με το x10.

X8
X9S
X10

Last edited:

ειναι ασφαλες απο τελωνιο να αγορασω ενα zidoo x8 απο gearbest?Αν ναι με ποιο shipping method?

Προς διαχείριση: για ποιο λόγο έγινε διαγραφή του post μου σχετικά με την πώληση του Dune Solo lite;

Και από εδώ και από το thread του Dune;