βασικα με στικακι οχι..δεν το δοκιμασα ακομη
επισης ο Zidoo X9S εχει 100ε..
δηλαδη βλεπω να μην αποφευγω media player.ωραια..!!!
υπαρχει τπτ πιο φτηνο?
εγω το μονο που θελω ειναι να μου παιζει τα αρχεια απ τον σκληρο.
ουτε ιντερνετ ουτε kodi νομιζω οτι μου χρειαζεται.
ευχαριστω..!!
Δεν μου εθιξες τίποτα. Αλίμονο. Απλά στην τιμή του δεν νομιζω να υπάρχει κάτι καλύτερο. Το θέμα είναι όμως να μην λεμε κάτι χωρίς να εξηγούμε. Τώρα εσύ λες οτι είχες πρόβλημα στο kodi. Παραγγειλα για 4 φίλους συν το δικό μου και κανένα δεν έχει θέμα με kodi. Συνδεμένα με ethernet. Μπορεί να έτυχε σε σένα.Tα reviews ποτέ δεν τα εμπιστεύομαι για τον απλό λόγο ότι δεν είναι αξιόπιστα βασιζομαι πάντα στα σχόλια χρηστών, και σε προσωπική εμπειρία και από μένα πέρασε το μηχανάκι που λες και απλά δεν μου άρεσε συγκεκριμένα έκανε force close στο Kodi πάντα προσωπική εμπειρία και γνώμη μου.
Τέλος το παραπάνω ποστ απευθυνόταν στο χρήστη που έγραψε ότι δεν είναι ικανοποιημένος και ζήτησε κάποια άλλη Ρομ να δοκιμάσει, τώρα αν σου εθιξα το H96 Pro+ τι να πω απλά έγραψα την προσωπική μου άποψη και εμπειρία από την στιγμή που είχε και μένα περάσει από τα χέρια μου.
Δεν παρεξηγήθηκα κανένα πρόβλημα.
Και απουσία Ethernet μεγαλύτερο.
Μπα. Καθόλου διότι και με τα δύο που έχω δουλεύει άψογα με ασύρματο, χώρος που δεν έχω καθόλου Ethernet εκεί που το θέλω.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Netflix είναι βασικό κομμάτι της θέασης. Θα έπαιρνα το xiaomi s άλλα η απουσία οπτικής είναι μεγάλο μείον.
Sent from my iPhone using Tapatalk
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.