Αγορά νέου τάμπλετ

Re: Φτηνό tablet για δώρο

Δες και αυτό ....ZTE S8Q...

https://www.skroutz.gr/s/4295647/ZTE-S8Q-7-85-4GB.html

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Το έχει και Γερμανός/OTEshop στα 129 ευρώ...

http://www.e-germanos.gr/e-germanos...g?productListId=65198&selectedCategoryId=1883

Μειονέκτημα τα 4 GB αλλά παίρνει κάρτα SD.

δείχνει τίμιο.

Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους! Ευχαριστώ πολύ άπαντες για τις συμβουλές-προτάσεις!

Ενδιαφέρουσα περίπτωση από άποψη χαρακτηριστικών...Δεν είχα προσέξει ποτέ αυτή τη μάρκα...Σε πόσο καιρό το έλαβες; Είναι στα γερμανικά το μενού και απλά το αλλάζεις στα αγγλικά; Περιέχει φορτιστή ρεύματος;

Δες και αυτό ....ZTE S8Q...

Τρομερή σύμπτωση! Ακριβώς πριν μπω στο σάιτ, είχα τσεκάρει το e-shop του Γερμανού και ξεχώρισα αυτό ακριβώς το τάμπλετ! Ύστερα μπήκα εδώ για να δω αν έχει γραφτεί κάτι.
Μέχρι τώρα είχα ξεχωρίσει το http://www.public.gr/product/tablet...-hd-7-me173x-tablet-7-8gb-gkri/prod5640066pp/
αλλά 10 ευρώ για μία ίντσα παραπάνω ίσως αξίζουν...Εκτός κι αν το ASUS θεωρείται αρκετά καλύτερο τάμπλετ...Τι νομίζεις;

Η Κίνα είναι ναι μεν αλλά...Τα δύο τελευταία φαίνονται εξαιρετικά δελεαστικές περιπτώσεις (τα δύο πρώτα είναι εκτός στοκ πλέον, ούτως ή άλλως) αλλά με ενδιαφέρει και το θέμα της τεχνικής υποστήριξης και της εγγύησης ενώ πρόκειται για δώρο, όπου το άκουσμα της Κίνας, ως χώρας προέλευσης μπορεί να προκαλέσει μούδιασμα... Καταναλωτικός ρατσισμός(!) μα λέω να τον πολεμήσω όταν θα πρόκειται για κάτι δικό μου!

αυτο ας πουμε σε χαλαει..?http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/CRYPTO-NovaPad-D-7000,99452,480514,1111713.html?langId=-18
επωνυμο με και με android 4.2.2..

Φίλε Δημήτρη, η τιμή του είναι εξωφρενικά χαμηλή σε σχέση με τα χαρακτηριστικά του αλλά ο,τι crypto έχω πάρει μέχρι τώρα μου έχει αφήσει από μέτριες έως κακές εντυπώσεις (4 πράγματα όλα κι όλα, βέβαια, αλλά δε σκοπεύω να γίνω εκτιμητής όλης της γκάμας τους)! Μετράει κι αυτό που λέει ο aikon... Ευχαριστώ πάντως!

Υπαρχει ένα θέμα. Tablet = Οθονη. Πάρε το Samsung σε αυτή την τιμή. Το Λενοβο έχει άθλια οθόνη αν είναι το ίδιο που είχα πάρει εγώ 93 παλιότερα (αν και τα γουσταρω σαν μάρκα) όπως και τα αλλά φθηνά τάχα επώνυμα. Καλή οθόνη θα έχουν τα επώνυμα κινέζικα που αναφέρουν IPS αλλά λόγω έλλειψης υποστήριξης τα συνιστω μόνο αν χρειάζεται το 3G κλπ.

Εν τω μεταξύ το είδα από κοντά στο public και όντως η οθόνη του δε μου άφησε καθόλου καλή εντύπωση ακόμα και σε σχέση με λιγότερο γνωστές μάρκες. Το 3G δε θα το χρειαστεί καθόλου οπότε δε μας ενδιαφέρει.

