Αγορα νεου Media Player: "Ποιο να αγοράσω?"

Vadergr με έψησες και μένα αλλα δεν προλαβα το κουπονι..

Εγώ το παράγγειλα στις 11/11 με τελική τιμή 63 ευρω από το https://gearvita.com/xiaomi-mi-box-s-tv-box-global-version.html με κουπόνι (11$) το SMIBOX. Δες αν ισχύει ακόμα,επίσης αν βάλεις κατά την εγγραφή σου στο κατάστημα στη θέση του invitation code το 3rm81R έχεις άλλο 1$ έκπτωση.

Σε περίπτωση που το πάρεις δήλωσε σαν τρόπο αποστολής EU Priority Line για να αποφύγεις το τελωνείο. (έτσι λένε αλλά δεν είμαι σίγουρος, η ΑΠΟΦΑΣΗ δικη σου)

Παιδια ποιο πιστευετε οτι ειναι το ιδανικο player για novago/cosmotego και 4Κ ταινιες απο σκληρο δισκο usb;

Για Νόβα και ΟΤΕ είναι μονόδρομος.
Ή πας σε Xiaomi ή πας σε nvidia shield.Για 4Κ δεν έχω άποψη γιατί δεν έχω τηλ 4Κ.

Same Sh1t... Different Day

Καλημέρα σε όλα τα μέλη!
Ενδιαφέρομαι για media player για Netlix, σύνδεση σκληρού δίσκου για θέαση ταινιών, ανάλυση μέχρι 1080p, για τηλεόραση κρεβατοκάμαρας (32'), μέχρι 50-60 ευρώ.
Υπάρχει κάτι αξιόπιστο? Για να μη μπλέκω με κολλήματα, αναβαθμίσεις κλπ....
Ευχαριστώ

Απάντηση: Re: Αγορα νεου Media Player (Όλοι Ποστάρετε εδώ!)

Για Νόβα και ΟΤΕ είναι μονόδρομος.
Ή πας σε Xiaomi ή πας σε nvidia shield.Για 4Κ δεν έχω άποψη γιατί δεν έχω τηλ 4Κ.

Same Sh1t... Different Day
Ερώτηση, το xiaomi για cosmote go θέλει το app για ταμπλετ, σωστά? Ο χειρισμός γίνεται από το κοντρόλ του ή χρειάζεται mouse?

Sent from my CLT-L29 using Tapatalk

Μην τα παρατάς, κάθε μέρα βγάζει κάποιες εκατοντάδες κομμάτια σε προσφορά. Αν τσεκάρεις πάλι τις επόμενες δυο μέρες σχεδόν σίγουρα θα το αγοράσεις στην χαμηλή τιμή που αναφέρθηκε.

@vadergr Αφού λογικά θα παραλάβεις το νέο μοντέλο πριν από όλους τους άλλους, καλό θα είναι να ανοίξεις και ένα νέο topic αποκλειστικά για το S. Θα γίνει μεγάλο μπέρδεμα αν αρχίσουμε να γράφουμε στο υπάρχον topic του προηγούμενου μοντέλου.

Νεος στα TV Box, φανατικός xiaomάκιας όμως, σχεδόν τα πάντα ειναι xiaomi, αν δεν ρώταγα θα έπαιρνα και tv box xiaomi :)
Νεα τηλεόραση Sony XF70 σειρά με λειτουργικο smart της Sony (νομιζω VEWD-OPERA TV το λεει) θα ήθελα και κατι έξτρα όμως.
Παω σε Android TV οπως ειναι της Xiaomi ή σε κατι άλλο?
Ενας γνωστός μου πρότεινε το beelink gt1 mini με 4gb ddr4 μνημη και 64 αποθηκευτικό με δυο usb ports και Amlogic S905X2 CPU, quad core, Cortex-A53
- Quad-core ARM G31 MP2 Graphics GPU. Μου το παρουσίασε σαν ανώτερο του Xiaomi .
Βέβαια αυτό τρέχει με Android OS , σαν κινητό δηλαδή

Ποια είναι τα υπερ και τα κατα?