Εγώ αναφέρομαι με real debrid.Για να καταλάβω, μιλάμε για πληρωμένες υπηρεσίες ή εντελώς free?
Real debrit klp δηλ.
Sent from my SM-F946B using Tapatalk
Εγώ αναφέρομαι με real debrid.Για να καταλάβω, μιλάμε για πληρωμένες υπηρεσίες ή εντελώς free?
Real debrit klp δηλ.
Sent from my SM-F946B using Tapatalk
Εχω αποκλεισει τις συγκεκριμένες ip από το vpn και πάλι τα ίδια.Κάτι έχει το player σου. Δεν φταίνε τα software.
Μηπως παίζεις με κάνα vpn που ως γνωστόν κόβουν αρκετά την ταχύτητα και δεν αντέχουν τα remux;
χτες και δεν ηξερα γιατι εχουν κοκκινησει οι οθονες.... πας μονον μεσω realdebrid menuοσοι το χρησιμοποιειτε το real debrit, αναφερονται πολλα προβληματα...
Τι Συνέβη Στο Real-Debrid και Τι Αλλάζει Για Kodi, Stremio & Plex | PCsteps.gr
Το Real-Debrid (RD) βρίσκεται ξανά στο επίκεντρο, καθώς έχουν εμφανιστεί πολλές αποτυχίες στο streaming, μπλοκαρισμένα torrents και σφάλματαwww.pcsteps.gr
Εχετε αντιμετωπησει κατι τετοιο, ή εχετε και κατι αλλο ακομα ?
Είναι γνωστό τι έχει συμβεί στο real debrid εδω και 2 μήνες.χτες και δεν ηξερα γιατι εχουν κοκκινησει οι οθονες.... πας μονον μεσω realdebrid menu
Εγώ δεν έχω πάρει χαμπάρι τίποτα. Θα μου το ελεγαν οι κόρες μου που βλέπουν καθημερινα
λιγες λεπτομερειες γι αυτο ?Είναι γνωστό τι έχει συμβεί στο real debrid εδω και 2 μήνες.
Μάλλον πάμε σε torbox.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.