Αγορα νεου Media Player: "Ποιο να αγοράσω?"

Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Προς διαχείριση: για ποιο λόγο έγινε διαγραφή του post μου σχετικά με την πώληση του Dune Solo lite;

Και από εδώ και από το thread του Dune;

Καλημερα.
Η προώθηση σε αγγελίες (ειδικα οταν ειναι προσωπικές), δεν εχει θεση σε νήματα, ποσο μάλλον οταν αυτα ειναι διαφορετικά απο το media player της αγγελίας.
Εβαλες το ιδιο ποστ ταυτογχρονα σε 3 νηματα! Χαριστικά, στο άφησα στο σωστό (του dune solo lite) και το εσβησα απο τα αλλα δύο.

Διαφωνώ και θα εξηγήσω το γιατί:

1) Έγινε ένα post σε κάθε νήμα (και όχι επαναλαμβανόμενο).

2) Όταν γίνεται κατά κόρον post μηνυμάτων (και μάλιστα android players στο "Αγορα νεου Media Player") για αγορά μέσω συγκεκριμένων links, θεωρώ λίγο, ας μου επιτραπεί η έκφραση, υποκριτικό να διαγράφεται ένα post που οδηγεί σε αγγελία εδώ στο forum. Μιλάμε για αγγελία ιδιώτη και όχι κατ' επάγγελμα (δεν έχω μαγαζί ή κάτι άλλο ούτε εμπορεύομαι τέτοια ήδη).

3) Στο νήμα του Dune HD Solo είναι σχετικότατο αφού πρόκειται, επί της ουσίας (αναπαραγωγή), για τον ίδιο player.

4) Η αγγελία δεν εξυπηρετεί μόνο εμένα αλλά και όσους ψάχνουν media player και δεν πέφτει στο μάτι τους η αγγελία (χάνεται κάτω από εκατοντάδες posts κάποια στιγμή).

Whatever, ο καθένας κρίνεται. Απλά το βρίσκω άδικο.

Διαφωνώ και θα εξηγήσω το γιατί:

1) Έγινε ένα post σε κάθε νήμα (και όχι επαναλαμβανόμενο).

2) Όταν γίνεται κατά κόρον post μηνυμάτων (και μάλιστα android players στο "Αγορα νεου Media Player") για αγορά μέσω συγκεκριμένων links, θεωρώ λίγο, ας μου επιτραπεί η έκφραση, υποκριτικό να διαγράφεται ένα post που οδηγεί σε αγγελία εδώ στο forum. Μιλάμε για αγγελία ιδιώτη και όχι κατ' επάγγελμα (δεν έχω μαγαζί ή κάτι άλλο ούτε εμπορεύομαι τέτοια ήδη).

3) Στο νήμα του Dune HD Solo είναι σχετικότατο αφού πρόκειται, επί της ουσίας (αναπαραγωγή), για τον ίδιο player.

4) Η αγγελία δεν εξυπηρετεί μόνο εμένα αλλά και όσους ψάχνουν media player και δεν πέφτει στο μάτι τους η αγγελία (χάνεται κάτω από εκατοντάδες posts κάποια στιγμή).

Whatever, ο καθένας κρίνεται. Απλά το βρίσκω άδικο.

Σου εξηγώ.

Τα affiliates αφορουν καινουργια μηχανακια και οχι μεταχειρισμένα. Επίσης, εξαιτίας αυτών, βλέπετε και πιο πολλά μηχανάκια να παρουσιάζονται.
Εβαλες ταυτοχρονα την ιδια προώθηση σε 3 νηματα βρε αδερφε. σε 3!!! Ενω δεν θα επρεπε σε κανένα, εγω σου αφησα αυτό στο οποίο υπήρχε άμεση σχέση. Σκέψουν να το εκαναν ολοι αυτό τι θα γινόταν.

Βλέπω πως είσαι καλοπροαίρετος και το ιδιο ειμαι και εγώ απέναντι σου. Θα ήθελα ομως να το σεβαστείς και να σταματήσει εδω η κουβέντα.

