Αγορα νεου Media Player: "Ποιο να αγοράσω?"

Πάντως περίμενε λίγο...Ακούγεται ότι φέτος είναι η χρονιά του tvos για το μήλο,δηλαδή θα ασχοληθεί Αν και και πολυ ωραίο ακούγεται,επιβάλλεται να περιμένεις λιγο.Βεβαια το shield συνεχίζει μετά από τόσα χρόνια να γράφει..αλλά περίμενε μπας και γίνει το άλμα!

Δεν ξέρω προσωπικά, δεν πρόλαβα να μπω στη λίστα δοκιμών..
Πάντως από καιρό σε καιρό διαβάζω δεξιά και αριστερά ενθαρρυντικά πράγματα για το tvOS..πιστεύω να μην ψεύδονται όλοι αυτοι.
(και μη ξεχνάτε ότι το store στην ΕΕ θα γίνει πολύ πιο χαλαρό σε εφαρμογές τρίτων..)

Βρήκα την αρχική αναφορά, έκτοτε αν ψάξετε θα βρείτε πολλές άλλες..

IMG_1752.jpeg

Αφού υπάρχει ήδη λύση και μάλιστα ευρέως αξιόπιστη και δουλεμενη. .Υπάρχει λόγος να γίνει κάποιος beta tester και να σπάνε τα νευρα; Μην μου πείτε ότι θα παίζουν όλα τέλεια από την πρώτη μέρα. 😁

Αφού υπάρχει ήδη λύση και μάλιστα ευρέως αξιόπιστη και δουλεμενη. .Υπάρχει λόγος να γίνει κάποιος beta tester και να σπάνε τα νευρα; Μην μου πείτε ότι θα παίζουν όλα τέλεια από την πρώτη μέρα.

Κοιτα, Από τη δική μου εμπειρία, ότι υπάρχει και στις δύο πλατφόρμες, στο tvOS παίζει καλύτερα (πχ Netflix, YouTube, Plex) οπότε αν κυκλοφορήσει πχ το Stremio δεν έχω λόγο να πιστεύω ότι θα παίζει σαν το beta app.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Κοιτα, Από τη δική μου εμπειρία, ότι υπάρχει και στις δύο πλατφόρμες, στο tvOS παίζει καλύτερα (πχ Netflix, YouTube, Plex) οπότε αν κυκλοφορήσει πχ το Stremio δεν έχω λόγο να πιστεύω ότι θα παίζει σαν το beta app.

Πως εννοείς το καλύτερα;

Είδα σήμερα μια ταινία UHD από το Shield μέσω Plex και επιβεβαίωσα αυτό που θυμόμουν. Το interface ήταν ελαφρώς laggy και με περιοδικά stutters. Αντιθέτως στο Apple TV 4K του υπνοδωματίου με ασύρματη μάλιστα σύνδεση, τα UHD παίζουν απροβλημάτιστα στο ίδιο πρόγραμμα.

Η δική μου εμπειρία είναι η ανάποδη ..το plex γενικώς δεν πολυσυμπαθεί το Apple TV (αντίθετα με το shield, όπου παίζει εξαιρετικά..) αν και πρακτικά ούτε που με νοιάζει, χρησιμοποιώ το εξαιρετικό infuse σε αυτό και με καλύπτει.

Η δική μου εμπειρία είναι η ανάποδη ..το plex γενικώς δεν πολυσυμπαθεί το Apple TV (αντίθετα με το shield, όπου παίζει εξαιρετικά..) αν και πρακτικά ούτε που με νοιάζει, χρησιμοποιώ το εξαιρετικό infuse σε αυτό και με καλύπτει.

Και όμως το ακριβώς αντίθετο βλέπω as we speak. Συνεχίζω την ίδια ταινία στο Plex του Apple TV 4K και παίζει άψογα σε αντίθεση με το Shield. Το infuse φυσικά και εγώ το προτιμώ κυρίως για το spatial audio που δίνει από τα Dolby atmos UHD και την άψογη αναπαραγωγή των DV videos που έχω τραβήξει μέσω iphone .

Σύγκριση τσιπακίων media player:

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Like
Reactions: vadergr
Και όμως το ακριβώς αντίθετο βλέπω as we speak. Συνεχίζω την ίδια ταινία στο Plex του Apple TV 4K και παίζει άψογα σε αντίθεση με το Shield. Το infuse φυσικά και εγώ το προτιμώ κυρίως για το spatial audio που δίνει από τα Dolby atmos UHD και την άψογη αναπαραγωγή των DV videos που έχω τραβήξει μέσω iphone .

Για τοπικά αρχεία δεν αλλάζω το zidoo κι ας είναι παλιό. Βούτυρο όλα. Εννοείται ούτε καν Google account. Κανένα φόρτωμα με apps. Μόνο μαμά apps.
Για online streaming τα είπαμε δεν κάνει το apple tv για "περίεργες" απαιτήσεις.

Σε τοπικο δικτυο, τα νεοτερα μοντελα απο αυτο που ειχες τα υποστηρίζουν.

Όχι καλά από ότι θυμάμαι. Είχα δοκιμάσει ένα που μου είχες δώσει.