Αμαρτία οντως.
Μη συμβιβαστείς με οτιδήποτε λιγότερο απο τα παραπάνω.
Καλορίζικη η OLED!
Μόλις παρήγγειλα το Zidoo X9S απο geekbuying, ιταλικό warehouse στα 125 ευρώ τελική. Περιμένω...
Αμαρτία οντως.
Μη συμβιβαστείς με οτιδήποτε λιγότερο απο τα παραπάνω.
Καλορίζικη η OLED!
καλημερα σας!!ψάχνω αρκετά και εγώ τον τελευταίο καιρό .βρηκά αυτο : https://www.youtube.com/watch?v=i3WID8yKmGA . έκανα μια αναζήτηση στο forum αλλα δεν βρήκα κάτι . από ότι είδα έχει τον ίδιο cpu με το zidoo x9s .την γνώμη ;;;
To router έχει να κάνει με το wifi (αν δίνει ισχύρο σήμα κλπ). Ο επεξεργαστής έχει να κάνει με την καλή λειτουργία του Kodi. Ο Rockchip δεν συνεργάζεται τόσο καλά όσο ο Amlogic. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να σημαίνει ότι με Rockchip ίσως έχεις κρασαρίσματα που δεν θα έχεις με Amlogic. Για allwinner δεν έχω ακούσει κάτι κακό, ίσα ίσα το Beelink GS1 με Alwinner H6 είναι το πιο γρήγορο tvbox που έχει περάσει από τα χέρια μου.επείδη έχω μπερδευτεί λίγο με οτι έχει να κάνει με cpu. αν κάποιος θέλεις KODI σαν βάσικη χρήση αποφευγει rockchip και allwinner ;οσο για το να έχει καλό wifi .μα βασικο δεν είναι και την router έχουμε ; Πως θα ξέρω αν έχει καλο wifi ;
Μιας που αναφέρεις το gs1 .φίλος θέλει να το παραγγειλει .υπάρχει σε καλή τιμή αλλά με uk plug .με ανταπτορα παίζει εδώ Ελλάδα ;To router έχει να κάνει με το wifi (αν δίνει ισχύρο σήμα κλπ). Ο επεξεργαστής έχει να κάνει με την καλή λειτουργία του Kodi. Ο Rockchip δεν συνεργάζεται τόσο καλά όσο ο Amlogic. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να σημαίνει ότι με Rockchip ίσως έχεις κρασαρίσματα που δεν θα έχεις με Amlogic. Για allwinner δεν έχω ακούσει κάτι κακό, ίσα ίσα το Beelink GS1 με Alwinner H6 είναι το πιο γρήγορο tvbox που έχει περάσει από τα χέρια μου.
κάνω μια πρόχειρη έρευνα αγοράς για να αντικαταστήσω το αρκετά ξεπερασμένο πια Zidoo X6 Pro. Έχω εντοπίσει το Beelink GT1 MINI Amlogic S905X2 με 4GB DDR4 RAM και 64GB storage.
Είναι γενικά τα beelink αξιόπιστα, έχουν υποστήριξη? Επίσης αν υπάρχει κάτι καλύτερο σε αυτό περίπου το budget. Να παίζει άνετα H.265 & 4K και να είναι κατά το δυνατόν future proof
το ερώτημα πήγε άπατο- μάλλον δεν υπάρχει εμπειρία με το συγκεκριμένο
Ωστόσο το παράγγειλα σήμερα, ελπίζω να φανεί αντάξιο των προδιαγραφών του![]()
Τα Beelink έχουν μεγάλη υποστήριξη και από την ίδια την εταιρεία και από διάφορους devs με custom roms.
Παραδόθηκε σήμερα στο σπίτι το Zidoo X9S. Είμαι ακόμη δουλειά... το βράδυ έχω "χαρά και εργασία"...Μόλις παρήγγειλα το Zidoo X9S απο geekbuying, ιταλικό warehouse στα 125 ευρώ τελική. Περιμένω...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.