Αγορα νεου Media Player: "Ποιο να αγοράσω?"

Αμαρτία οντως.
Μη συμβιβαστείς με οτιδήποτε λιγότερο απο τα παραπάνω.

Καλορίζικη η OLED!

Μόλις παρήγγειλα το Zidoo X9S απο geekbuying, ιταλικό warehouse στα 125 ευρώ τελική. Περιμένω...

καλημερα σας!!ψάχνω αρκετά και εγώ τον τελευταίο καιρό .βρηκά αυτο : https://www.youtube.com/watch?v=i3WID8yKmGA . έκανα μια αναζήτηση στο forum αλλα δεν βρήκα κάτι . από ότι είδα έχει τον ίδιο cpu με το zidoo x9s .την γνώμη ;;;

Έχει περάσει από τα χέρια μου.
Στα 40-50 που το βρίσκεις μερικές φορές είναι υπέροχο.
Δεν έχει scrapper και zdmc ,αλλά υπάρχει ο native player της realtek που παίζει πολύ καλά.
Για καλή αναπαραγωγή με χαμηλό κόστος είναι ταμαμ.

επείδη έχω μπερδευτεί λίγο με οτι έχει να κάνει με cpu. αν κάποιος θέλεις KODI σαν βάσικη χρήση αποφευγει rockchip και allwinner ;οσο για το να έχει καλό wifi .μα βασικο δεν είναι και την router έχουμε ; Πως θα ξέρω αν έχει καλο wifi ;

επείδη έχω μπερδευτεί λίγο με οτι έχει να κάνει με cpu. αν κάποιος θέλεις KODI σαν βάσικη χρήση αποφευγει rockchip και allwinner ;οσο για το να έχει καλό wifi .μα βασικο δεν είναι και την router έχουμε ; Πως θα ξέρω αν έχει καλο wifi ;
To router έχει να κάνει με το wifi (αν δίνει ισχύρο σήμα κλπ). Ο επεξεργαστής έχει να κάνει με την καλή λειτουργία του Kodi. Ο Rockchip δεν συνεργάζεται τόσο καλά όσο ο Amlogic. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να σημαίνει ότι με Rockchip ίσως έχεις κρασαρίσματα που δεν θα έχεις με Amlogic. Για allwinner δεν έχω ακούσει κάτι κακό, ίσα ίσα το Beelink GS1 με Alwinner H6 είναι το πιο γρήγορο tvbox που έχει περάσει από τα χέρια μου.

To router έχει να κάνει με το wifi (αν δίνει ισχύρο σήμα κλπ). Ο επεξεργαστής έχει να κάνει με την καλή λειτουργία του Kodi. Ο Rockchip δεν συνεργάζεται τόσο καλά όσο ο Amlogic. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να σημαίνει ότι με Rockchip ίσως έχεις κρασαρίσματα που δεν θα έχεις με Amlogic. Για allwinner δεν έχω ακούσει κάτι κακό, ίσα ίσα το Beelink GS1 με Alwinner H6 είναι το πιο γρήγορο tvbox που έχει περάσει από τα χέρια μου.
Μιας που αναφέρεις το gs1 .φίλος θέλει να το παραγγειλει .υπάρχει σε καλή τιμή αλλά με uk plug .με ανταπτορα παίζει εδώ Ελλάδα ;

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

κάνω μια πρόχειρη έρευνα αγοράς για να αντικαταστήσω το αρκετά ξεπερασμένο πια Zidoo X6 Pro. Έχω εντοπίσει το Beelink GT1 MINI Amlogic S905X2 με 4GB DDR4 RAM και 64GB storage.

Είναι γενικά τα beelink αξιόπιστα, έχουν υποστήριξη? Επίσης αν υπάρχει κάτι καλύτερο σε αυτό περίπου το budget. Να παίζει άνετα H.265 & 4K και να είναι κατά το δυνατόν future proof

το ερώτημα πήγε άπατο :laugh: - μάλλον δεν υπάρχει εμπειρία με το συγκεκριμένο

Ωστόσο το παράγγειλα σήμερα, ελπίζω να φανεί αντάξιο των προδιαγραφών του :)

το ερώτημα πήγε άπατο :laugh: - μάλλον δεν υπάρχει εμπειρία με το συγκεκριμένο

Ωστόσο το παράγγειλα σήμερα, ελπίζω να φανεί αντάξιο των προδιαγραφών του :)

Κακο με βαση τα χαρακτηριστικα του δεν είναι.
Μονο αν κατασκευαστικά εχει γινει καποια αστοχία.