Την καλημέρα μου.

Νεο media player MECOOL M8S Pro L και κουπονάκι απο Geekbuying.

Κρινοντας απο τα προηγουμενα Mecool M8S Pro και M8S Pro+, λογικά και αυτό θα ειναι εξαιρετικό. Ειδικότερα αναφέρει 4Κ YouTube και DRM Widevine L1 (HD Netflix).

MECOOL M8S Pro L 3GB/16GB Κουπονι:GKBMCMPL
MECOOL M8S Pro L 3GB/32GB Κουπόνι:GKBM8SPL

MECOOL-M8S-PRO-L-Android-7-1-S912-TV-Box-3GB-32GB-20170918170534749.jpg

MECOOL-M8S-PRO-L-Android-7-1-S912-TV-Box-3GB-32GB-20170918170554900.jpg

MECOOL-M8S-PRO-L-Android-7-1-S912-TV-Box-3GB-16GB-20170921110820146.jpg

Έχω καιρό να γράψω αν και παρακολουθώ που και που θέλω να πω ότι καλό είναι όσοι αγοράζουν να βοηθάνε και τον Vader μέσω του link διότι μας δίνει την ευκαιρία να έχουμε μια εικόνα για πολλά μποξ μέσα από τα review αλλά πέραν αυτού είναι και πρόθυμος να βοηθήσει σε οτιδήποτε μπορεί . Δεν τον ξέρω προσωπικά ούτε έχω κάποιο όφελος , με έχει βοηθήσει πριν λίγους μήνες σε ότι απορίες είχα και απ ότι βλέπω συνεχίζει να προσφέρει σε όλους οπότε και το αξίζει να το αναφέρω . Μπράβο και σε όσα μέλη βοηθάνε με ότι ξέρουν και μπορούν .
Το καλοκαίρι περίμενα να κυκλοφόρησουν καλύτερα κομμάτια με καινούρια πράγματα αλλά λίγα πράγματα . Έφαγα και ένα άκυρο με την προπαραγγελία remix OS που περίμενα μιας και έβαλε λουκέτο η εταιρία και τώρα αναμένουμε μπας και βγει κάτι καλό αλλιώς θα κοιτάξω κάτι σε Zidoo . Αν κάποιος έχει να προτείνει κάποιο δυνατό κουτί ας γράψει .

Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Το ‛καλο’ είναι σχετικό...
Τι ακριβώς θες ποιες οι αναγκες σου για να βοηθήσουμε

Έχω καιρό να γράψω αν και παρακολουθώ που και που θέλω να πω ότι καλό είναι όσοι αγοράζουν να βοηθάνε και τον Vader μέσω του link διότι μας δίνει την ευκαιρία να έχουμε μια εικόνα για πολλά μποξ μέσα από τα review αλλά πέραν αυτού είναι και πρόθυμος να βοηθήσει σε οτιδήποτε μπορεί . Δεν τον ξέρω προσωπικά ούτε έχω κάποιο όφελος , με έχει βοηθήσει πριν λίγους μήνες σε ότι απορίες είχα και απ ότι βλέπω συνεχίζει να προσφέρει σε όλους οπότε και το αξίζει να το αναφέρω . Μπράβο και σε όσα μέλη βοηθάνε με ότι ξέρουν και μπορούν .
Το καλοκαίρι περίμενα να κυκλοφόρησουν καλύτερα κομμάτια με καινούρια πράγματα αλλά λίγα πράγματα . Έφαγα και ένα άκυρο με την προπαραγγελία remix OS που περίμενα μιας και έβαλε λουκέτο η εταιρία και τώρα αναμένουμε μπας και βγει κάτι καλό αλλιώς θα κοιτάξω κάτι σε Zidoo . Αν κάποιος έχει να προτείνει κάποιο δυνατό κουτί ας γράψει .

Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.

Σε επιπεδο υποστήριξης αρχείων γενικά αυτα που κυκλοφορούν υποστηρίζουν σχεδόν τα παντα. Μεχρι και 4Κ@60 με HDR.
Δεν βλέπω να βγαινει νεα φουρνιά SoC με ριζοσπαστικές αλλαγες την επομενη διετία σχεδόν.

