Αγορα νεου Media Player: "Ποιο να αγοράσω?"

οσοι το χρησιμοποιειτε το real debrit, αναφερονται πολλα προβληματα...

Εχετε αντιμετωπησει κατι τετοιο, ή εχετε και κατι αλλο ακομα ?

Kαλημέρα σας...
εχω τηλεόραση Samsung 90C...έχω pc που χρησιμοποιώ ως plex server και μπορω να βλέπω ότι έχω αποθηκευμένο εκεί...
Θέλω να υπάρχει η ευκολία να κουμπώνω εναν δίσκο [σε θήκη] απευθείας στην τηλεόραση και να βλεπω από τον Media player εκεί. (να ρυθμίζω υπότιτλους κτλ)
ΔΥΣΤΥΧΩΣ το tizen δεν βοηθάει ...ή δεν ξερω αν κάνω κάτι λάθος...
Δεν αναγνωρίζει εξ.σκληρό πχ 8ΤΒ...σε USB Stick δεν ρυθμίζει υπότιτλούς...δεν βρίσκω την εφαρμογή VLC (Δεν υπάρχει για tizen)...και γενικότερα ψάχνω τον τρόπο να βλέπω ότι θέλω κουμπώνοντας δίσκους σε ένα Sabrent HDD χωρίς πολλά πολλά...
Η επιλογή κουμπώνω σκληρό σε ενα android box (παλιά έιχα ένα xtreamer που έπαιρνε 2 δίσκους) θα ήταν η λύση ;
Τι επιλογές έχω;
Ευχαριστω για το χρόνο σας

Κάτι έχει το player σου. Δεν φταίνε τα software.
Μηπως παίζεις με κάνα vpn που ως γνωστόν κόβουν αρκετά την ταχύτητα και δεν αντέχουν τα remux;
Εχω αποκλεισει τις συγκεκριμένες ip από το vpn και πάλι τα ίδια.
Μου το κάνει σε 2 xiaomi mi box s και στην android tv.
Στο κινητό galaxy s24 ultra αντίθετα μου παίζει και με 60Mbit ταχυτητα.
Αρα μονο η επεξεργαστική ισχύ μένει.

οσοι το χρησιμοποιειτε το real debrit, αναφερονται πολλα προβληματα...

Εχετε αντιμετωπησει κατι τετοιο, ή εχετε και κατι αλλο ακομα ?
χτες και δεν ηξερα γιατι εχουν κοκκινησει οι οθονες.... πας μονον μεσω realdebrid menu

Εγώ δεν έχω πάρει χαμπάρι τίποτα. Θα μου το ελεγαν οι κόρες μου που βλέπουν καθημερινα

Εγώ δεν έχω πάρει χαμπάρι τίποτα. Θα μου το ελεγαν οι κόρες μου που βλέπουν καθημερινα

Torbox τελεία app. Απλά. Και μάλιστα με την πιο απλή συνδρομή επιτρέπει να μπαίνεις ταυτόχρονα και από άλλη IP πράγμα που απαγορεύει ρητά το real debrid. Φυσικά όλα τα addons υποστηρίζουν και torbox.
Βασικά μέχρι να γίνει κι αυτό μεγάλο.

Εγώ παντως μέχρις στιγμής δεν έχω καταλάβει τπτ, και αν δεν γίνονταν κουβέντα χαμπάρι δεν θα επερνα.
Σε εμένα ο συνδιασμος stremio, real debrid, Surfshark, fire stick λειτουργεί ικανοποιητικά

• Like
Reactions: Sotiris