Οπότε, συνοψίζοντας, για μέχρι 100 ευρώ έχουμε το Samsung Galaxy Lite κι αν αποφασίσω για λίγα...όβολα παραπάνω, τότε ASUS, ZTE (8'') και το "amazon.de" Odys leos τερατάκι των 10 ιντσών του mv_best (ευελπιστώ σε feedback!)...

Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους! Ευχαριστώ πολύ άπαντες για τις συμβουλές-προτάσεις!

Ενδιαφέρουσα περίπτωση από άποψη χαρακτηριστικών...Δεν είχα προσέξει ποτέ αυτή τη μάρκα...Σε πόσο καιρό το έλαβες; Είναι στα γερμανικά το μενού και απλά το αλλάζεις στα αγγλικά; Περιέχει φορτιστή ρεύματος? το "amazon.de" Odys leos τερατάκι των 10 ιντσών του mv_best (ευελπιστώ σε feedback!)...
Φίλε μου το παρέλαβα σε μια εβδομάδα,είναι γερμανικό,με ένα χρόνο εγγύηση,μπορείς να κάνεις και επέκταση,για την γυναίκα ενός φίλου και εγώ το σεταρισα.μενού στην αρχή γερμανικό αλλάζει σε ελληνικά από τις ρυθμίσεις.

android 4.2.2,η πρώτη μου κίνηση να το κάνω root που έγινε πολύ εύκολα με το king root,για να μπορέσω να εγκαταστήσω το link2sd για να πηγαίνουν οι εφαρμογές στην κάρτα μνήμης και για να μπορέσω να βγάλω κάποιες εφαρμογές άχρηστες γερμανικές,όπως και το βασικότερο να βάλω το πληκτρολόγιο Xperia γιατί το μαμισιο δεν μου αρέσει.

4πυρηνο με chip rockchip,που σήμαινει ότι υποστηρίζει το beyond xbmc το οποίο το εγκατέστησα και παίζει καμπάνα.έχει δύο usb,έξοδο hdmi,πρέπει να είναι κανονική όχι mikro,και υποδοχή για κάρτα microsd.

Τι μόνο αρνητικό ίσως ότι είναι λίγο βαρύ,αλλά δεν είχα ξανά επαφή με tablet 10.1.

Φορτίζει Και με τον eu φορτιστή και από την usb θύρα.επίσης έβαλα και ένα ποντίκι Microsoft το όποιο έπαιξε κατευθείαν.αυτά...

Ευχαριστώ πολύ, φίλε! Κατατοπιστικότατος! Αν έπαιρνα για μένα tablet, μάλλον σε αυτό θα κατέληγα. Προσωπικά, όμως, και μόνο, δεν έχω πειστεί για τη χρησιμότητα αυτών των μηχανημάτων στη ζωή μου...Άλλο θέμα αυτό...
Simos, θα περάσουμε απόψε μια βόλτα από Γερμανία για να δει η πολυλατρεμένη μου σύζυγος (βλέπει τώρα, γι' αυτό το γράφω!) και τα Huwaei και το ΖΤΕ που αναφέραμε πρωτύτερα, το οποίο της άρεσε πολύ στην παρουσίαση του digital life.
Ευχαριστώ και πάλι!

Ο κύβος ερρίφθη! Η γυνή προέκρινε το ZTE S8Q από ένα Huawei (δε θυμάμαι ποιο ήταν να πω την αλήθεια) και από το SAMSUNG GALAXY TAB 3 LITE T110 7''. Το παραγγείλαμε καθότι είχε εξαντληθεί πολύ γρήγορα, από ο,τι μας είπε η υπάλληλος. Ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια!