Απο αυτά που ηδη κυκλοφορούν, πες μας ποσα χρήματα θελεις να ξοδεψεις και θα σου βρουμε το κατάλληλο.

Αν δεν βγει κάτι καινούριο λέω για zidoo αν και θέλω κάτι με 3 ram και πάνω και 32 ρομ σε zidoo δεν βλέπω να βγαίνει κάτι τέτοιο σε καλή τιμή και το λέω αυτό γιατί του χρόνου λίγο δύσκολο να με το Android 8 να μην έχει κολλήματα με 2 ram . Αυτή τη στιγμή έχω το M8S pro τα βασικά τα κάνει όμως έχει κάποια θεματική όπως όλα έχουν και αν δεν βγει μποξ με το κάτι παραπάνω σε zidoo η κάτι καλύτερο από amlogic S912 νομίζω δεν υπάρχει λόγος . Αν έχετε κάτι καλό μέχρι 120 κάπου εκεί τότε ριχτε πρόταση. A και αυτά τα Rockchip 3399 αν θυμάμαι καλά με 4-32 τι ψάρια πιάνουν ?

Νεο media player MECOOL M8S Pro L και κουπονάκι απο Geekbuying.

Κρινοντας απο τα προηγουμενα Mecool M8S Pro και M8S Pro+, λογικά και αυτό θα ειναι εξαιρετικό. Ειδικότερα αναφέρει 4Κ YouTube και DRM Widevine L1 (HD Netflix).

MECOOL M8S Pro L 3GB/16GB Κουπονι:GKBMCMPL
MECOOL M8S Pro L 3GB/32GB Κουπόνι:GKBM8SPL

MECOOL-M8S-PRO-L-Android-7-1-S912-TV-Box-3GB-32GB-20170918170534749.jpg

MECOOL-M8S-PRO-L-Android-7-1-S912-TV-Box-3GB-32GB-20170918170554900.jpg

MECOOL-M8S-PRO-L-Android-7-1-S912-TV-Box-3GB-16GB-20170921110820146.jpg

δεν αλλάζει η τιμή με τα κουπόνια.

Οταν το ποσταρα δούλευαν.
Μπορεί να εληξε.
Τους ρώτησα μολις αν μπορουν να προσφέρουν νεα κουπονια.

Ξανα μπολικα εξαιρετικά media players απο Gearbest. Μονο για σημερα νομίζω τα κουπόνια. Αν θελετε εγγυημενα να γλιτώσετε τελωνείο, προσθετετε περιπου 20 για αποστολή με EU Express (θα ερθει και λιγο πιο γρήγορα)

MECOOL M8S PRO TV Box - 3 + 32G BLACK
στα 54.4 με κουπόνι M8SPROEU

MECOOL M8S PRO TV Box - 3GB + 16GB στα 49.3 με κουπόνι M8SPROGB

Alfawise H96 Pro+ TV Box - 3GB RAM + 32GB ROM στα 49.3 με κουπόνι

Το banggood προσφέρει priority direct mail για αποφυγή με 1-5 δολάρια για αντικείμενα όπως φορτιστες και tv box.
Από gear μόνο μικροαντικείμενα δεν αξίζει καθόλου.
Άκου 20 .

αν δεν βαριέσαι εξήγησε τους τι παίζει μπας και βάλουν και αυτοί αποφυγή με λογικά χρήματα.

Θα ηθελα τη βοηθεια σας για ενα tv box 30-40 ευρω. Η χρηση που θα κανω ειναι απλη, youtube και flash games. Δηλαδη δεν θα το χρησιμοποιω εγω αλλα ενα 7χρονο παιδι. Θα του συνδεσω ενα mouse και ενα keyboard (2 θυρες usb) ωστε να μοιαζει με τον υπολογιστη μου. Νομιζω οτι 2 γιγα ραμ και 16 ρομ αρκουν, αλλα δεν εχω ασχοληθει ποτε με media players. Μπορειτε να μου προτεινετε καποιο μοντελο?

