Αγορα νεου Media Player: "Ποιο να αγοράσω?"

Αν έχεις πολυκάναλο ενισχυτή με ηχεία ή σκοπεύεις να πάρεις στο κοντινό μελλον τότε το zidoo είναι η καλυτερη λύση.

βασικα με στικακι οχι..δεν το δοκιμασα ακομη
επισης ο Zidoo X9S εχει 100ε..
δηλαδη βλεπω να μην αποφευγω media player.ωραια..!!!
υπαρχει τπτ πιο φτηνο?
εγω το μονο που θελω ειναι να μου παιζει τα αρχεια απ τον σκληρο.
ουτε ιντερνετ ουτε kodi νομιζω οτι μου χρειαζεται.
ευχαριστω..!!

Εχοντας αγοράσεις μια τόσο καλη τηλεόραση μη συμβιβαστείς με ενα φθηνό media player που θα έχει μέτρια ποιότητα εικόνας αλλά αγόρασε ένα με πολύ καλή ποιότητα εικόνας έστω και μεταχειρισμένο.

Μάλιστα....
Μπορείτε να μου προτείνετε εσείς μερικά μοντέλα που θα βγάζουν καλή εικόνα?
Είμαι εντελώς άσχετος με media players το ξαναλεω...
Η τν μου ειναι η Samsung 55q8fn.
ευχαριστω πολύ...!!

to zidoo παίζει λίγο καλύτερα κατά τη γνώμη γιατί το είχα και αυτό καμιά βδομάδα και το δωσα. Επίσης δεν έβγαζε dolby atmos kai dtsX αν σου χρειάζεται. Και τελευταίο έχω δει παράπονα στο ιντερνετ για υπερθέρμανση και μικρή διάρκεια ζωής.

Nvidia shield η καλυτερη λυση για dolby atmos dts x 4k
Δεν το λεω εγω αλλα γνωστος καλιμπρατορας που με την αγορα 75q9fn τον ρωτησα ποιον 4κ αξιζει να παρω κ τελικα αυτον πηρα

Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Θα μπορούσε κάποιος να με βοηθήσει σε επιλογή rom για το Alpha wise H96 pro+?
Γενικά με την όλη λειτουργία του δεν είμαι ικανοποιημένος, ξέρετε καποια rom να του περάσω ωστε να γινει καλύτερο?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Μην περιμένεις και πολλά πράγματα από το συγκεκριμένο, κοίτα στο freaktab τη Ρομ του superceleron μήπως και σε ικανοποιήσει.

Προσωπικά το H96 Pro+ το δουλεψα και μπορώ να πω οτι είναι δυνατό μηχανάκι. Και από τα πιο δυνατά βάση review. Και 4Κ παίζει και παιχνίδια σηκώνει και Kodi χωρίς προβλήματα. Και το πιο σημαντικό οτι η τιμή του είναι αρκετά καλή. Όποτε προς τι λες να μην περιμένεις πολλά? Όσον αφορά υποστήριξη custom roms κτλ ή οτι δεν κάνει όσα έγραψα? Και πάντα φιλικά χωρίς παρεξηγήσεις.

Tα reviews ποτέ δεν τα εμπιστεύομαι για τον απλό λόγο ότι δεν είναι αξιόπιστα βασιζομαι πάντα στα σχόλια χρηστών, και σε προσωπική εμπειρία και από μένα πέρασε το μηχανάκι που λες και απλά δεν μου άρεσε συγκεκριμένα έκανε force close στο Kodi πάντα προσωπική εμπειρία και γνώμη μου.
Τέλος το παραπάνω ποστ απευθυνόταν στο χρήστη που έγραψε ότι δεν είναι ικανοποιημένος και ζήτησε κάποια άλλη Ρομ να δοκιμάσει, τώρα αν σου εθιξα το H96 Pro+ τι να πω απλά έγραψα την προσωπική μου άποψη και εμπειρία από την στιγμή που είχε και μένα περάσει από τα χέρια μου.
Δεν παρεξηγήθηκα κανένα πρόβλημα.

Tα reviews ποτέ δεν τα εμπιστεύομαι για τον απλό λόγο ότι δεν είναι αξιόπιστα βασιζομαι πάντα στα σχόλια χρηστών, και σε προσωπική εμπειρία και από μένα πέρασε το μηχανάκι που λες και απλά δεν μου άρεσε συγκεκριμένα έκανε force close στο Kodi πάντα προσωπική εμπειρία και γνώμη μου.
Τέλος το παραπάνω ποστ απευθυνόταν στο χρήστη που έγραψε ότι δεν είναι ικανοποιημένος και ζήτησε κάποια άλλη Ρομ να δοκιμάσει, τώρα αν σου εθιξα το H96 Pro+ τι να πω απλά έγραψα την προσωπική μου άποψη και εμπειρία από την στιγμή που είχε και μένα περάσει από τα χέρια μου.
Δεν παρεξηγήθηκα κανένα πρόβλημα.
Δεν μου εθιξες τίποτα. Αλίμονο. Απλά στην τιμή του δεν νομιζω να υπάρχει κάτι καλύτερο. Το θέμα είναι όμως να μην λεμε κάτι χωρίς να εξηγούμε. Τώρα εσύ λες οτι είχες πρόβλημα στο kodi. Παραγγειλα για 4 φίλους συν το δικό μου και κανένα δεν έχει θέμα με kodi. Συνδεμένα με ethernet. Μπορεί να έτυχε σε σένα.

Όπως είπα ο καθένας μόνος του μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του από τα σχόλια των χρηστών, εξήγησα τι δική μου άποψη.

Καλησπέρα, τις προτάσεις σας θα ήθελα για αγορά ενός média player που να παίζει Netflix απροβλημάτιστα και να έχει έξοδο οπτικής για τον ήχο και βεβαίως να σηκώνει και Κόντι.

Sent from my iPad using Tapatalk

Εάν δεν σε ενδιαφέρει το Netflix se hd ή uhd τότε υπάρχουν πολλές επιλογές αν όμως θέλεις netflix hd/uhd τότε πρέπει να πάρεις κάποιο πιστοποιημένο, έχει νήμα και εδώ να σε βοηθήσει στην επιλογή.

Netflix είναι βασικό κομμάτι της θέασης. Θα έπαιρνα το xiaomi s άλλα η απουσία οπτικής είναι μεγάλο μείον.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Re: Απάντηση: Re: Αγορα νεου Media Player (Όλοι Ποστάρετε εδώ!)

Και απουσία Ethernet μεγαλύτερο.

Μπα. Καθόλου διότι και με τα δύο που έχω δουλεύει άψογα με ασύρματο, χώρος που δεν έχω καθόλου Ethernet εκεί που το θέλω.

Xiaomi mi s όλα τέλεια με το WiFi .

Μπα. Καθόλου διότι και με τα δύο που έχω δουλεύει άψογα με ασύρματο, χώρος που δεν έχω καθόλου Ethernet εκεί που το θέλω.

Χρόνια πολλά σε όλους.

Κάποιον δοκιμασμένο πρόσφατο οδηγό για kodi;

Για Ταινίες και αγώνες.

Ευχαριστω πολυ.

Netflix είναι βασικό κομμάτι της θέασης. Θα έπαιρνα το xiaomi s άλλα η απουσία οπτικής είναι μεγάλο μείον.

Έχει οπτική έξοδο, απλά χρειάζεται ένα ανταπτοράκι κόστους 1 .