Φτηνό 10" κάτω από 100 ;

Μπορώ να βρω τάμπλετ 10 ιντσών κάτω από 100 ;
Έχω βρει στο eBay από Κίνα αλλά με το τελωνείο τι γίνεται;
Μεταχειρισμένο ίσως;
http://www.ebay.co.uk/itm/331198958419
http://www.ebay.co.uk/itm/221397146414
http://www.geekbuying.com/item/T123...uch-Screen-1024-600-1GB-8GB-White-325427.html
Ποιο από τα 3 παραπάνω είναι καλύτερο;
Η χρήση θα είναι περισσότερο για Internet.

Last edited:
Αγορά tablet Samsung Note

ΓΕΙΑΣ ΣΑΣ ΘΕΛΩ ΑΓΟΡΑΣΩ ΕΝΑ TABLET ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΕΞΗΣ

1.SAMSUNG GALAXY NOTE PRO 12.2 WIFI 32 GB ΑΞΙΑΣ ΑΠΟ 510,00

2.SAMSUNG GALAXY NOTE 10,1 WIFI 2014 EDITION P 6000 16 GB ΑΞΙΑΣ ΑΠΟ 357,00

Η ΧΡΗΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΟ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟΣ ΑΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΩΣΩ ΤΑ 150,00 ΕΥΡΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Re: ΑΓΟΡΑ TABLET SAMSUNG NOTE

Σαν επιδόσεις θα είναι παρεμφερή αν όχι ίδια.
Απο εκεί και πέρα είναι θέμα μεγέθους και προτίμησης απο εσένα.
Εγώ 12αρι tablet δεν θα αγόραζα ποτέ.

ΒΑΣΙΚΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΑ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ.ΤΑ 150,00 ΕΥΡΩ ΟΜΩΣ ΤΑ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟ 1.?

150ευρω η 510 κάνει η πρώτη επιλογή;

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

150ευρω η 510 κάνει η πρώτη επιλογή;
Υποθέτω ότι κάνει 510, εάν ναι πάρε κάνα κινέζικο από 150 - 200 και καθάρισε

Εκτός από την διαφορά στη οθόνη αυτά που πρέπει να σκεφτείς είναι τα παρακάτω.

Βάρος. Το 12άρι είναι 750γρ και το 10άρι 540γρ. 210γρ είναι αρκετή διαφορά, ειδικά για γυναίκα.
Μπαταρία. Το 12άρι έχει μεγαλύτερη και λόγω της ίδιας ανάλυσης στην οθόνη (2560x1600) με το 10άρι, τελικά καλύτερο χρόνο χρήσης.
Σύνδεση. Το 12άρι έχει USB3.0 και δυνατότητα για ethernet adapter.

Εάν λοιπόν στα παραπάνω δεν βλέπεις κάτι το οποίο να σε τραβάει προς μία κατεύθυνση, από εκεί και πέρα για εμένα είναι προσωπική άποψη του καθενός. Ότι κάνει το ένα, κάνει και το άλλο. Εγώ πήρα το 12άρι γιατί ήθελα το μέγεθος οθόνης. Και το 10άρι μια χαρά θα με βόλευε, αλλά είμαι λίγο gadgetάκιας.

Απάντηση: ΑΓΟΡΑ TABLET SAMSUNG NOTE

Εχω το 10άρι και ευχαρίστως το ανταλλασσω με το 12άρι - αρα;

εγω ειχα 10 κ πηγα σε 8ρι (ipad-> iPad mini ) οποτε κατα τη γνωμη μου το 10.
σε καθε περιπτωση πηγαινε δες δα κι απο κοντα!

ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες σας.,
θα τις λαβω σοβαρα υποψιν και μετα θα αποφασισω.

Αγορά tablet 3g

Καλησπέρα σε όλη την παρέα. Έφτασε η ώρα να πάρω ένα tablet 3g και έχω το εξής δίλημμα. Έχω ένα iPad mini wifi, λαπτοπ MacBook και apple TV. Να πάρω iPad air η κάποιο Android? Τα δικό μου κινητό είναι note 3 και της συζύγου iPhone 5. Περιμένω προτάσεις :)
Ευχαριστώ!!