Αγορα νεου Media Player: "Ποιο να αγοράσω?"

Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Ποιο media player έχει πραγματικά καλό wi-fi και είναι και σε χαμηλή (καλή) τιμή;

Όλα αυτά που έχουν έξτρα κεραία πάνω τους είναι καλύτερα σε αυτό το θέμα από αυτά που δεν έχουν καθόλου;

Θεωρητικα η κεραια βοηθάει αλλα δεν σημαινει και κατι.
Και τα Zidoo και το Xiaomi Mi box 4K εχουν εξαιρετικο WiFi.
To ιδιο ισχύει και για το shield.

Το εξαιρετικό Xiaomi Mi TV Box 4Κ σε flash sale στα 57

Προσέξτε την αποθήκη στην οποία βρίσκετε. Θα το παραλάβετε την επόμενη Black Friday, Δεν υπολογίζω τα τελωνεία.

Μετά θα ,:violent-smiley-030:

Προσέξτε την αποθήκη στην οποία βρίσκετε. Θα το παραλάβετε την επόμενη Black Friday, Δεν υπολογίζω τα τελωνεία.

Μετά θα ,:violent-smiley-030:

Ενα με Belgium μου ηρθε σχετικά γρηγορα και χωρίς τελωνειο. Λες να ημουν τυχερός?
Το NL post το αφήνουμε πλέον πισω μας και στο καλό.

Έχουν αναφερθεί τρελές καταστάσεις από το καλοκαίρι και μετά και δίνω link από άλλο forum
Αν δεν το επιτρέπουν οι διαχειριστές ας το διαγράψουν.
Πηγαίνετε στις τελευταίες 10 σελίδες.
http://www.insomnia.gr/topic/471924-

Έχουν αναφερθεί τρελές καταστάσεις από το καλοκαίρι και μετά και δίνω link από άλλο forum
Αν δεν το επιτρέπουν οι διαχειριστές ας το διαγράψουν.
Πηγαίνετε στις τελευταίες 10 σελίδες.
http://www.insomnia.gr/topic/471924-

Το βασικο ειναι με ποιες εταιρείες εστειλαν τα δέματα.
Πλεον η NL εχει φάει πόδι και καποιες καθυστερήσεις στο αγγλικο τελωνείο (DPD) εχουν στρώσει πλέον.
To τελευταιο τριημερο εχω παραλαβει δύο πακετα απο DPD. Το ενα ηταν απο τα "καθυστερημενα". Για το αλλο ειχε γινει παραγγελία πολύ αργότερα, και εφτασαν με μια ημερα διαφορα.

Απλά αναφέρω για όσους δεν έχουν ασχοληθεί με παραγγελίες από το εξωτερικό να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.
Καλές αγορές.

Καλημερα... Ενδιαφερομαι για αγορα android tv box και για χρηση ote tv και nova. Υπαρχει κατι? δεν με ενδιαφερει η τιμη... Αν δεν υπαρχει κατι δοκιμασμενο, ποιο εχει μεγαλυτερη πιθανοτητα να παιξει ote και nova?

Καλησπερα παιδες. Ψαχτηκα να παρω το beeling gt1 ultimate απο geekbuying απο ευρωπαικη αποθηκη αλλα οταν ειδα τα 31 ευρα μεταφορικα το εβαλα στα ποδια και στο τελος μιας και πλεον δεν υπηρχε σε ευρωπαικη αποθηκη στο gearbest το παρηγγειλα απο Κινα με belgium registered μεσω του affiliate link κι ελπιζω να ερθει χωρις προβλημα και γρηγορα.
Αντε να δουμε

Καλησπερα παιδες. Ψαχτηκα να παρω το beeling gt1 ultimate απο geekbuying απο ευρωπαικη αποθηκη αλλα οταν ειδα τα 31 ευρα μεταφορικα το εβαλα στα ποδια και στο τελος μιας και πλεον δεν υπηρχε σε ευρωπαικη αποθηκη στο gearbest το παρηγγειλα απο Κινα με belgium registered μεσω του affiliate link κι ελπιζω να ερθει χωρις προβλημα και γρηγορα.
Αντε να δουμε

Καλορίζικο!

