Re: Φτηνό tablet για δώρο
Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους! Ευχαριστώ πολύ άπαντες για τις συμβουλές-προτάσεις!
Ενδιαφέρουσα περίπτωση από άποψη χαρακτηριστικών...Δεν είχα προσέξει ποτέ αυτή τη μάρκα...Σε πόσο καιρό το έλαβες; Είναι στα γερμανικά το μενού και απλά το αλλάζεις στα αγγλικά; Περιέχει φορτιστή ρεύματος;
Δες και αυτό ....ZTE S8Q...
Τρομερή σύμπτωση! Ακριβώς πριν μπω στο σάιτ, είχα τσεκάρει το e-shop του Γερμανού και ξεχώρισα αυτό ακριβώς το τάμπλετ! Ύστερα μπήκα εδώ για να δω αν έχει γραφτεί κάτι.
Μέχρι τώρα είχα ξεχωρίσει το
http://www.public.gr/product/tablet...-hd-7-me173x-tablet-7-8gb-gkri/prod5640066pp/
αλλά 10 ευρώ για μία ίντσα παραπάνω ίσως αξίζουν...Εκτός κι αν το ASUS θεωρείται αρκετά καλύτερο τάμπλετ...Τι νομίζεις;
Η Κίνα είναι ναι μεν αλλά...Τα δύο τελευταία φαίνονται εξαιρετικά δελεαστικές περιπτώσεις (τα δύο πρώτα είναι εκτός στοκ πλέον, ούτως ή άλλως) αλλά με ενδιαφέρει και το θέμα της τεχνικής υποστήριξης και της εγγύησης ενώ πρόκειται για δώρο, όπου το άκουσμα της Κίνας, ως χώρας προέλευσης μπορεί να προκαλέσει μούδιασμα... Καταναλωτικός ρατσισμός(!) μα λέω να τον πολεμήσω όταν θα πρόκειται για κάτι δικό μου!
Φίλε Δημήτρη, η τιμή του είναι εξωφρενικά χαμηλή σε σχέση με τα χαρακτηριστικά του αλλά ο,τι crypto έχω πάρει μέχρι τώρα μου έχει αφήσει από μέτριες έως κακές εντυπώσεις (4 πράγματα όλα κι όλα, βέβαια, αλλά δε σκοπεύω να γίνω εκτιμητής όλης της γκάμας τους)! Μετράει κι αυτό που λέει ο aikon... Ευχαριστώ πάντως!
Υπαρχει ένα θέμα. Tablet = Οθονη. Πάρε το Samsung σε αυτή την τιμή. Το Λενοβο έχει άθλια οθόνη αν είναι το ίδιο που είχα πάρει εγώ 93 παλιότερα (αν και τα γουσταρω σαν μάρκα) όπως και τα αλλά φθηνά τάχα επώνυμα. Καλή οθόνη θα έχουν τα επώνυμα κινέζικα που αναφέρουν IPS αλλά λόγω έλλειψης υποστήριξης τα συνιστω μόνο αν χρειάζεται το 3G κλπ.
Εν τω μεταξύ το είδα από κοντά στο public και όντως η οθόνη του δε μου άφησε καθόλου καλή εντύπωση ακόμα και σε σχέση με λιγότερο γνωστές μάρκες. Το 3G δε θα το χρειαστεί καθόλου οπότε δε μας ενδιαφέρει.
Οπότε, συνοψίζοντας, για μέχρι 100 ευρώ έχουμε το Samsung Galaxy Lite κι αν αποφασίσω για λίγα...όβολα παραπάνω, τότε ASUS, ZTE (8'') και το "amazon.de" Odys leos τερατάκι των 10 ιντσών του mv_best (ευελπιστώ σε feedback!)...