σωστη υποστηριξη θα βρεις σπανιως σε αυτην την κατηγορια.
αποδεδειγμενα καλη υποστηριξη(αν και λιγο..αργοπορημενη)εχει η zidoo.
για τις υπολοιπες αυτης της κατηγοριας,πας ψαχνοντας και τις περισσοτερες φορες,πρεπει να βρεις την καταλληλη custom-συνηθως-για να δουλεψει σωστα το μηχανακι.
για εμενα βαλε κατι παραπανω και πηγαινε σε καποιο Zidoo,ή περιμενε να βγει σε προσφορα το shield.

Τα Beelink έχουν μεγάλη υποστήριξη και από την ίδια την εταιρεία και από διάφορους devs με custom roms.

ναι, το διαπίστωσα γι αυτό προχώρησα στην αγορά. Πιστεύω πως η υποστήριξη είναι περίπου στα ίδια επίπεδα με τη Zidoo που είχα ως τώρα

Απάντηση: Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Παιδιά καλησπέρα η ερώτηση μου είναι απλή
Eίμαι ήδη κάτοχος του PCH A500 αλλά σκέφτομαι για αναβάθμιση. Αυτές τις μέρες μπήκαν στο σαλόνι μου η Sony KD-75XF9005 και ο Yamaha RX A2080.
Ποια από τις δύο εταιρείες προτείνετε Zidoo Vs Egreat και για πιο λόγο (δεν με ενδιαφέρει καθόλου το 3D)
Το μόνο ζητούμενο είναι η ποιότητα κατασκευής, η ποιότητα εικόνας και ήχου σε οτι εχει να κανει με 4Κ, HDR, DVision, DTS, DOLBY κλπ. Τελευταίο αλλά πολύ σημαντικό η υποστήριξη καί η μελλοντική αναβάθμιση σε κάτι παραπάνω πχ HDMI Speed.

Τα δύο μηχανήματα που με ενδιαφέρουν είναι Zidoo X10 & Egreat A11, αν βάλετε και τρίτο στο παιχνίδι παρακαλώ πείτε το γιατί.

ΥΓ. Οικονομικός περιορισμός δεν υπάρχει.

Τα Beelink έχουν μεγάλη υποστήριξη και από την ίδια την εταιρεία και από διάφορους devs με custom roms.

αυτο λεω.
απο επισημες αναβαθμισεις ειναι κουκουρουκου.
πρεπει να βρεις την custom για την εκδοση που ταιριαζει στο δικο σου μηχανημα και γινεται μπαχαλο..!!
ενα Beelink GT1 Android TV Box Octa Core Amlogic S912 που ειχα παρει,ακομα σωστα δεν το εχουμε καταφερει να παιξει.
αντιθετως στην zidoo υπαρχουν επισημα firmware οποτε ξερεις τι να βαλεις.

beelink GT1 ultimate δεν το έχω καταφέρει να παίξει ταινίες σε kodi. Πολλά σπασίματα και κολλήματα. Με το SPMC κάτι γίνεται.

μα ειναι εταιρια λοταρια..!
εξ αρχης ειχα προβληματα και το παρατησα.
το εχω δωσει στον αδερφο μου και προσπαθουμε να βρουμε ενα σωστο επισημο firmware,κατι που δυστηχως δεν υπαρχει..!
πρεπει να χωθεις ψαχνοντας σε καποια φορουμ,στα οποια επικρατει ενα μπαχαλο οπου βλεπεις 2 custom εδω,3 εκει,5 για αυτο το τσιπακι,6 για το αλλο και παρτο αυτο και κουρευτο..!!
αντιθετως η zidoo,εκτος του επισημου σαιτ με ολα τα firmware,
εχει και ενα πολυ τακτοποιημενο φορουμ.
δεν νομιζω λοιπον,οτι εχει καμια σχεση το support της beelink με αυτο της zidoo...

Μόλις παρήγγειλα το Zidoo X9S απο geekbuying, ιταλικό warehouse στα 125 ευρώ τελική. Περιμένω...
Παραδόθηκε σήμερα στο σπίτι το Zidoo X9S. Είμαι ακόμη δουλειά... το βράδυ έχω "χαρά και εργασία"...