Απορία..... box με 1 hdmi και 2 usb, υπάρχει τρόπος να συνδεθεί σε tv και av έτσι ώστε να υπάρχει option αν θες πχ για ταινία κλπ να παίζει μέσω av και για σερφάρισμα κλπ χωρίς να χρειαστεί να ανοίξει ο ενισχυτής ?

Απορία..... box με 1 hdmi και 2 usb, υπάρχει τρόπος να συνδεθεί σε tv και av έτσι ώστε να υπάρχει option αν θες πχ για ταινία κλπ να παίζει μέσω av και για σερφάρισμα κλπ χωρίς να χρειαστεί να ανοίξει ο ενισχυτής ?

to μήχανημα είναι αυτό https://www.banggood.com/Mecool-M8S...5_0G-WIFI-TV-Box-p-1158353.html?rmmds=myorder

Απορία..... box με 1 hdmi και 2 usb, υπάρχει τρόπος να συνδεθεί σε tv και av έτσι ώστε να υπάρχει option αν θες πχ για ταινία κλπ να παίζει μέσω av και για σερφάρισμα κλπ χωρίς να χρειαστεί να ανοίξει ο ενισχυτής ?[/QUOT
Αν ο ενισχυτης υποστηρίζει hdmi passthrough δεν χρειαζεται να ανοιξει, απλα περναει το σημα στην τηλεόραση.αν δεν υποστηριζει θα μπορουσες να βαλεις ενα hdmi splitter, αν η tv σου είναι πολύ καινουρια και υποστηρίζει έξοδο ψηφιακού ήχου θα μπορούσες να συν´δεσεις την hdmi στην tv και απο κει με οπτικη ινα στον ενισχυτη kai 4) ααπό το meecool hdmi sth tv και optical στον ενισχυτή αλλα πιθανον να υποβαθμίζεις την ποιότητα του hd audio. Βασικά είναι θέμα ενισχυτή και τηλεόρασης και όχι τού mecool.

Θα ηθελα τη βοηθεια σας για ενα tv box 30-40 ευρω. Η χρηση που θα κανω ειναι απλη, youtube και flash games. Δηλαδη δεν θα το χρησιμοποιω εγω αλλα ενα 7χρονο παιδι. Θα του συνδεσω ενα mouse και ενα keyboard (2 θυρες usb) ωστε να μοιαζει με τον υπολογιστη μου. Νομιζω οτι 2 γιγα ραμ και 16 ρομ αρκουν, αλλα δεν εχω ασχοληθει ποτε με media players. Μπορειτε να μου προτεινετε καποιο μοντελο?

Να κοιτάξεις το 1) mecool m8s pro+ 2) mecool m8s pro 3) alfawise h96 pro+.

Απορία..... box με 1 hdmi και 2 usb, υπάρχει τρόπος να συνδεθεί σε tv και av έτσι ώστε να υπάρχει option αν θες πχ για ταινία κλπ να παίζει μέσω av και για σερφάρισμα κλπ χωρίς να χρειαστεί να ανοίξει ο ενισχυτής ?[/QUOT
Αν ο ενισχυτης υποστηρίζει hdmi passthrough δεν χρειαζεται να ανοιξει, απλα περναει το σημα στην τηλεόραση.αν δεν υποστηριζει θα μπορουσες να βαλεις ενα hdmi splitter, αν η tv σου είναι πολύ καινουρια και υποστηρίζει έξοδο ψηφιακού ήχου θα μπορούσες να συν´δεσεις την hdmi στην tv και απο κει με οπτικη ινα στον ενισχυτη kai 4) ααπό το meecool hdmi sth tv και optical στον ενισχυτή αλλα πιθανον να υποβαθμίζεις την ποιότητα του hd audio. Βασικά είναι θέμα ενισχυτή και τηλεόρασης και όχι τού mecool.
ευχαριστώ για την βοήθεια, η tv είναι μία samsung UE40D8000 και ο av ένας Pioneer VSX-421