nbullamatsis
Supreme Member
Τα HONDA, είναι ακριβά είτε παλιά είτε καινούργια και από ανταλλακτικά, δεν ξέρω τι να πω με τον Σαρακάκη.
Εδω ταιριαζει αυτό που λένε
κεφτες και δεν φταις
Δεν χαλάνε πάντως ευκολα τα περισσότερα προϊόντα του ομίλου
Τα HONDA, είναι ακριβά είτε παλιά είτε καινούργια και από ανταλλακτικά, δεν ξέρω τι να πω με τον Σαρακάκη.
Μιχάλη
κόψε κάτι....
Κόβω, αλλά από που ;
Από το κόστος
Και εγω στο δικό μου αξονα εχω πίσω αλλά σχεδιαστικέ το '62
Υ.Γ. Στον ιπποδρομο από Πειραια για Γλυφαδα με οχι υπερβολές σε κρατάει στο τελευταίο σαμαράκι ή κρατας μία λωρίδα μέσα για να βγείς?
Ο Όμιλος από πωλήσεις πάει από το κακό στο χειρότερο, όπως σχεδόν όλοι άλλωστε.Εδω ταιριαζει αυτό που λένε
κεφτες και δεν φταις
Δεν χαλάνε πάντως ευκολα τα περισσότερα προϊόντα του ομίλου
Υπάρχει το CITROEN C4 diesel στα 14.000-14.500 ευρώ. Αν κάποιος κάνει πολλά χλμ. το μήνα τότε η διαφορά στα καύσιμα θα είναι πολύ σημαντική κι άμεσα ορατή στην τσέπη του ιδιοκτήτη. Περίπου 30-45% σε σχέση με τη βενζίνη. Να το έχετε στο πίσω μέρος του μυαλού σας.
Βλάση, συμφωνώ απόλυτα μαζί σου, αν και δεν είναι λάτρης της γαλλικής σχολής , ένεκα κρίσης ας στραφούμε προς τα εκεί.
Υπάρχει το CITROEN C4 diesel στα 14.000-14.500 ευρώ. Αν κάποιος κάνει πολλά χλμ. το μήνα τότε η διαφορά στα καύσιμα θα είναι πολύ σημαντική κι άμεσα ορατή στην τσέπη του ιδιοκτήτη. Περίπου 30-45% σε σχέση με τη βενζίνη. Να το έχετε στο πίσω μέρος του μυαλού σας.
Καλή η πρόταση σου αλλά...
Πολλά χιλιόμετρα δεν κάνω και τα Γαλλικά αμάξια δεν τα πάω.
Καλή η πρόταση σου αλλά...
Πολλά χιλιόμετρα δεν κάνω και τα Γαλλικά αμάξια δεν τα πάω.
Aπο τα 3 που αναφερεις το golf plus ειναι η πιο καλη επιλογη.Και η τιμη του civic 1.4 δεν ειναι κακη (για honda)
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.