Thnx φιλε μου. Ελπιζω να ειναι πιο καλοτυχο απο το αλλο (mecool m8s pro) που καηκε απο την κακοκαιρια

Το συγκεκριμένο beelink το έχω παραγγείλει από Ευρωπαϊκή αποθήκη πάνω από μια εβδομάδα από το gearbest. Επειδή το παρακολουθώ το προϊόν βλέπω ότι οι διαθέσιμες αποθήκες αλλάζουν και κάθε φορά που μπαίνω στο λογαριασμό μου. Μπορεί δηλαδή να βλέπεις τώρα ότι υπάρχουν διαθέσιμα 150 κομμάτια σε αποθήκη στην Ευρώπη μετά από λίγο να μην είναι διαθέσιμο καθόλου και να μεταβάλλονται οι τιμές στα μεταφορικά τρελά από Κίνα. ! Μερικές φορές η μεταφορά να είναι και free shipping.
Τώρα τι παίζει δεν ξέρω. Το δικό μου έχει κολλήσει μια εβδομάδα στη Γερμανία με expedit shipping και insurance.

Το συγκεκριμένο beelink το έχω παραγγείλει από Ευρωπαϊκή αποθήκη πάνω από μια εβδομάδα από το gearbest. Επειδή το παρακολουθώ το προϊόν βλέπω ότι οι διαθέσιμες αποθήκες αλλάζουν και κάθε φορά που μπαίνω στο λογαριασμό μου. Μπορεί δηλαδή να βλέπεις τώρα ότι υπάρχουν διαθέσιμα 150 κομμάτια σε αποθήκη στην Ευρώπη μετά από λίγο να μην είναι διαθέσιμο καθόλου και να μεταβάλλονται οι τιμές στα μεταφορικά τρελά από Κίνα. ! Μερικές φορές η μεταφορά να είναι και free shipping.
Τώρα τι παίζει δεν ξέρω. Το δικό μου έχει κολλήσει μια εβδομάδα στη Γερμανία με expedit shipping και insurance.

Επειδη ακριβως ειχα δει τα σχολια για την EU5 του Gearbest, πηγα αρχικα να το παραγγειλω απο ευρωπαικη του Geekbuying αλλα οταν ειδα τα 31 euro μεταφορικα αλλαξα γνωμη και παρηγγειλα απο Gearbest China με Belgium registered

Παραγγελία από την EU5 την Κυριακή, έγινε shipped την Τετάρτη, τέλος βδομάδας θα μου έρθει λογικά καθώς έρχεται οδικώς από Γερμανία.

Οπότε σκόπιμα έβαλαν αυτό το ποσό στα μεταφορικά. Για να αποτρέψουν την αγορά. Για κάποιους λόγους τα κάνουν αυτά.
Τώρα που γράφω ίσως και πάλι να έχουν μεταβληθεί τα ποσά.
Γιατί εγώ πλήρωσα 5 ευρώ περίπου με expedit shipping και έβαλα και insurance στα 2 ευρώ.

Οπότε σκόπιμα έβαλαν αυτό το ποσό στα μεταφορικά. Για να αποτρέψουν την αγορά. Για κάποιους λόγους τα κάνουν αυτά.
Τώρα που γράφω ίσως και πάλι να έχουν μεταβληθεί τα ποσά.
Γιατί εγώ πλήρωσα 5 ευρώ περίπου με expedit shipping και έβαλα και insurance στα 2 ευρώ.

Σε εχασα εδω φιλε μου. Γιατι να αποτρεψουν την αγορα με το να βαλουν υψηλα μεταφορικα αφου απλα μπορουν να το βαλουν ως out of stock?

Γιατί μόνο αυτοί ξέρουν.
Άσχετο. Πχ Όπως έκανε και η Viva με την τηλεφωνία. Δεν κατάργησε την υπηρεσία Voip.
Αλλά για να σε αποτρέψουν από την ανανέωση και πελάτη για τη συγκεκριμένη υπηρεσία και για να σε παραπέμψουν σε άλλες εναλλακτικές υπηρεσίες
ανέβασαν σε μια μέρα μέσα τα τέλη 300%.