Αγορα νεου Media Player: "Ποιο να αγοράσω?"

Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Καλησπέρα.

Επειδή χάθηκα μέσα στις άπειρες σελίδες του νήματος και σε αναμονή νέου ενισχυτή, πάμε για αναβάθμιση και του media player.
Απαιτήσεις:
1) Να υποστηρίζει όλα τα νέα format ήχου atmos,dtsx.auro κ.τ.λ
2) Max ανάλυση για την ώρα τα 1080p
3) Χρήση ταινίες-σειρές (σε πρώτη φάση από δίσκο)
4) Σύνδεση WiFi
5) Youtube, Netflix (ίσως αργότερα)

Τα παραπάνω είναι τα απαραίτητα αλλά το να βρούμε κάτι με περισσότερα χαρακτηριστικά σε χαμηλή τιμή ευπρόσδεκτο.
Γενικά ψάχνω το vfm, σίγουρα κάτω από 100 αλλά αν υπάρχει κάτι κοντά στα 50 θα είμαι πιο κοντά στο max budget μου.
Περιμένω τις προτάσεις σας.

Ευχαριστώ

Ψάχνοντας λιγάκι βλέπω πως για οικονομική λύση πολλοί παίρνουν τα Mecool.
Τώρα στα μοντέλα γίνεται ένας ψιλοχαμός γιατί όλα Pro-κάτι λέγονται με διάφορες τιμές.
Για τις βασικές λειτουργίες που ψάχνω εγώ (HD ήχο, 1080p) ποιο θα μου ταίριαζε;
Ένα MECOOL M8S PRO W που βρίσκω στα ~40 τι λέει;
Μπορώ να κάνω και stream από NAS από αυτό ή θέλω κάτι άλλο;

Ψάχνοντας λιγάκι βλέπω πως για οικονομική λύση πολλοί παίρνουν τα Mecool.
Τώρα στα μοντέλα γίνεται ένας ψιλοχαμός γιατί όλα Pro-κάτι λέγονται με διάφορες τιμές.
Για τις βασικές λειτουργίες που ψάχνω εγώ (HD ήχο, 1080p) ποιο θα μου ταίριαζε;
Ένα MECOOL M8S PRO W που βρίσκω στα ~40 τι λέει;
Μπορώ να κάνω και stream από NAS από αυτό ή θέλω κάτι άλλο;

Μια χαρά κάνει για αυτά που αναφέρεις.

Χαιρετώ την παρέα. Εν όψει αναβάθμισης media player, από το παλιό πιστό μου Egreat R1 σε κάποιο σύγχρονο θα ήθελα τις προτάσεις σας...
Με ενδιαφέρει :
- Η καλύτερη δυνατή εικόνα αφού η κύρια χρήση του θα είναι για ταινίες στον προβολέα. Θα χρησιμοποιείται και με την tv (προς το παρόν μια 50' Panasonic V20)
- Το 4Κ να είναι στα specs εν όψει μελλοντικών αναβαθμίσεων στα μέσα προβολής
- Να έχω Netflix (ιδίως) και Youtube στα 1080p (τουλάχιστον για την ώρα...)
- Να παίζει τα αρχεία μου (video και audio) από στικάκια και ιδίως hd (χωρητικότητας minimum 1 tera) μέσω usb απρόσκοπτα και χωρίς να μου σπάει τα νεύρα για μικροπροβλήματα όλη την ώρα... Δεν έχω ούτε τις γνώσεις ούτε τον χρόνο να ασχολούμαι. Με άλλα λόγια θέλω plug and play αν είναι δυνατόν...
- Δεν με ενδιαφέρει το απευθείας download προς θέαση, ούτε streaming από NAS, τα αρχεία μου τα έχω από πριν, όπως είπα ήδη, σε hd και στικάκια
- Να παρέχει όλα τα νέα φορμά ήχου, atmos, dts κ.λ
- Δεν είναι απαραίτητο να δέχεται εσωτερικό HD αλλά καλοδεχούμενο αν το κάνει.
- Δεν παίζω και δεν με ενδιαφέρουν τα παιχνίδια...

Από πλευράς budget βάζω ταβάνι τα 200 maximum

Ελάτε σύντροφοι, δώστε κάποια συμβουλή, κάντε καμιά πρόταση.... σας ευχαριστώ προκαταβολικά :smile:

Και το Beelink GT1 Ultimate στις καλύτερες προσφορες της περιοδου που διανύουμε.

1516332019198156750.jpg

Beelink GT1 Ultimate 3GB RAM απο Ευρωπαική αποθήκη στα 66 με κουπόνι GBGRNEW47 και αποστολή με DHL (+5 )

1509061922988980154.jpg

Toumei C800 Android Projector. Στα 169 + μεταφορικά απο ευρωπαική αποθηκη χωρίς τελωνείο.

1501698619703347212.jpg

Xiaomi Mi Box 4K (EU Warehouse). Απο ευρωπαικη αποθηκη χωρις τελωνειο στα 57 + μεταφορικά.

1506024078651720374.jpg

Mecool M8S PRO W στα 35 . Αποστολή με registered->Belgium

Mecool M8S PRO W 2.4G with Andriod TV OS Support Voice Control .Ιδιο με το παραπανω αλλα με προεγκατστημενοεπισημο Android TV OS και καλυτερο remote με voice control. Στα 42 και αποστολή με registered->Belgium

1519867366961562511.jpg

Mecool M8S PRO L 4K TV Box Amlogic S912 Bluetooth 4.1 + VOICE REMOTE CONTROL στα ~57 με κουπονι GBMCLB. Και αυτο με επισημη Android TV ROM και φωνητική αναζήτηση. Ειναι το πρωτο S912 με 3GB RAM/32GB ROM με τετοια χαρακτηριστικά. Κατι αναμεσα σε Xiaomi Mi Box και Shield.

1503258602685208251.jpg

Tanix TX92 TV Box 2GB RAM+16GB ROM στα 58 . Αποστολή με registered->Belgium. Απο τις πολύ καλες S912 υλοποιήσεις.

1505673577455667570.jpg

Zidoo H6 Pro. στα 84 απο Ευρωπαικη αποθηκη. Αποστολή με DHL (+5 ).

Ελάτε σύντροφοι, δώστε κάποια συμβουλή, κάντε καμιά πρόταση.... σας ευχαριστώ προκαταβολικά :smile:

Αφού φτάνεις τόσα υψηλά το πιο κοντινό είναι το nvidia shield χωρίς να ξέρω για atmos.

Φωτογραφίζεις το Nvidia Shield. Να ξερεις οτι δεν υποστηριζει 3D. Εχεικαι εξαιρετικές gaming δυνατότητες.
Εναλλακτικά πας στο Zidoo X10 αλλα δεν θα εχεις HD Netflix (θα εχεις ομως μενου στα blu ray σου).

Φωτογραφίζεις το Nvidia Shield. Να ξερεις οτι δεν υποστηριζει 3D. Εχεικαι εξαιρετικές gaming δυνατότητες.
Εναλλακτικά πας στο Zidoo X10 αλλα δεν θα εχεις HD Netflix (θα εχεις ομως μενου στα blu ray σου).

newlynx; said:
Αφού φτάνεις τόσα υψηλά το πιο κοντινό είναι το nvidia shield χωρίς να ξέρω για atmos..

Σας ευχαριστώ για τις προτάσεις σας...
Το 3D δεν με ενδιαφέρει καθόλου, όπως δεν με ενδιαφέρουν και τα παιχνίδια...
Από την άλλη το HD Netflix και φυσικά atmos είναι στα must.
Μακάρι να μην χρειαστεί να φτάσω οικονομικά τόσο ψηλά, αν κάνω την δουλειά μου (με άριστη ποιότητα εικόνας όμως) και με τα μισά χρήματα θα κάνω πάρτι !!
Τα egreat a5 Hi3798CV200 τι λέει ? γιατί είναι τόσο πιο ακριβό από άλλες προτάσεις ? προσφέρει hd Netflix ?

Κάτι σε Apollo Lake ίσως;

Μια επιφύλαξη μόνο για το Atmos αν μπορεί κανείς να το επιβεβαιώσει.

Γυρισαν στη θέση τους στη Gearbest μετα τη Κινεζικη πρωτοχρονιά τους και εβγαλαν 2 εξαιρετικές προσφορές σε tv box.

20170427174818_97245.jpg

Mini M8S Pro - C (με S912) στα 35.4 και δωρεαν μεταφορικά χωρίς τελωνείο με registered->Belgium

Το αγόρασα αλλά θέλω βοήθεια. Επειδή δεν βλέπω κάποιο νήμα γι'αυτό, αν κάνω λάθος ας μου πείτε, γράφω εδώ τι αντιμετωπίζω:
  1. Αν και με τα χίλια ζόρια μπόρεσα να κάνω browse στο δικτυακό φάκελο με τις σειρές μου, το kodi δεν βλέπει τα αρχεία (.srt & .avi/mp4 etc). Επίσης δεν μπορώ να σβήσω τα λάθος share folders που το έδωσα για να μπορέσει να κάνει browse.
  2. Ο ενσωματωμένος mdeia player που έχει δεν θέλει να βλέπει shared folders αλλά περιμένει να δει streams.
  3. Υποψιάζομαι ότι αν εγκαταστήσω το VLC δεν θα αναπαράγονται οι υπότιτλοι (όπως κάνει και το κινητό μου άλλωστε).
  4. Δεν μπορώ να εγκαταστήσω το NetFlix μιας που στην αναζήτηση από το Play store εμφανίζει οτιδήποτε άλλο εκτός της εφαρμογής. Αναρωτιέμαι αν μπορώ να το εγκαταστήσω μέσω .app

Γενικότερα με άγχωσε λίγο και δεν ξέρω κατά πόσο αξίζει η αγορά του... Βέβαια οφείλω να πω ότι είναι γρήγορο μηχανάκι.

Ευτυχως που υπηρχουν πολλες πηγες για το KODI στα Ελληνικα στο υοθτθβε γιατι ειχα δικιο το VLC δεν παιζει παντα του υποτιτλους αν και εχω κανει ολες τις ρυθμισεις στο Encoding

Το αγόρασα αλλά θέλω βοήθεια. Επειδή δεν βλέπω κάποιο νήμα γι'αυτό, αν κάνω λάθος ας μου πείτε, γράφω εδώ τι αντιμετωπίζω:
  1. Αν και με τα χίλια ζόρια μπόρεσα να κάνω browse στο δικτυακό φάκελο με τις σειρές μου, το kodi δεν βλέπει τα αρχεία (.srt & .avi/mp4 etc). Επίσης δεν μπορώ να σβήσω τα λάθος share folders που το έδωσα για να μπορέσει να κάνει browse.
  2. Ο ενσωματωμένος mdeia player που έχει δεν θέλει να βλέπει shared folders αλλά περιμένει να δει streams.
  3. Υποψιάζομαι ότι αν εγκαταστήσω το VLC δεν θα αναπαράγονται οι υπότιτλοι (όπως κάνει και το κινητό μου άλλωστε).
  4. Δεν μπορώ να εγκαταστήσω το NetFlix μιας που στην αναζήτηση από το Play store εμφανίζει οτιδήποτε άλλο εκτός της εφαρμογής. Αναρωτιέμαι αν μπορώ να το εγκαταστήσω μέσω .app

Γενικότερα με άγχωσε λίγο και δεν ξέρω κατά πόσο αξίζει η αγορά του... Βέβαια οφείλω να πω ότι είναι γρήγορο μηχανάκι.

Δεν υπάρχει κάποιος δικτυακός περιορισμός.
Θα έπρεπε να τα βλέπει τα shares σου. Αν τα βλέπει αλλά δείχνει κενό το περιεχόμενο τους, τότε θα πρέπει στα shared folder σου να βάλεις user+pass.
Ειδικά μέσω KODI δεν θα έπρεπε να έχεις θέματα.
Για το VLC δεν ξέρω να σου πω.
Αν το netflix δεν εμφανίζεται (μάλλον λόγω root) μπορείς σίγουρα να το κατεβάσεις και να το εγκαταστήσεις χειροκίνητα.
Καλορίζικο! Το δικό μου το περιμένω ακόμα!

Mini M8S Pro - C (με S912) στα 35.4 δεν σφυρίσατε και απο εδω μεριά ! :)

παντος με το mecool m8s pro+ δουλεύει απροβλημάτιστα καθημερινά kodi + youtube . (νετφλιχ δεν δοκίμασα )

(στο lan με plex κάνετε stream ?)

Εγώ το είχα για κανένα μήνα και το έδωσα.
Δεν συνεργαζόταν καλά με την τηλεόραση μου δυστυχώς.
Πάντως ήταν πολύ σταθερό και σχετικά γρήγορο.
Αν και οι 60 βαθμοί λειτουργίας μου φάνηκαν πολλοί.
Για τα apps που αναφέρετε δυστυχώς δεν έχω αποψη, χρησιμοποιήθηκε για iptv

Καλημέρα, μια γνώμη για επιλογή. Δεν έχω ασχοληθεί με media players καθόλου και θέλω να πάρω κάτι με Android OS, για να το βάλω στο υπνοδωμάτιο. Θα συνδυάσω Netflix και Cosmote Tv GO app, αυτά τα δύο μόνο. Θέλω κάτι σταθερό σε λειτουργία και να μην δημιουργούνται προβλήματα με λογισμικό κτλ κτλ.. Έχω δει 3 μοντέλα, έχετε να προτείνετε ένα από αυτά ή κάποιο άλλο? 1) Xiaomi Mi TV Box 3 με εθερνετ ανταπτερ σίγουρα. 2) Beelink GT1 Ultimate και 3) Xiaomi Mi TV Box 4 (να περιμένω όποτε βγει η international version).

Το 2 δεν παιζει HD Netflix. Το 3 ειναι ιδιο με το 1 πρακτικά.
Πας λοιπόν για το γνωστο Xiaomi Box 4K International version.
Αυτο που δεν ξερω να σου απαντησω αφορα την υποστηριξη του cosmote tv.

Το 2 δεν παιζει HD Netflix. Το 3 ειναι ιδιο με το 1 πρακτικά.
Πας λοιπόν για το γνωστο Xiaomi Box 4K International version.
Αυτο που δεν ξερω να σου απαντησω αφορα την υποστηριξη του cosmote tv.

Σε ευχαριστώ πολύ, να περιμένουμε να μας πει κάποιος που έχει κατεβάσει cosmote tv go app αν υποστηρίζεται..